... Posted March 24, 2020 Share Posted March 24, 2020 (edited) I ja sam imao propali pokusaj, nisam uspio ni 5km. Lijevi kuk i desno koljeno, jos malo pa cu biti ka strina Livoguza iz stare serije Prosjaci i sinovi, sa Sovagovicem i Serbedzijom u glavnim ulogama. Odlicna serija, mozda ne bi bilo lose ponovo odgledati, sad ima vremena. Edited March 24, 2020 by Honey Badger 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Samo setnja, oko 5 km poslije posla. Jos je poprilicno svjeze, 3/4 stepena. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 ovako NE ... ovako DA 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 hebes strelicarstvo bez vetra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 8 hours ago, Amigo said: Samo setnja, oko 5 km poslije posla. Jos je poprilicno svjeze, 3/4 stepena. Sace jagorcevina, samo led da se otopi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 32 minutes ago, kalistenika u rutini said: hebes strelicarstvo bez vetra. hebes kalisteniku bez rutine 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 moj teren za trcanje pretvorio se u ledenu kaljuzu, tako da bas i nije za trcanje u patikicama. al je zato odlican za nordijsko hodanje (u laganim gojzericama). Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted March 25, 2020 Share Posted March 25, 2020 Dobar si. Ja danas nisam ni mrdnuo. Jednom sam samo izasao na bastu da naberem trave za caj. Polako padam u depresiju i razmisljam o konopcu. Nisam najozbiljniji naravno ali nisam ni narocito veseo. Upravo sam kihnuo. Nadam se da je prasina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted March 27, 2020 Share Posted March 27, 2020 Mrzi me da se setam, nemam motivaciju ni za kakav pa ni najlaksi moguci kardio dok je ovo situacija (a nema kosarke koja mi je standardna rekracija).Krenuo sam kod kuce plank, sklekove, propadanja i vezbe za ledja. Bolje ista nego nista, mada je dosadno naravno. Za sada samo imam strunjacu, stolicu i nekoliko tegova, mozda nadjem od nekog jos po nesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted March 27, 2020 Share Posted March 27, 2020 https://www.fitness.com.hr/vjezbe/savjeti-za-vjezbanje/Vijaca-vrhunski-rekvizit-za-topljenje-masti.aspx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted March 27, 2020 Share Posted March 27, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted March 27, 2020 Share Posted March 27, 2020 11 hours ago, Vjekoslav said: https://www.fitness.com.hr/vjezbe/savjeti-za-vjezbanje/Vijaca-vrhunski-rekvizit-za-topljenje-masti.aspx Vijaca. Ocekivao sam neki kuhinjski rekvizit kad ono medjutim. Imam ovu vijacu i nikako da naucim da preskacem, radi ega. U sobi nemam dovoljno prostora da se razmasem (dok moja zena nema tih problema i preskace kao profesionalni bokser), ja bih morao izaci vani i lomiti se i upetljavati, a sramota me jer sam izlozen pogledima. Nisam izasao ni trcati nekoliko dana, ne radim nikakve vjezbe, ne znam ni hocu li sutra. Motivacija 0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted March 28, 2020 Share Posted March 28, 2020 e jebem ti sportski zivot koji broji korake, potrosene kalorije, i ustedu goriva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
estranged Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Drugovi... Samoizolacija 13. dan, ostalo još 15. Da mi je neko pricao da cu naci smisao u fitnes vežbama ispred televizora smejao bih mu se. Ovako mi ostaje milion improvizacija koje mi koliko toliko drže psihu dok se tetive i zglobovi oporavljaju za neke low rep cucnjeve i deadlifte 😊 Budite srećni sto možete da bar prošetate po ovom vremenu, pa kad prodje ovo sranje onda će i motivacija biti maksimalna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa965 Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Zakacio na poslu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
estranged Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Nisam. Došao iz inostranstva iz zemlje koja nije žarište, otišao u dobrovoljnu samoizolaciju (zbog posla) na 14 dana, da bi sinoc na nivou države svima produžili još 14... Da je nekog reda testirali bi me sutra i vratili na posao ali to je neka druga tema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa965 Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Sad samo da smisliš kako da ubiješ vreme. Takva ti sreća. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 29, 2020 Share Posted March 29, 2020 Malo cucnjevi, tegovi, sklekovi, sve minimalno, ali pokusavam da ne atrofiram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 U stvari sada vise pravim koraka nego prije, jer upraznjavam vise setnje, stepenica manje jer nisam na poslu, samo weight loss je netacno, to bih ja trebao da unesem, uglavnom ne mijenja se tu nista, mada bih volio jedno 5-6 kg da idem dole Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushman Posted March 31, 2020 Share Posted March 31, 2020 Koliko je ovo "81 floors" stepenica? Pretpostavljam puta deset... Nisam nikad računao ali... stan u kojem živim u Dubrovniku je na drugom katu, dakle 12 skalina pa 'podest' pa još 12 skalina. Na posao - s posla, u trgovinu/šetnju/na kavu - i natrag... svaki dan minimalno 4 puta gore - dolje. Cca 25(dana) x 25(skalina) x 4 = 2500 skalina mjesečno samo za izaći i vratit se iz stana. 😁 A kad izađeš gdje se god okreneš čeka te - pa još skalina. Kako sam poslovno često u King's Landingu(5423 skalina unutar zidina) i gdje se ne može automobilom rekao bi (ugrubo) da mjesečno zakoračim na 30 000 do 40 000 skalina. Ima u Dubrovniku i 'ulica' koje su kompletno strme skaline, uglavnom sporednih, recimo ulica Flore Jakšić, 150 metara duga sa 200+ skalina. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 19 hours ago, Bushman said: rekao bi (ugrubo) da mjesečno zakoračim na 30 000 do 40 000 skalina. to je prva liga. jos da je moguce samo ih penjati, a ne i spustati se njima, bilo bi idealno i za kondiciju i za komplet lokomotorni sustav. btw. ne znam koliko godina imas, pretpostavljam da si mladji od mene (ulazim usao sam u godine kada je vecina covjecanstva mladja od mene, i imam problem s procesuiranjem te informacije) medjutim tamo negdje do svoje 25. ja sam redovito radio i tzv. japanski trening stepenicama. to znaci iz cucnja hop na sljedecu stepenicu u cucanj, i tako do vrha. da vidis kako gore kvadricepsi, mozes biftek na njima ispeci. hocu reci, ako nisi dosad, i ako si dovoljno mlad, probaj odraditi takav trening. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Kada sam poslu radim na spratu pa onda idem cesto gore-dole, ovako pod kucnim rezimom rada, nema toga mnogo. Kuca je sve na neke poluspratove, tako da se stepenice mogu zanemariti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bushman Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 (edited) On 4/1/2020 at 5:55 PM, Vjekoslav said: to je prva liga. jos da je moguce samo ih penjati, a ne i spustati se njima, bilo bi idealno i za kondiciju i za komplet lokomotorni sustav. btw. ne znam koliko godina imas, pretpostavljam da si mladji od mene (ulazim usao sam u godine kada je vecina covjecanstva mladja od mene, i imam problem s procesuiranjem te informacije) medjutim tamo negdje do svoje 25. ja sam redovito radio i tzv. japanski trening stepenicama. to znaci iz cucnja hop na sljedecu stepenicu u cucanj, i tako do vrha. da vidis kako gore kvadricepsi, mozes biftek na njima ispeci. hocu reci, ako nisi dosad, i ako si dovoljno mlad, probaj odraditi takav trening. Nisam davno prešao Isusove godine 😁 Nisam ti ja od klasičnog treninga, večernja šetnja/lagano trčanje 5-6 km i poslijepodnevno plivanje u periodu dok je temperatura mora 18+ C° je dobitna kombinacija. Edited April 2, 2020 by Bushman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 1 hour ago, Bushman said: I poslijepodnevno plivanje u periodu dok je temperatura mora 18+ C° je dobitna kombinacija. Nemoj nas zajebavat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vjekoslav Posted April 3, 2020 Share Posted April 3, 2020 Temperatura mora 03.04.2020. Postaja \ Termin mjerenja 07 08 11 14 15 17 Dubrovnik 13.6 13.6 13.8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts