Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nisam ispratio još sam čitao negde da nije došao na okupljanje zbog te povrede.

Nadam se da će biti spreman. Pa sigurno ga ima u vidu ukoliko bude 100% spreman. 

• Like 1
  • 1 month later...
Posted

Meni je tek sad kad sam kupio album sa sličicama došlo iz dupeta u glavu da na WC učestvuju takve veličine kao što su Haiti, Kurasao, Zelenortska ostrva, Uzbekistan, Irak, Katar, Jordan, Doktor Kongo, Panama...

• Ha-ha 1
  • Tuzno 1
Posted

Don Karlo pozvao Nejmara. Brazilci oduševljeni.
Iako se radi o bukvalno bivšem igraču, pametan potez Anćelotija. Pod uslovom da mu je predočio da će možda dobiti neke minute protiv Haitija i ne više od toga.

Posted

Veliki faktor Neymara je sto je idol velikoj vecini ovih mladih nosioca im. Starter naravno nece biti jer nije fizicki u stanju. Za nekih pola sata u KO fazi kad sve zapne na neku cistu magiju opet moze napraviti razliku. U kakvom god fizickom stanju bio, zna vise fudbala od Viniciusa, Raphinhe, Cunhe i Endricka zajedno. 

Posted
40 minutes ago, Ludi za Poli said:

Za nekih pola sata u KO fazi

Ima li on fizikalija za 30.minuta fudbala visokog intenziteta? 

Posted

Ne znam, ali nije ni bitno. Ovo je dvosekli mac svakako, ali Don Karlo ocigledno misli da sve ovo moze da hendluje. Videcemo, pukovnik ili pokojnik potez.

Izvisio je verovatno Zoao Pedro iz Celsija, koji je svakako nebitan igrac.

Posted

Vezni red je prilicno kritican objektivno, bekovi tu i tamo al to ce moci da pokrpe, napad je dobar, u zavisnosti od toga kako klikne i iskombinuje se.

Posted
24 minutes ago, Drug Crni said:

Ima li on fizikalija za 30.minuta fudbala visokog intenziteta? 

Reprezentativni turnirski fudbal je generalno osjetno nizeg intenziteta od klupskih takmicenja. Tu jedan momenat inspiracije moze odluciti mec, a Brazil je pun takvih igraca. Endrick npr moze biti bas ogroman x faktor zbog bombetine u nozi koju ima. Ako Carlo uspije naci dovoljan balans sto nece biti nimalo lako obzirom na uzasan kvalitet na bekovskim pozicijama i dosta tanku sredinu van dvojca Casi-Bruno, Brazil moze jako daleko. 

• Like 2
Posted

702866305_976579781909179_16881766781131

pa, prilicno iznenadjujuce.

Sa druge strane, zvao je in form igrace. Ja bih zvao Fodena, Palmera ne bih, ne bi on imao mesto posle ovakve sezone, kontam da mu je to i glavni razlog. Foden isto slabija sezona, ali mogao bi da im igra levo u rotaciji.

Za ostale kojih nema tipa TAA, Megvajer i ne trebaju ti. Varton bi popunjavao broj.

Sa druge strane, imalo bi smisla da ove igrace koji nisu u formi ali su dokazali klasu prethodno zove i stavi na klupu, jer kad objektivno pogledas kvalitet klupe pogotovo u odbrani kritican je.

Hernderson, Madueke, Rasford su komotno mogli da ustupe svoja mesta Palmeru, Fodenu i Vartonu. 

I umesto Skelija da ide TAA.