Jump to content

Recommended Posts

Posted
24 minutes ago, Don Radonja said:

Je li se meni cini ili to Sarenac ne voli Talijane?

Iritantno je, ko malo dete. Ne voli ih jer su nas pobedili, imam osecaj da se raduje svakom promasaju - a ruku na srce, Italijani su postenija, krvavokolenaska ekipa radnika, i ne mozes da ih ne volis osim ako nisi shvatio poraz od njih kao uvredu 😄

• Like 4
Posted

Fontekio je trenutno number 1 krilo u Evropi. Moze i zna sve sa loptom, a i prelep stil igre ima. Pritom je i u odbrani  dosta solidan. 

Mislim da ce se i u NBA dobro snaci, samo je pitanje na sta ce Utah liciti.

• Like 2
Posted
Just now, alpaka Bereta Sida said:

Fontecchio je fakat igracina 

Apsolutno. Igra otprilike onako kako sam ja mislio da ce Lucic da odigra ovo prvenstvo 😄

Posted

Dosta zanimljiva utakmica zasad. Obje ekipe igraju dosta brzo, nema previse carinjenja lopte i cim je neko slobodan odmah ide sut. Italijane ne sluzi sut nikako iako imaju otvorene pozicije pa zbog toga i ovakav rezultat. Vjerujem da ce proradit vremenom i iskreno se nadam da ce proci u polufinale.

Posted (edited)

Italijani će ako moraju bukvalno progristi pobedu kroz francuze...

Poceko će ako udje u Kalimero mod, prvo one svoje asistente da pojede ko jen-dva...:smiley5: 

Ludak je ludji i od Ludog Konja.

images?q=tbn:ANd9GcSbc5andgGzot0Tmoys_3o

Edited by Wingwalker
Posted (edited)

Najveća boljka naše reprezentacije je konstantno guženje igrača. Guženje, guženje, guženje i na kraju zasrljaju i ništa. Brze kretnje i čim si sam, odmah šut. Tako stalno, stalno, stalno, stalno, stalno, stalnooooooooooo, sve dok ne ubiješ protivnika. Kakvo crno guženje i stil igre od davnina. 

Edited by Joka i Miloje
Posted
1 minute ago, Joka i Miloje said:

Najveća boljka naše reprezentacije je konstantno guženje igrača. Guženje, guženje, guženje i na kraju zasrljaju i ništa. Čim si sam, odmah šut. Tako stalno, stalno, stalno, stalno, stalno, stanloooooooo, sve dok ne ubiješ protivnika. Kakvo crno guženje i stil igre od davnina. 

ne mora da bude guzhenje ako drugaciju logiku igre posadis [viisokii piik].

Posted (edited)

Evo gledam i grizem se od muke.Ne mogu da se otmem utisku da smo znatno kvalitetniji od obe ove ekipe, i i dalje mi ne dopire do mozga da mi ne igramo i pobedjujemo ovde...😒

Edited by Gudura
  • Like 2
Posted
1 minute ago, Chaos Is Me said:

Furnije siluje kao da je Kobe lično. Nije on kalibar da bude alfa i omega bek šampionske ekipe.

pre svega, nije ballhandler koji pravi razliku, vec pomocni u tom odseku.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...