Manu Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 (edited) Jeste Valensija uzas veceras, ali ja bih ipak pre pohvalio ofanzivu Burgosa. Bas fluidan i raznovrstan napad, zapamticu ime Joan Pennaroya. Edit: sta je covek nacrtao za kraj trece cetvrtine, odusevljen sam Edited June 24, 2020 by Manu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Obe ekipe su vidno nenaštimovane, odigravaju se najosnovnije akcije i pokušava se na individualni kvalitet, ima mnogo ispadanja iz odbrane i promašaja, s obe strane. Vodi ekipa koja za nijansu ima povezaniju igru i veći voljni momenat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 (edited) ovo je kurac od kosarke. ne samo u spaniji. u nemackoj isto. i ne samo od kosarke, fudbal je jos gori axel bouteille odlican igrac. uprkos koroni vidim da se snasao u unikahi au jbt kako u albi pametno rade. naciljali su lammersa iz bilbaa, kao zamenu za nnoka. pominjao sam ga vec. decko raste iz sezoen u sezonu. prvi bloker spanse lige ispred tavaresa, a nije cak ni starter u bilbau https://sportando.basketball/en/alba-berlin-targets-ben-lammers-to-replace-landry-nnoko/ Edited June 24, 2020 by Nate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Opasna utakmica Valensije i Burgosa. Prelomio Dornekamp a on mi uvek bio bezveznjikav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 2 hours ago, Nate said: ovo je kurac od kosarke. ne samo u spaniji. u nemackoj isto. i ne samo od kosarke, fudbal je jos gori axel bouteille odlican igrac. uprkos koroni vidim da se snasao u unikahi au jbt kako u albi pametno rade. naciljali su lammersa iz bilbaa, kao zamenu za nnoka. pominjao sam ga vec. decko raste iz sezoen u sezonu. prvi bloker spanse lige ispred tavaresa, a nije cak ni starter u bilbau https://sportando.basketball/en/alba-berlin-targets-ben-lammers-to-replace-landry-nnoko/ Ne znam koje utakmice ti gledas sad i koje si gledao pre u tim istim ligama. Ne moze biti ne znam sta dobro, ali npr Valensija i Real je bio epski mec. Naravno da je bolje uz navijace, ali ne igra se losa kosarka. Evo Andora dobi Reala odlicnom igrom. Burgo i Valensija dobar mec 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 (edited) Ja sam odgledao maltene 90% utakmica sa ovog turnira. Kvalitet kosarke je skroz pristojan, nekolike utakmice su cak bile i fantasticne. Naravno da ima i dosta oscilacija tokom meceva, ali to je normalno kada se uzme u obzir da nije bilo takmicarske kosarke 3 mjeseca. Edited June 24, 2020 by Shunsuke Nakamura 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 (edited) Jel Real ima sanse da ide u 1/2 ? Jedino ako se racuna neka kos razlika, jer su izgubili i od Burgosa i Anadore, a oni igraju medjusobno zadnje kolo. Edited June 25, 2020 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Ako valensija izgubi od granke, onda ce ih biti gomila sa 3-2, to im je jedina sansa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Kakva zavrsnica Barse i Tenrifea.Gleda li ko? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Ovo što su svirali na kraju, baš problematično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 25, 2020 Share Posted June 25, 2020 Da,Prvo su poklonili Dejvisu +1 pa onda Tenrifeu(valjda kompezacija).Al svakako dobra utakmica(nikakav takmicarski znacaj)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Pedro calles dve godine u hamburgu. Malo iznenadjenjene za mene. ocwkivao sam ga ipak u nekom jacem klubu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 1 minute ago, Nate said: Pedro calles dve godine u hamburgu. Malo iznenadjenjene za mene. ocwkivao sam ga ipak u nekom jacem klubu Pominjao se Bamberg, što bi bilo OK ... al dobro, vreme radi za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 1 hour ago, Kankkunen said: Pominjao se Bamberg, što bi bilo OK ... al dobro, vreme radi za njega. Cak sam procitao negde i za Albu u slucaju da Aito ode. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Koliko vidim Real cupa samo pobeda Gran Kanarije protiv Valensije i naravno sopstvena pobeda protiv Saragose pa da se napravi krug od 3 ekipe i onda da se nadaju boljoj kos razlici? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 Dobra rola Apica u 4 cetvrtini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted June 26, 2020 Share Posted June 26, 2020 2 hours ago, MrTripleDouble said: Koliko vidim Real cupa samo pobeda Gran Kanarije protiv Valensije i naravno sopstvena pobeda protiv Saragose pa da se napravi krug od 3 ekipe i onda da se nadaju boljoj kos razlici? Tako je Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 Koliko je Lima dobrih stvari obavio u 2/4, u oba pravca ozbiljan doprinos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 Jel se ova polufinala igraju na samo jedan meč ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 Da.Koliko sam razumeo igraju se na 1 mec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 Ni sudije nisu u formi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 Preveliki je hendikep za Valensiju bio izostanak Abaldea, njegov doprinos u oba pravca je ogroman. Dubljevic odigrao dosta lose ovaj turnir za neke svoje standarde. Baskonija mi se nikako dojmi kao ekipa, ima tu kvaliteta, ali igraju nekako ruznu kosarku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 Ne verujem da Baskonija ima neke šanse protiv Barse, rekao bih da je Valensija imala više izgleda. Al opet, jedan meč, može svašta da bude. Dragić je sinoć odigrao vrhunski, agresivan do bola na obe strane terena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 15 hours ago, Shunsuke Nakamura said: Preveliki je hendikep za Valensiju bio izostanak Abaldea, njegov doprinos u oba pravca je ogroman. Dubljevic odigrao dosta lose ovaj turnir za neke svoje standarde. Baskonija mi se nikako dojmi kao ekipa, ima tu kvaliteta, ali igraju nekako ruznu kosarku. U drugom je falio Labeire jer Doornenkamp nije mogao nikako da sačuva Sengeilu. Mislim da je tu bila razlika od tih par poena da prodju dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts