gggggggg Posted October 5, 2022 Share Posted October 5, 2022 hvala. u jednom trenutku si vodio sa nekih 90 poena razlike. ja se vec oprostio od duela... Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 6, 2022 Share Posted October 6, 2022 Još uvek bez pobede. Imam osječaj da ako uskoro ne dobijem neki meč, pretvoriču se u papagaja, čestitajuči protivnicima iz sedmice u sedmicu. That being said, čestitke Immanuel Kantu na zasluženoj pobedi 🙂 Možda i bolje što je Wilson u MNF zaustavljen na goal line-u za još jedan touchdown. Lakše mi je ovako na 10 poena razlike, nego da sam opet izgubio za par poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted October 11, 2022 Author Share Posted October 11, 2022 Cestitke Imperatoru, razvalio me posteno 😄 Ne mogu da se zalim sto sam izgubio sa 137 poena kada sam prvo kolo dobio sa 99 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted October 11, 2022 Share Posted October 11, 2022 @Ikac (nadam se da sam dobro identifikovao rivala iz poslednjeg kola) cestitke na ubedljivoj pobedi. Skoro nisam igrao protiv ovakvog tima koji sve vreme isporucuje poene. Ja sam se jos i dobro drzao dobar deo meca, al se na kraju sve to raspalo kod mene. Sve u svemu srecno j nastavku sezone. Kod mene sad predstoji borba za opstanak i plej-of, a tu ce biti tanka linija razdvajanja. Doduse trenutno ima jacih kandidata za ispadanje, al nikad se ne zna Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 11, 2022 Share Posted October 11, 2022 8 hours ago, djole said: Cestitke Imperatoru, razvalio me posteno 😄 Ne mogu da se zalim sto sam izgubio sa 137 poena kada sam prvo kolo dobio sa 99 😄 Hvala 🙂 Baš mi se otvorilo u ovom kolu. Još sam ostavio par dobrih trkača na klupi. Srečno u nastavku sezone! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 On 10/11/2022 at 6:35 PM, San Epifanio said: @Ikac (nadam se da sam dobro identifikovao rivala iz poslednjeg kola) cestitke na ubedljivoj pobedi. Skoro nisam igrao protiv ovakvog tima koji sve vreme isporucuje poene. Ja sam se jos i dobro drzao dobar deo meca, al se na kraju sve to raspalo kod mene. Sve u svemu srecno j nastavku sezone. Kod mene sad predstoji borba za opstanak i plej-of, a tu ce biti tanka linija razdvajanja. Doduse trenutno ima jacih kandidata za ispadanje, al nikad se ne zna Hvala na čestitkama, mada moram reći da ih nisam zaslužio. Kao što sam i najavio, nisam mogao da radim draft te sam samo uradio ranking za top 50 igrača i crnu listu, tako da za dobar deo je odgovoran autodraft. Ja sam posle samo preplatio Duvernaya na waiveru, dodao odbranu i zamenio defanzivce (autodraft stavlja kornerbekove iz nekog razloga). Tako da ubuduće pohvalite autodraft 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 @L' Imperatore Prazan ti je QB slot, nemoj opet da igram sa protivnikom koji nema aktivne igrače 😎...prošlo kolo @Manunije izrotirao RB-ove🙄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 13, 2022 Share Posted October 13, 2022 4 minutes ago, Kolbas said: @L' Imperatore Prazan ti je QB slot, nemoj opet da igram sa protivnikom koji nema aktivne igrače 😎...prošlo kolo @Manunije izrotirao RB-ove🙄 Hvala puno na ferpleju. Nisam primetio to, ali imam naviku da pred TNF uskočim i preletim roster da vidim kakva je situacija, tako da bez brige 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 bilo bi dobro da mi amari cooper bude imao tacno 9 poena pa da bude nereseno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted October 31, 2022 Share Posted October 31, 2022 Da stvar bude još malo zanimljivija za mene, u ligi koju igram sa ekipom sa posla, treba mi solidna partija Amarija da se održim u životu...a nije nerealno da izgubim na oba fronta...sve to u godini kad sam rešio da igram samo ove dve lige da bih izbegao takve situacije 🙄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 5, 2022 Share Posted November 5, 2022 Neznam ko je GM ekipe #11, ali mu svejedno čestitam na zasluženoj pobedi. Sa 2 poena quarterbacka se nemože dobiti utakmica. A s obzirom u kakvom stanju su Raidersi generalno, možda ču tu morati da tražim drugo rešenje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 6, 2022 Share Posted November 6, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted November 7, 2022 Share Posted November 7, 2022 Mislim da ovo nije do sada vidjeno. Dva igraca od po 50 poena u istom timu. Svaka cast. Kod mene je protivnik imao u ekipi Burrowa i Boyda, pa mi je ovo forsiranje Mixona islo na ruku. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 10, 2022 Share Posted November 10, 2022 On 11/6/2022 at 10:00 PM, gggggggg said: @larry na kraju 180 poena Svi dalji komentari bi bili suvišni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 @gggggggg Čestitke, kolega. Lepo je videti da barem nekome u našoj Raiders familiji ide dobro, ove sezone 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 (edited) 2 hours ago, L' Imperatore said: @gggggggg Čestitke, kolega. Lepo je videti da barem nekome u našoj Raiders familiji ide dobro, ove sezone 😄 hvala. vreme je da se oprobam kao hc fransize, ne moz biti gore od ovoga Edited November 17, 2022 by gggggggg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 17, 2022 Share Posted November 17, 2022 3 minutes ago, gggggggg said: hvala. vreme je da se oprobam kao hc fransize, ne moz biti gore od ovoga Imaš moj glas 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 21, 2022 Share Posted November 21, 2022 Moj protivnik, sa ekipom Hypotetical5 u postavi ima defanzivca, koji ima bye ovoga vikenda. A i Murray je questionable koliko sam ispratio, pa možda nebi bilo slabo tu spremiti neku zamenu ako zatreba večeras. Trenutna razlika je taman nekih 30 poena, koliko bi mogli ukupno doneti jedan QB i defanzivac, tako da ove izmene mogu odlučiti utakmicu. Metodom eliminacije došao sam do zaključka da je GM ove ekipe @Ikac ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 Ježuš Krištuš...samo da ne bude "Jutro će promijeniti sve" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ikac Posted December 5, 2022 Share Posted December 5, 2022 On 11/21/2022 at 1:01 PM, L' Imperatore said: Moj protivnik, sa ekipom Hypotetical5 u postavi ima defanzivca, koji ima bye ovoga vikenda. A i Murray je questionable koliko sam ispratio, pa možda nebi bilo slabo tu spremiti neku zamenu ako zatreba večeras. Trenutna razlika je taman nekih 30 poena, koliko bi mogli ukupno doneti jedan QB i defanzivac, tako da ove izmene mogu odlučiti utakmicu. Metodom eliminacije došao sam do zaključka da je GM ove ekipe @Ikac ? Pozdrav, izvinjavam se za ovo, bio sam na poslovnom putu preko, pa imao let i nisam mogao da ispratim Murraya kad je otišao sa Q na O. Za defanzivac na bye sam svakako prevideo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
San Epifanio Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Pocinje plej-of, a niko ni glasa da pusti. Cestitke NBK ( @gggggggg ) na osvajanju prvog mesta u regularnom delu. Sve vreme si i vodio, tako da zasluzenije ne moze. S dve pobede u poslednja 3 kola nekako se docepah plej-ofa, mada nisam kuburio sa poenima. Povrede su najcesce mimoilazile moje najbolje igrace, ali od pre dva kola ne mogu da racunam na Lamara. Bice neizvesno protiv @Ikac. Srecno svima u plej-ofu Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 hvala. mada kako vidim protivnik sa osmog mesta ima najbolju ekipu trenutno tako da ne znam koliko sam se usrecio xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolbas Posted December 13, 2022 Share Posted December 13, 2022 Mene je opet usralo tako da se bojim da sam ispucao sve jokere...u PO-u isti protivnik kao i ovog vikenda...čestitke NBK-u na dominaciji u reg. delu sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted December 14, 2022 Share Posted December 14, 2022 Čestitke Sharpu na više nego zasluženoj pobedi i puno sreče u playoffu Ja sam nekako uspeo da izborim opstanak sa 3 poebede u zadnja 4 kola, tako da se valjda igramo i sledeče sezone. Nadam se u 14-timskom formatu. Kolegama koje su ispale u drugi rang takmičenja želim da nam se što pre vrate, a playoff učesnicima puno sreče u istom. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted December 14, 2022 Share Posted December 14, 2022 Hvala ti, ćeraćemo se još iduće sezone. Ja sam uhvatio zadnji vlak za playoff, a tu je uvijek sve otvoreno. Sretno svim ostalim sudionicima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts