Jump to content

Live - Ostale reprezentacije


Recommended Posts

Pa dobro, AKO probate da se distancirate u ugao neutralnog posmatraca, ne mozete reci da nije divno sto su sve tri supermegagigamvp zvezde ispale. Bas su se hajpovali mnogo, i uvek mi je drago kad se takav hajp razbije nekim petim esalonom sporta.


E sad kako preziveti sto ce Rudi Gober da bude prvak ni kriv ni duzan to je pitanje. 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Nikad mi neće biti jasno kako može biti divno za neutralnog posmatrača da ispadnu veliki košarkaški majstori.  Sport je takav da pobeđuju i manje kvalitetni igrači i ekipe i zato je i lepo gledati sport ali da se osećam divno što u polufinalu neću gledati Janisa ili Luku a gledaću par ovih Poljaka koji šutiraju tako da se plasim da će polomiti tablu bi bilo stvarno suludu. Naravno za navijace pobedničkih ekipa to ne važi, njih zanima pobeda i briga ih što nema više tri sjajna igrača na EP. 

Edited by Perkos2
  • Like 1
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Najveca blamaza neke ekipe u istoriji  evropskih prvenstava . Izgubiti od ovakve poljske, koja je sav svoj limit pokazala u trecoj cetvrtini , gde je bukvalno svaki njihov napad bio sut sa devet metara. Realno, mi bi ovu Poljsku opet nabili dvadesetak razlike  kada bi se sastali sa njima. Nama je Italija bila nezgodan math up, nismo ih jos uvek  resili kao neku zagonetku.   

Edited by Miki8
Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, Kankkunen said:

 

Ako je EL trebala ova utakmica da neko potpise Ponitku, poserem se ja na tu EL i kompletan skauting.Pocevsi od kluba za koji navijam, i koji bukvalno place za takvim igracem nakon odlaska Kalinica.Ponitka je veliki car od igraca vec godinama, jedna underrated zverina

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Del Piero said:

A sto Janis nije u ovoj grupi? Odigrao je fenomenalno, a ekipa oko njega je i dalje uzasno nekompatibilna.

 

Mislim da ipak Janisu može ide na dušu to što je juče imao drugi najgori +/- kod Grka (-19); kao takav lider i superstar, dozvolio je da njegov tim prvih 7 minuta treće četvrtine izgubi 20:1; u tom periodu mislim da je ukupno šutnuo dva ili tri puta na koš. To je baš nokaut.

 

Glede Dončića, danas jeste bio povređen, generalno je sve vreme na ivici povrede i deluje da nikada deblji nije bio, kao medved je. Prenervozan i antipatičan celo prvenstvo. Današnju utakmicu mu ne možemo zameriti, videlo se da nije skroz fit (mada opet šut 30%, bacanja 1/4, 6-7 izgubljenih..).

 

Obojica su imali monstruozne partije, ali meni je Jokić ostavio najbolji utisak. Čovek je u laganom ritmu sahranio svakog rivala, protiv svih je bio na dvocifrenom +/-, u svakom momentu je na terenu pravio razliku, svakog saigrača čini boljim/opasnijim, bez neke prevelike nervoze.. baš je dobro izgledao i baš šteta što nas je Kari uskratio da vidimo da li ima to u sebi da na leđima odvuče tim do pobede u kriznoj situaciji. Nije ni -9 na 5-6 minuta do kraja nedostižno, ali kad je protivnik toliko raspucan, a prvi stub odbrane je Vasa.. onda je već potreban neki Jordan/Lebron.

 

Fantastično je koliko timovima znače igrači koji nisu superstarovi na NBA nivou i koji su tamo na nekih 15ak ppg.. a za Evropu su zlo. I Šroder i Markanen i Vagner

 

Španci i Francuzi sa najprosečnijim timovima, ali uz solidan nivo discipline i još više sreće na samim utakmicama/u žrebu (Litva excluded, za to respect, mada ne gube se baš 4 od 4 završnice slučajno), doguraše do polufinala. Nadam se da će im to biti i domet.

 

Sistemom eliminacije, navijam za Nemce, šta da se radi.

Edited by medobrundo
  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Nije dobro ni kada stizes razliku a onda Guduric bez potrebe napravi faul hrvajuci se sa Polonarom ispod kosa , u trenutku kada oni promasuju a  mi smo na - 8 ,  4 minuta do kraja utakmice , oni dobijaju sl bacanja i tako jos vise ubijes momentum svoje ekipe koja treba da se vrati  rezultatski u igru . Koliko je neinteligentno Guduric odigrao u oba pravca.

Edited by Miki8
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...