Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, Don Radonja said:

Ruzno je reci ali po meni je Zo mvp.Odlicna organizacija a tu je i poenterski bio iako nije bio toliko u finalu.

Već ima dabl-dabl, plus je oborio neke rekorde EP po broju poena i asistencija.

Posted

Nisam mislio da ći ikad ovo reći ali....Čestitke Špancima i čestitke Skariolu na trenerskoj košarkaškoj klinici na ovom EP.

Koliko god ih "mrzeo" iz milion razloga treba učiti od njih kako se bori,gine ,kako se psihički i fizički sprema ekipa

pred i za vreme velikih takmičenja.

A naši besposličari i neznalice iz saveza neka uče malo od Španaca,nije sramota učiti i primenjivati nešto dobro,

umesto što pričamo demagogije,izlizane floskule bez stida,morala i odgpvornosti.

Jer jbg,važnija je fotelja od razvoja srpske košarke.

• Like 2
Posted

Kad rekoh da su Spanci zajebani i da je Skariolo perfidno napravio underdog etiketu na timu, objasnise mi kako je blago onome ko niih dobije u osmini finala. Ne mogu ocima da vidim Spance, ali skidam im kapu za volju, zelju i muda. Tim koji nikoga nije previse respektovao i protiv svakoga je odigrao maksimalno rudarski do zadnjeg minuta. Voleo bih da nasi momci pokazu pola od tog stava. Ma trecinu.

• Like 1
Posted (edited)

ipak mi je drago da Francuzi nisu uzeli titulu, pošto bi svakako bili ekipa sa najmanje talenta ikada koja se našla na tronu

takođe su manje više i zalutali u ovo finale jako čudnim okolnostima

i pored ogromnog broja poena na prvenstvu, na kraju najbolja odbrambena ekipa osvojil

što se nas tiče, standardno se mnogo kurčimo.. a u realnosti, bez Jokića (Bogdana), Španija je par klasa iznad nas

koliko su posloženi, organizovani, pokretni, pa i atletični kad treba (onaj alejup koji je Willy uhvatio sci-fi za sve naše igrače)

Edited by medobrundo
  • Like 9
Posted (edited)

Setimo se kada je Skariolo twitovao kako zavidi na kvalitetu prijateljske utakmice Slovenija-Srbija🙄 Nie ni ova spanska ekipa nista posebno ali eto takvo je stanje u evropskoj kosarci. Imaju najsredjeniju  organizaciju, sto su pokazali rezultati mladjih kategorija, najjace klubove, ligu itd. Francuzi su zalsluzili da ispadnu u opsmini finala, oni su ovde izvukli maksimum, vise srece nego pameti.

Edited by Miki8
  • Like 2
Posted (edited)

Naklon do poda Spancima....neko drugi je zemlja kosarke, to vise nismo mi.Mozes da ih mrzis, ali moras da im se divis👏👏👏

10 minutes ago, Don Radonja said:

Furnije zvani punim prazne statse.

Hertel zvani "lep sam za oko, al kancerogen za ekipu"😎

Edited by Gudura
  • Like 1
Posted (edited)
4 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Lopta ne laze, najbolji tim je zasluzeno ovde uzeo titulu. Kosarka je ekipni sport a ne guslanje na jednog igraca top klase dok ostali statiraju, kao i nemanje bilo kakvog plana B.

Neije Jokic kriv sto su ovi statirali , sto ne znaju da ubace otvorene suteve ili da odigraju nesto bez njega kada ovaj odmara.  To je bio  poptpis naseg selektora.

Edited by Miki8
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...