Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koliko su neslusljivi u tandemu Mijaljevic i Sarenac, uzas. Preklapaju jednog drugog, kao ispred dragstora dok piju pivo. Sarenac postao strucni konsultant, Mijaljevic komentarise, NESLUSLJIVO. 

Nek im neko javi da se ne blamiraju sa ovakvim tandemima. 

• Ha-ha 1
Posted

Mijaljevic na specijalnom zadatku: kad krene skandiranje iz publike, pocinje da se dere najglasnije sto moze.

Danasnja utakmica priprema gledalaca - slusalaca.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
46 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Mijaljević reče da je Šarencu omiljeni igrač Ntilikina

A rekoste ranije da deluje da Šareni prati forum

Znači...@uini 

Da je tako, Šarenica bi bila post-rural pseudo easy watching hipstodelia

EDIT: u međuvremenu ubi Tarpey Osmana 😲

Edited by Beonegro
Posted
Just now, gggggggg said:

nisam gledao francuze jos na turniru. kako izgleda gobert na ovom turniru?

rezervisano i ne tako sjajno u toj rezervi po grupama. ovu ne gledam. vec rekoh da mi mirise na slobodan pad tajsona cendlera nakon titule i jedne sezone u knicksima.

Posted (edited)

Vec sam naglasio da su Francuzi najzajebaniji tim od svih u nokaut utakmicama, premazani, sa dokazanim trenerom. Imaju mogucnost da igraju dobru odbranu, a i da isporuce u napadu , ako im se otvori. Bas zajebani na jednu utakmicu. 

Mi imamo najtezi moguci put do zlata, Italija, Francuska/Turska , Slovenija, Grcka

Ali ako si pravi, docices do zlata. 

Edited by Ljubitelj baklave
Posted
3 minutes ago, uini said:

rezervisano i ne tako sjajno u toj rezervi po grupama. ovu ne gledam. vec rekoh da mi mirise na slobodan pad tajsona cendlera nakon titule i jedne sezone u knicksima.

hvala na isrcpnom odgovoru.

• Ha-ha 1
Posted
2 minutes ago, Ljubitelj baklave said:

Vec sam naglasio da su Francuzi najzajebaniji tim od svih u nokaut utakmicama, premazani, sa dokazanim trenerom. 

evo ataman upravo resava tog dokazanog trenera, bez da je ustao sa klupe [pri cemu nemam neko ludo misljenje o atamanu, muta za bogate].

Posted

Po ovome što igraju, Francuzi me ne plaše ništa više od Italije. Znači moraće malo da se zapne, ali ishod ne bi smio da dolazi u pitanje.

Uzgred, gledam na SK, oduševljava me što se Kovačić cima da izgovori pravilno ŠengÜn i Šanl*, ali istovremeno ne i JabÜsel* (što bi bio ispravan izgovor)

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...