Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dobra tekma, na SK je komentarisao onaj tip sto radi uglavnom tenis, ima slican glas Viskovicevom. Videlo se da gleda kosarku otprilike 3. put u zivotu, nikako nije uspevao da razlikuje Hauarda i Kiozu, a svaka trojka mu je "dobar pogodak". Samo sam cekao da mu se omaknu forhend i dropsot.

Saragosa dobila Barsu, vrhunska partija Bel-Hejnsa i polaganje za pobedu u poslednjoj sekundi.

• Like 1
Posted

Kakva kradja na mecu Efes-Fener, cista dupla Osmanija i dosude bacanja za Efes.

Ali Hayes-Davis lik koji uzima 2 trojke u finisu, ni blizu kosa a posebno poslednja gdje mu Guduric sam u korneru a on sutira preko 2. Katastrofa

Posted
9 minutes ago, Miki28 Teoljub said:

Kakva kradja na mecu Efes-Fener, cista dupla Osmanija i dosude bacanja za Efes.

Ali Hayes-Davis lik koji uzima 2 trojke u finisu, ni blizu kosa a posebno poslednja gdje mu Guduric sam u korneru a on sutira preko 2. Katastrofa

Otupeo od igranja 1605 minuta u poslednjih 40 tekmi (bio je jedan produzetak)

• Like 2
  • Ha-ha 2
Posted (edited)

Sjajna zavrsnica Barse, kakvi su to napadi. Bravo za Satoranskog i Parkera. To se zove ujebati ekipu

To je to, poraz. Likovi 3 minuta ne mogu da daju kos, ovo sto su Sato i posebno Parker radili je za zatvor.

Edited by Miki28 Teoljub
typo
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Obradoiro vodio 13 razlike u Blaugrani na nekih 5 minuta kraja, pa Barsa napravila seriju 16-0. Laprovitola na +2 promasio oba bacanja, Howard na drugoj strani fauliran na sutu za 3 poena i pogodio sva 3, a Laprovitola na sekundu do kraja imao dva bacanja za pobedu, ali pogodio jedno. Produzetak na SK HD. 

Kalina odlican, verovatno i najzasluzniji za povratak u mec.

Edited by Del Piero