Jump to content

Recommended Posts

Posted

Reprezentativni fudbal,cini se,nikad nije bio zastupljeniji u celoj strukturi fudbalskih takmicenja. Pored tradicionalnih reprezentativnih formata poput kvalifikacija za EP i SP te samih zavrsnih turnira (prvenstava) UEFA je pokrenula i potpuno novo takmicenje pod nazivom Liga Nacija.
Premijerni finalni turnir ovog takmicenja ce se odrzati ovog leta u Portugalu.

Na ovoj temi cemo pratiti i komentarisati sve sto ima veze sa nacionalnim (drzavnim) fudbalskim timovima.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Zakačio je po nogama Seferovića kod penala, zato je mislim svirao. Neko ne bi al bilo je elemenata.

Dobra tekma bila. Portugal zasluženo. Cristiano će igrati do 40-e.

Posted (edited)

Nejmar propusta Kopa Ameriku

Brazil bi trebao da se proseta do titule mozda jedino ce Cile biti pravi takmac

Edited by Mile1
Posted (edited)

Ako Portugal osvoji Ligu nacija, da li onda na EP ide i trećeplasirani tim iz naše grupe?

Edited by drgnk
Posted

Kako dobar fuzbal pikaju Holandezi, svaka im čast. 

Imali su sreću malu da ono bude ofsajd, teško bi se vratili posle gola da je priznat, ali su baš opet repreznetacija za respekt. 

Posted (edited)

Stojkovic i Ivanic odbili da igraju protiv Kosova. Tumbakovic smenjen, navodno, jer nije uspeo da ih ubedi da promene odluku. 

Edited by Markoss
Posted

Odbili su svi zbog prijetnji koje dobijaju iz Srbije i hajke u prethodnih par dana koje vode informer i ekipa.

Da je do njih, to bi davno izjavili, ne bi se odluka donijela pred utakmicu.

edit: na b92 itd vec se proglasavaju herojima jer su odbili. bas ozbiljno ludilo zahvata Srbiju.

• Like 2
Posted (edited)
56 minutes ago, Markoss said:

Stojkovic i Ivanic odbili da igraju protiv Kosova. Tumbakovic smenjen, navodno, jer nije uspeo da ih ubedi da promene odluku. 

Nije bas tacno. Tumbakovicu su ponudili iz saveza da propusti meceve sa Kosovom i da nastavi i dalje da bude selektor, ali je on to odbio.

Edited by Shunsuke Nakamura
Posted (edited)

Hahaha smehotres. Garant pretili čoveku, a i Zvezde stigla direktiva za igrače :classic_laugh: 

B92 se ozbiljno promenio i to i brže nego što sam mislio da će.  Baš ne gube vreme. :classic_biggrin: 

Edited by lajavi krelac
Posted

Verujem da je ovo samo i isključivo njihova odluka, da nikakvih pretnji nije bilo. Uostalom, saznaćemo za dan, dva. 

Bravo za momke. 

Posted
19 minutes ago, perkos said:

Kosovski mediji špekulišu i sa poreklom ljubiše tumbakovica. Čak i neki treneri i bivsi fudbaleri učestvuju u toj priči

Oće da objave izvod iz matične knjige rođenih, da pokazu da si ista hovna kao i mi?

Posted
19 minutes ago, Stondisha said:

Oće da objave izvod iz matične knjige rođenih, da pokazu da si ista hovna kao i mi?

Sve su to ista govna, samo pakovanje drugih boja.

• Like 1