Miki28 Lakers in 5 Posted March 8 Posted March 8 @Losmi17 sta bi ovo? +21 je nedovoljna razlika protiv Iraklisa
Losmi17 Posted March 8 Posted March 8 Miki, hvala sto cesto mislis na mene. Teska prica, sta ti kazem...
Tex_Willer Posted March 9 Posted March 9 9 hours ago, Losmi17 said: Miki, hvala sto cesto mislis na mene. Teska prica, sta ti kazem... Meni deluje da pada Oaka protiv Zvezde 1
Tex_Willer Posted yesterday at 03:04 PM Posted yesterday at 03:04 PM Šta radi Reed u Turskoj, iz kolo u kolo sve je bolji, a nije neki totalni divljak. Danas 34p 7as 4ukr, procenti su mu odlični 63% za 2, 36% za 3, iz igre na 56%...
Petkovic Miroslav97 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Igra Fener u 11:00 Mega u 12:00 Partizan u 13:00 Pa ko uživa u basketu, ima šta i da pogleda ovako rano.
Dzo23 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 18 hours ago, Tex_Willer said: Šta radi Reed u Turskoj, iz kolo u kolo sve je bolji, a nije neki totalni divljak. Danas 34p 7as 4ukr, procenti su mu odlični 63% za 2, 36% za 3, iz igre na 56%... Drugu sezonu vezano najbolji strelac turskog prvenstva. Mislim da je vrijeme za EL.
Tex_Willer Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 2 hours ago, Dzo23 said: Drugu sezonu vezano najbolji strelac turskog prvenstva. Mislim da je vrijeme za EL. Plus nije neko od 180cm, gradja jeste tanja ali je brz i ima ok size. 1
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Patty Mills potpisao za Tenerife i tako se pridružuje gotivnoj gerijatriji ala Huertas, Shermadini, Dornekamp itd. Mislim da im je prosek godina ekipa preko 35. 2
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 49 minutes ago, Chaos Is Me said: Patty Mills potpisao za Tenerife i tako se pridružuje gotivnoj gerijatriji ala Huertas, Shermadini, Dornekamp itd. Mislim da im je prosek godina ekipa preko 35. Postava im je 39g u proseku, ovo je svetski fenomen.
Romantik Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Gran Kanarija i jeste nekako penzionersko odmaraliste, pa valjda u skladu s tim grade i tim 🙂
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Idiot. Nije svestan posledica. Lično sam prisustvovao kad je Zvezdin Ex fudbaler zbog psovki preskočio ogradu i kvalitetno nabo čikicu od 50 + Epilog: Suspenzija od strane lige, u pritvoru proveo 8. Dana.. Matori ga je odrao na sudu i faktički mu je završio karijeru jer se nakon toga penzionisao i digao ruke od fudbala.
Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: Idiot. Nije svestan posledica. Lično sam prisustvovao kad je Zvezdin Ex fudbaler zbog psovki preskočio ogradu i kvalitetno nabo čikicu od 50 + Epilog: Suspenzija od strane lige, u pritvoru proveo 8. Dana.. Matori ga je odrao na sudu i faktički mu je završio karijeru jer se nakon toga penzionisao i digao ruke od fudbala. A dobro Furnije je barem dovoljno zaradio i tek zarađuje fine pare. Deluje on da je baš prgav, može ga ovo trgnuti iz realno vrlo loše sezone.
Markoss Posted 2 minutes ago Posted 2 minutes ago (edited) Od Furnijea je u EL iritantniji samo Lesor. Mada, ja ovde ne vidim nikakvo nabadanje. Edited just now by Markoss
Recommended Posts