Jump to content

Strane košarkaške lige


Del Piero

Recommended Posts

Drama u Italiji. Napoli rutinirao Milano od 2. do 39. minuta utakmice. Nakon čega Shields daje dve trojke zaredom posle 0/11 iz igre, sa kojima Armani preuzima vodstvo. Pullen vrača trojkom iz driblinga 10taks ekundi do kraja, nakon čega Shabazz gubi loptu i game over

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Odlicna zavrsnica finala italijanskog kupa. Napoli imao kontrolu, pa Milano preokrenuo i poveo dva razlike trojkama Mirotica i Sildsa (dve). I onda Pulen ( valjda prvi put u karijeri da ne zatrokira na kraju) pogadja trojku  za vodjstvo.

 

I onda Nejpir stupa na scenu. Prvo gubi loptu, a onda kad su imali poslednju sansu ne pogadja ni obruc kada je hteo da namerno promasi bacanje. Zasluzeno Napoli.

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Jabari je odigrao vrhunski, uvek je nesto napravio kad je dobio loptu. Mozda je mogao da ima vise protagonizma, ali Barsin problem je vise odbrana. Campazzo je ovde kljucan, mnogo toga krece od njega u napadu, dok je u odbrani u dresu u svakom napadu. Bez izmene u drugom poluvremenu, ali energija ne pada.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Poludistanca Nena Dimitrijevica - izumirujuca vrsta. Preljepo 😍

 

Pored njega tu je i veliki majstor Erick Green. Nekako je ispod radara rehabilitovao svoju karijeru. Nije on ni toliko mator, tek 32, a vec 5 god ne igra EL. Mislim da itekako ima sta da ponudi kao npr sesti igrac sa klupe. 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...