alcesta Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 I ja sam na moru, poneki meč sam gledala ali ne mogu da pričam ovde sama sa sobom pa samo navratim da vidim je li i dalje moj post poslednji na temi Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 sta ova izvodi sa crnim flasterom na faci ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Ona ga ima još od Vimbldona, pitala sam tada zna li neko o čemu se radi ali izgleda da niko ne zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 fantazerka Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Bravo, Simona I vreme je bilo, šteta bi bila da nije iskoristila ovakvu priliku. Sad još Hurkač da se dozove pameti u ovoj sezoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Quote 12:30 - Beatriz Haddad Maia has now spent 12 hours and 30 minutes on court at the Canadian Open 2022: more than any other player in a single WTA tournament in 2022. Ride. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 1 minute ago, alcesta said: Bravo, Simona I vreme je bilo, šteta bi bila da nije iskoristila ovakvu priliku. Sad još Hurkač da se dozove pameti u ovoj sezoni Kaze da joj je Muratoglu vratio motiv za tenisom i da ga opet igra sa velikim entuzijazmom. Ociti primer dobre i produktivne saradnje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Quote Kaze da joj je Muratoglu vratio motiv za tenisom i da ga opet igra sa velikim entuzijazmom. Ociti primer dobre i produktivne saradnje. njeni fanovi uopste nisu odusevljeni saradnjom sa m. citam da joj je servis bas slab, mada nije nikad ni bio na nekom fantasticnom nivou ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 Koliko god da mi je ljigav, čovek zna svoj posao. Serenu pitali na W nedostaje li joj što je tu bez njega posle toliko vremena, odgovorila je da nije razmišljala o tome Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 nego,kakav li ce mec izmedju serene i raducanu da bude ? zivo me zanima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoran59 Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 6 hours ago, gledan van, ludilo 1 said: 😁I ja sam na moru a kad se vratim neću moći gledati tenis na TV-u jer mi je operater izbacio SK iz ponude programa. Sreća da to kod vas izgleda nije bio slučaj. Morat ću nekako doskočiti tome, strašno šta nam rade… Eh, jebiga. Zato sam svojevrevremeno otvorio onu temu o prenosima... Ja uopce nemam televizor u kuci ni pretplatu - imam samo internet, kompjuter i telefon. I nisam propustio nijedan mec koji me je zanimao. Razmisljam o kupnji velikog TV - samo da ga spojim na komp i koristim kao veliki monitor/ekran. Sve TV kanale imas na netu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 (edited) E da mi je neko rekao da će od svih kandidata ovo da osvoji Busta... šta da se radi, nije sve idealno. Edit: ovom pobedom je pretekao Novaka u trci, biće veselo ako se nađe na završnom turniru pre njega Edited August 14, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 Svaka generacija ima svog djubretara. Najzanimljivija prica vezana za njega je dok smo Lavrnja i ja intenzivno gledali celindzere. On je bio jedan od onih kojem smo obojica predvidjali neki Zebaljos scenario, da ce da pegla po Juznoj Americi kad je u formi i to mu je to, ali on prevazidje to zestoko. A recimo Veseli koji je cak dve godine mladji, ali takodje su u slicno vreme peglali celindzere kojem smo obojica predvidjali top 10 lagano ce biti upamcen po fluke pobedama nad Djokovicem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted August 15, 2022 Author Share Posted August 15, 2022 Posle ovog posta je sve jasnije, zasto jadan Veseli ima ocajnu karijeru, a zasto Busta osvaja masters i igra sf slemova 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 2 hours ago, Boxy said: Posle ovog posta je sve jasnije, zasto jadan Veseli ima ocajnu karijeru, a zasto Busta osvaja masters i igra sf slemova I osvaja medalju na OI i to ne protiv bilo koga 😁 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted August 15, 2022 Share Posted August 15, 2022 @zoran59 Ma da, imam ja smart TV i mogu preko neta gledat razne TV kanale al opet navikao sam ovako, slažem se da možda nije potrebno (kad mogu kao i ti) al je zgodnije. No dobro, ima puno opcija, snaći ću se nekako, pogotovo sad kad je do mene konačno došla optika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Kecman izbacio Bustu Što pišete ovako malo..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Svi po odmorima na razne strane verovatno tek za USO se okupljamo Bravo za Kecmanovića, stvarno ne bi bilo smisla da nije iskoristio priliku. Ali ovoliko daleko od linije ni Nadal ne čeka prvi servis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Red bi bio da se i Filip osveti Evansu za proslonedeljni poraz 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 (edited) Pa dobro, u ja sam bila na odmorima i na moru i u banovcima Al sam pratila rezultate i šizila zbog Buste. Edited August 16, 2022 by Helena Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Serena je izgleda došla samo na oproštajnu ceremoniju, ovo je tuga gledati. Dobro, haljina mi se sviđa, samo da je koji broj manja... Još da ne prenosi ovaj što ni imena teniserki u statistici ne ume da pročita kako treba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Rotenberg ne zna za koga navija-Serenu ili Emu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Fićko prošo Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pangea Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Krajinović. Izašao na teren da izgubi. Melanholija. Ravna linija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts