double fault Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Quote Zapeli smo zato što ove nove generacije me mogu da prismrfe GS pa o kad vode 2:0 u setovima. Rafa može da pukne na mastersima gde se igra dan za dan, ali na GS se ima dan odmora plus je spor beton, ovo će biti čudo ako ne uzme-sad ću da vidim i kvote. Pa i Fed bi sa ovakvim žrebom i povredom stigao do SF. Danil 2,75, Rafa 4,5 na betonu sve za 5 ali , nesto mi se javlja da nece rafa uzeti trofej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 25, 2022 Share Posted August 25, 2022 Čekamo podforumskog vrača da se oglasi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted August 25, 2022 Author Share Posted August 25, 2022 Iz tvoja usta u bozje usi, ali karma opasno radi u korist Majorcanina u zadnje vreme. Strah me da pomislim ali Nadal lako moze da bude na 24-21 pre sledeceg Slema na kojem Djokovic ima pravo da igra, a to je naravno 2023 RG. 🙁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Čilić osvaja, ovo ste ovdje prvi (i zadnji 😁) put čuli 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 35 minutes ago, gledan van, ludilo 1 said: Čilić osvaja, ovo ste ovdje prvi (i zadnji 😁) put čuli 😁 Turnir u pikadu dok cekaju da stane kisa? Moguce, cuo sam da je dobar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milutinov Tata Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 16 hours ago, Drug Crni said: Uzima ovo Rafa laganeze..da se odmah penzionise ako ne uspe.. Nice try 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Ok,mozda ima neke primese "jynxa",ali stvarno mislim da je na njemu da ne uspe..jer - ko ce ga zaustaviti? Samo neki zdr.problem...mada po ujka Tonijevoj - on iinace & uvek igra povredjen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Sad kad pocnu iz Rafinog kostura da ispadaju jos pre nego pocne turnir. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 26, 2022 Share Posted August 26, 2022 Joj bože, povračaču 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Pa dobro, sigurno su ga pitali a on imao spreman odgovor. Ali da je mučno čitati to njegovo PR sran.je, mučno je. Bukvalno sam mogao da predvidim šta će da kaže. Ovu zadnju rečenicu je izgovorio milion puta, repetitivan je kao njegova priprema za servis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Ko prenosi US open? Eurosport? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Da ^ Trebaju mi visinske pripreme da svarim Banjca i posebno Pesikana 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 ES player, resava probleme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 1 hour ago, Drug Crni said: Da ^ Trebaju mi visinske pripreme da svarim Banjca i posebno Pesikana Na SBB može da se promeni na engleske komentatore. Ja bukvalno dve rečenice ne mogu da slušam naše "komentatore". To je neverovatno da ne mogu osnove komentarisanja tenisa da nauče, a samo treba da odgledaju jedan teniski meč gde prenose na engleskom ili Viška da kopiraju. Kao da namerno zaje.bavaju narod koji mora da ih sluša. Ne postoji prostiji sport da se prenosi, samo da znaš neke osnove tenisa i da uglavnom ĆUTIŠ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 (edited) Nisu Englezi ništa bolji, ono sa Raukanu je bilo nepodnošljivo, od komentatora do portala. Ok oni su dobro pripomogli iii da djevojka tako potone. Sad će ići hvalospjevi Rafi i beskrajno ponavljanje kako se Fed i on nisu nikad sastali na USO. Da citiram Bena yikes Edited August 27, 2022 by Helena Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 (edited) apropo raducanu https://www.telegraph.co.uk/tennis/2022/05/12/emma-raducanu-conundrum-fragile-play-famous-stop/ (sad ce i ona verovatno da ima problem sa mentalnim zdravljem .... vec vidjeno ) ovaj ne posustaje Quote Tennys Sandgren US Open brought to you by moderna Edited August 27, 2022 by double fault Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 1 hour ago, Helena said: Nisu Englezi ništa bolji, ono sa Raukanu je bilo nepodnošljivo, od komentatora do portala. Ok oni su dobro pripomogli iii da djevojka tako potone. Sad će ići hvalospjevi Rafi i beskrajno ponavljanje kako se Fed i on nisu nikad sastali na USO. Da citiram Bena yikes Meni nije problem kada se ne slažem sa komentatorom ili kada previše navija za igrača. Meni je problem kada neko ne prestaje da priča, kao navijen, često i za vreme poena, kada samo trpa neke statistike koje nemaju veze sa duelom, čisto da nešto priča, a onda sledeći meč i sledeći ponavlja tub istu statistiku. Itd itd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 (edited) Meni smeta.Na ESPN prenose trojica, usta ne zaklapaju. Onako kako si ti opisao, prenosio je Zvonko Mihajlovski. Koliko sam shvatila ti si mlad, pa guglaj, možda na YT ima nešto od njegovog komentarisanju.Radio je na TV Beograd u Jugi. Edited August 27, 2022 by Helena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Nema gorih od Banjca i Pesikana, ovaj prvi blage veze nema, samo lupa gluposti, ovaj drugi nam objasnjava sta i kako da igramo ako se kojim slucajem nadjemo u situaciji da igramo vecernju sesiju na AA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Banjac je najgori, pa Pešikan odmah iza njega. Brrr. Da hoće makar da nauče kako se ko zove posle toliko godina, kad već melju stalno 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted August 27, 2022 Author Share Posted August 27, 2022 Vi izgleda niste gledali tenis sa ruskim komentatorima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 Jesam, isto sa ES Rusija, neki muško ženski par je komentarisao, ali nisam razumela ništa. Jel se povukao ES iz Rusije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 38 minutes ago, Helena said: Meni smeta.Na ESPN prenose trojica, usta ne zaklapaju. Onako kako si ti opisao, prenosio je Zvonko Mihajlovski. Koliko sam shvatila ti si mlad, pa guglaj, možda na YT ima nešto od njegovog komentarisanju.Radio je na TV Beograd u Jugi. Ako je 47 godina mladost, onda da, mlad sam 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 27, 2022 Share Posted August 27, 2022 (edited) 8 minutes ago, Elias said: Vi izgleda niste gledali tenis sa ruskim komentatorima. Tu moze samo da me nervira jezik, jer ga nikako ne volim, iako sam ga ucila godinama. Edited August 27, 2022 by Boxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts