KrX037 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 1 minute ago, Kooineeperk said: Uplatio sam tiket na Zvezdu kad smo primili gol. Greskom uplatim i drugi put 😄 Sta sad da radim? Nude mi cash out, pola para. Dupliraj , kume... nek crknu dušmani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 2 minutes ago, Crni said: Ne treba jebavati majku Stankovicu non stop, napravio je korekcije i Zvezda se stabilizovala. Naravno da ne treba. Domaća ekipa na vrelom terenu krene tako furiozno, to je ok. Podseća me na naše mečeve pre 20 i više godina, kao protiv Lacija u eri Zorana Filipovića. Na nama je da uspostavimo igru posle tog početnog talasa i sad da je održimo do kraja. Bukari brutalan, učestvovao kod oba gola i obe mrtve šanse 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 1 minute ago, Steve Gerrard said: Znam da ti nije lako, samo crnjaci Na pogresnu adresu pises. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Bušni i su ovi pozadi a mi smo mnogo jaki napred. Treba veceras ovo napuniti do vrha. Ovi mogu da prime mnogo više nego sto mogu da nam daju. Trpaj Zvezdo ❤️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 2 minutes ago, Steve Gerrard said: Znam da ti nije lako, samo crnjaci Ajd oladi malo 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Bas, bas, bas preterujete s pljuvacinom. Kao prvo, naravno da ce kod kuce da nas napadne jedna ekipa koja je odvalila Olimpijakos, i logicno je da ce malo da nas poremeti to, kao i 30 soma ljudi, jer su sve to stvari sa kojima se mi susretnemo jednom godisnje otprilike. Nit nas iko napada inace, nit ikad na gostovanju bude ovakva atmosfera. Cim smo se stabilizovali, videlo se da smo bolja ekipa, iako ovi imaju i timsku igru top i pojedince. Ipak, predobri smo, bukvalno nemamo slabu tacku i ako neko ocekuje da stoperi igraju bez greske, da krila svaki put prodju i da bekovi centriraju u trepavicu, onda postoji i taj Mancester Siti. Vodimo 2:1 protiv ekipe koja j e odlicna i to na gostovanju, i igramo fudbal, ne jajarimo i daj boze da budemo takvi tokom cele grupne faze LS. 7 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Od očaja do sjaja! Trebalo nam vremena da kliknemo i srećom nije predugo trajalo. Vidi se nedostak ozbiljnih utakmica i to što nam glavji aduti katai i ivanić još traže forumu. Srećom Bukari i Pešić su preuzeli odgovornost i zasluženo vodimo. Mislio sam da su komentatori na rts-u najgori ali ovi sa arene ih nadmašuju. I naravno no kanga no futbol😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Poluvreme na Areni ide reklama za teleću glavu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Just now, Don Radonja said: Na pogresnu adresu pises. I te kako ne pisem evo vidim gore navodos segmente koji odgovaraju tvom crnjacenju da te nahrane. Poluvreme je 45 minuta ne segment koji tebi odgovara da bi ocrnio ovu ekipu. Igrali su bolje to stoji ali zasluzeno vodimo,nema ni srnalda ni gobeljarda sa kojim smarate pa onda ajmo uraaaa da trazimo dlaku u govnetu da se poseremo na ove momke sram te bre bilo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Ako moramo da čitamo saopštenje svevišnjeg na poluvremenu, ebo ti ovo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 4 minutes ago, Kooineeperk said: Uplatio sam tiket na Zvezdu kad smo primili gol. Greskom uplatim i drugi put 😄 Sta sad da radim? Nude mi cash out, pola para. Uzmi kes aut i stavi sve na dvojku 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 1 minute ago, pantelia said: Ajd oladi malo Zasto, jel u modi da se mraci i crnjaci ne razumijem i siri negativa na pravdi boga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Just now, Dragan Mićić said: Uzmi kes aut i stavi sve na dvojku 😁 Sto bi to uradio, manje para bih dobio. Sad je kvota 1.8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 8 minutes ago, Igor_ said: Samo pljuj, uz Kangvu najvise i pretrcao i najvise tacnih dodavanja kod nas. i najvise lopti izgubio iz cega je sjevnulo par dobrih kontri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 1 minute ago, Steve Gerrard said: Zasto, jel u modi da se mraci i crnjaci ne razumijem i siri negativa na pravdi boga? napisao si 10-ak postova za redom gde moderises ko sta treba ili sme da pise na topiku ni jedna recenica o fudbalu da, treba da oladis malo 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 2 minutes ago, Steve Gerrard said: I te kako ne pisem evo vidim gore navodos segmente koji odgovaraju tvom crnjacenju da te nahrane. Poluvreme je 45 minuta ne segment koji tebi odgovara da bi ocrnio ovu ekipu. Igrali su bolje to stoji ali zasluzeno vodimo,nema ni srnalda ni gobeljarda sa kojim smarate pa onda ajmo uraaaa da trazimo dlaku u govnetu da se poseremo na ove momke sram te bre bilo Opet na pogresnu adresu pises.Ti hoces da kazes da Makabi nije dominirao prvih 25minuta? Normalno da sam srecan sto smo preokrenuli. A nacin obracanja...Mogao bi malo pristojnije da komuniciras.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Just now, NikadProtivKaline said: napisao si 10-ak postova za redom gde moderises ko sta treba ili sme da pise na topiku ni jedna recenica o fudbalu da, treba da oladis malo Jesam jer ste ti komp pisali 20 stranica o srnaldu i gobeljardu i kad smo primili go uveliko digli ruke od nase ekipe, e sad kad je doslo ono sto niste privali i sto ste bezpotrebno mracili sad cu ja da smaram Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Ma gerard nervozan što je pavkec onomad odrao liverpula. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Kolko je kvota da u drugom ulazi Srnić..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Samo neka Makabi dominira a mi da punimo do vrha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Teška srca moram da kažem da Katai već postaje višak. Usporava igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 6 minutes ago, Abizolirni said: i najvise lopti izgubio iz cega je sjevnulo par dobrih kontri. I igra na poziciji kao da je sanogo, koju nikad nije igrao, a opet je dosta uradio u odbrani i iznosenju lopte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 8 minutes ago, Kooineeperk said: Sto bi to uradio, manje para bih dobio. Sad je kvota 1.8. E pa to menja sve. Nisam znao cifre i kvote. 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дејо Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 11 minutes ago, Don Radonja said: Na pogresnu adresu pises. Не пише, пратим баш твоје постове, константно си негативан у истим. Мрачиш превише. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Ajmo pljuvači... tri, četiri 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts