Don Dusko Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Rutinski protiv Lidsa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 2 hours ago, Don Dusko said: Rutinski protiv Lidsa. Baš rutinski. Vratio se Žezus golovima,što je jako bitno zbog nastavka sezone. Sledi gostovanje na Enfildu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Mislim da je to to od Pottera, velika steta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OgX Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Neka se spremi Nagelsmann. A i meni je Potter bas ok lik ali nikako da ga krene u CFC. Mada oni moraju rijesiti nekog ozbiljnog napadaca, devetku, inace ce svaki trener imati problema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Stize Nkunku u junu..mada ni on nije "klasična" devetka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Rutinski sa Lidsom ali ocekujem da Liverpul za razliku od danas kad su imali snage za pristojnih pola sata pokidaju i zavrse nam borbu za titulu koju ce Siti da dokrajci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasha arsenal Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Koja dominacija Newcastle-a. DDG kao ma strelistu, svaki cas sijeva odnekud. Bruno kao 8ica, McTominey kao 10 a Wout napadac. Sve jasno ETH masterclass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Kako Utd ovde ne gubi nije mi jasno. Pazi kad u 2 umuljaju gol i uzmu 3 boda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 2 minutes ago, Don Dusko said: Kako Utd ovde ne gubi nije mi jasno. Pazi kad u 2 umuljaju gol i uzmu 3 boda. Naravno, prica ove sezone. Onaj ko im da jedan, da im 6 ili 7 a onaj ko ne iskoristi svoje sanse izgubi jer umuvaju neki slucajan gol na individualni kvalitet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Apsolutno zasluzeno. 3 utakmica zaredom u PL i sramotna izdanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Dominacija Newcastle-a. ETH se pretvara u Pepa ali u negativnom smislu, koliko samo pametovanja i izmisljanja tople vode Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 United bi ove sezone bez Casemira bio tu negdje oko Chelsea na tabeli. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OgX Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Ovo je najgora utakmica UTDa ove sezone, barem ovo sto sam ja ispratio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Ode Potter. Da vidimo koga ce sledeceg upropastiti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Opa. Dva otkaza za jedan dan. Ovo je retkost za Premier ligu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Nagelsman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Totalno sumanuta sezona za Čelsi. Ako hoće Nagelsmana, moraće da plate Bajernu nešto. Svakako najbolja opcija na duže staze. Otkaz Tuhelu je iz dana u dan sve kretenskija odluka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 1 minute ago, kendrick said: Totalno sumanuta sezona za Čelsi. Ako hoće Nagelsmana, moraće da plate Bajernu nešto. Svakako najbolja opcija na duže staze. Otkaz Tuhelu je iz dana u dan sve kretenskija odluka. Nagelsman je popio otkaz pre 10 dana, Tuhel je u Bajernu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 2 minutes ago, fillam said: Nagelsman je popio otkaz pre 10 dana, Tuhel je u Bajernu 😄 Dabome, ali ga Bajern i dalje plaća na ime raskida ugovora (da li do kraja ove sezone ili sledeće, jebem li ga), a novinari pišu da klub koji ga u tom periodu potpiše, mora neku odštetu da plati Bajernu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 (edited) 7 minutes ago, fillam said: Nagelsman je popio otkaz pre 10 dana, Tuhel je u Bajernu 😄 Nije popio "otkaz" Samo je smenjen sa cela stručnog štaba 😁 , i dalje je na platnom spisku bavaraca, tako da ako iko zeli da ga angažuje moraće da plati Bayernu obeštećenje. Edited April 2, 2023 by Fat Zadd 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Jasno, fala, neuk sam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Charles De Ketelaere Posted April 2, 2023 Share Posted April 2, 2023 Inače, Njuka baš demolirala Junajted. xG kaže 3.90, subjektivni osećaj 7. Visili golovi praktično celu utakmicu. Arteta je zaslužio za trenera godine, ali ovo što je Eddie Howe uradio od Njuke je meni još impresivnije. Najbolja ekipa defanzivno, što po principima, što po efikasnosti. Čovek je zadržao Schar-a, Burn-a, Murphy-a, Žoelintona, Targeta u i oko 11 i uspeo da ih predstavi kao legitimne PL igrače. Isak jeste ozbiljan potpis, kao i Bruno Gimaraeš, a Botman da kažemo da je bio mnogima na radaru ali nije bio sigurica. Gordona po mom mišljenju preplaćen ali dobro. U svakom slučaju, mislim da su najveći optimisti razmišljali o nekom top-6 pushu ove sezone kada su uleteli Saudijci, ali su očekivali meleone i meleone i rekonstrukciju igračkog kadra. Njukasl u realnosti nije imao MNOGO prostora zbog FFP-a, ali jeste mogao dosta da pretumba. Lova je sigurno pomogla da atmosfera u i oko kluba bude bolja, ali šta god da su starosedeocima uradili, alal im vera. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 U svom uvodnom postu za ovu sezonu EPL sam napisao kako Rodzers lako moze postati prvi menadzer kome će biti uručen otkaz. Naveo sam i zašto - zbog potencijalno lošeg starta sezone..međutim,iznenađen sam da je uspeo da pregrmi loš početak i da onda u nastavku nije uspeo nikako da ispliva iz opasne zone. Što se Potera tiče. Ne bih se mogao sloziti da je neka loša sreća bila ta koja ga je sve vreme pratila i da je pretezno ona dovela do otkaza. Lutao je mnogo Poter i previše promašivao u izboru i taktike i mozda još više formacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lineker Posted April 3, 2023 Share Posted April 3, 2023 Lester je u krizi, finansijski loše stoji, bez osveženog igračkog kadra, a liga za opstanak nikad izjednačenija. Sigurno ima i zasićenosti u igračkom kadru Rodžersom, previše povreda... Čelzi - ne znam šta komentarisati.. otpušten Tuhel, Potera masno platili da ga dovedu, dovukli milion igrača, pitanje da li je iko od tih bio Poterova želja. Sad je otpušten verovatno samo zato što je Nagelsman slobodan... Tottenham može da bira... samo što ne znam ima li ko da pregovara kad su se izblamirali sa Paratićijem (sportski direktor). Čovek da intervju o stanju u klubu posle otpuštanja Konte-a, a FIFA ga sledeće jutro suspenduje na 30 meseci (svi su to videli da dolazi sem kluba). Sam je odstupio, nije još otpušten... Bruka od kluba... kako se kolo okreće, uzimamo bivše menadžere Čelzija, tako da... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts