Manoly Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 5 hours ago, Don Juan said: Mislim da je baš stomačni virus u pitanju, ako nije neki drugi. Imali smo nekoliko bolesnih igrača. U slucaju naseg Milanceta - sigurno je virus u pitanju, jer ga sigurno niko ne trazi. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sokmeniki Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Do kad radi blagajna za karte za Makabi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 1 hour ago, Sokmeniki said: Do kad radi blagajna za karte za Makabi? Od 10 do 19h. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 (edited) 4 hours ago, Guru said: Prejaka su mi ova sada već tradicionalna histerisanja dan pred utakmice zbog najavljenog sastava koji se na kraju skoro uvek ispostavi kao netačan. Previse ljudi veruju Darjanu, koji ima sibicarske informacije jer je uvlaciguz, pa mu neko preprica kolko je ko placen i slicno. Ove fudbalske, uglavnom pojma nema, posto su jutros na treningu uigravani Kangva i Kanga u sredini. Tacnije najjaca postava. E sad videcemo dal ce se Dejan ukenjati na kraju. Ado dolazi do kraja nedelje. A prema onom sto ja znam, dovesce se i desni bek. Edited August 16, 2022 by Markoss 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 10 minutes ago, Markoss said: Previse ljudi veruju Darjanu, koji ima sibicarske informacije jer je uvlaciguz, pa mu neko preprica kolko je ko placen i slicno. Ove fudbalske, uglavnom pojma nema, posto su jutros na treningu uigravani Kangva i Kanga u sredini. Tacnije najjaca postava. E sad videcemo dal ce se Dejan ukenjati na kraju. Ado dolazi do kraja nedelje. A prema onom sto ja znam, dovesce se i desni bek. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Steve Gerrard Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Ima li svjetla na kraju tunela crne udovice? Sta je ovo jbt ne vjerujem sta citam,kakve placipicke Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 7 hours ago, fradler said: Bojim se da zbog (ne)kvaliteta dosadasnjih protivnika nismo svesni koliko smo busni Pa će baš Makabi Haifa da vam pokaže gde ste bušni Daj ne zezaj, jači ste od Haife sigurno. Ako će neko da vam pokaže gde ste bušni to će biti ove aždaje iz LŠ. Gde ćeš lakši put do LŠ-a nego ovaj. Mislim ajde realno lakše od ovog ne može. Ok ne treba podcenjivati protivnika, treba ući maksimalno skoncentrisani bla bla... ali Haifa nije trenutno Zvezdin nivo. Jedina ekipa koja je mogla da bude zeznut protivnik je Trabzon, eventualno Bodo Glimt, sve ostalo nije Zvezdin kvalitet. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 10 minutes ago, dzoneee said: eventualno Bodo Glimt, sve ostalo nije Zvezdin kvalitet. Ceniš da je ovogodišnji Bodo Glimt bolji tim od Haife? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Mislim da da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Sutra je prva ozbiljna utakmica od početka sezone pa da vidimo koliko vredi ekipa 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Mada ni oni (Bodo) nisu Zvezdin kvalitet. Realno Zvezda je jaka ovog puta. Naravno ne mislim jaka u smislu da može igrati ravnopravno sa onim najjačima, ali ja ne pamtim ovako jaku Zvezdu od kada pratim fudbal. Uigrana, čvrsta ekipa, zna šta hoće na terenu iako nekad ta taktička proseravanja nerviraju deo navijača. Da ste mogli da padnete u onom delu gde su Benfika, PSV, Dinamo Kijev onda bi već bilo zajebanije, a ovo je stvarno mačiji kašalj u odnosu na ekipu koju imate sada i sa kakvim ekipama možete da igrate. Ne znam mislim da Haifa će morati baš jako da iznenadi nekom igrom i čvrstinom da vas dobije. A mislim da za to nemaju nikakve šanse, ovog puta ne. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Ne bojim se ja Makabija,mislim da smo individualno bolji ,sa sve ovih par balvana koje posedujemo ... Bojim se Dekijeve "taktike" "iznenadjenja" i ostalih gluposti ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Pa možda iznenadi tako što će ovog puta izvesti najboljih 11 u bitnoj utakmici. To mu se do sada nije dešavalo. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 1 hour ago, mare80 said: Ceniš da je ovogodišnji Bodo Glimt bolji tim od Haife? lepo iygledaju na terenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted August 16, 2022 Share Posted August 16, 2022 Moli se Grof Bozovic da predlozi nekog desnog beka, da nam se ne muci Mrkela u godinama je. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Quote Stanković: Hrabrija i opreznija ekipa će proći dalje. Храбар и опрезан-два брата рођена. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 Zasto kaze oprezniji, a misli na Srnica? 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abizolirni Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 (edited) Kako ce vas mnoge Srnela pokakiti ako bude igrao. Covjek je igrac zadatka. Ne znam ekipu koja nema covjeka za odradjivanje svega prljavog. Trci tamo, trci ovamo. Zatvori onog ili ovog. Ostani poslednji kod prekida itd... Mani Gatuzo. Edited August 17, 2022 by Abizolirni 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted August 17, 2022 Author Share Posted August 17, 2022 2 minutes ago, Abizolirni said: Kako ce vas mnoge Srnela pokakiti ako bude igrao. Covjek je igrac zadatka. Ne znam ekipu koja nema covjeka za odradjivanje svega prljavog. Trci tamo, trci ovamo. Zatvori onog ili ovog. Ostani poslednji kod prekida itd... Mani Gatuzo. Jel se zezas ili si ozbiljan? Posto ja bas i ne znam nekog igraca koji u svom klubu vecinu utakmica presedi na klupi, ali zato skoro svaku bitniju utakmicu bude starter. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 9 minutes ago, Abizolirni said: Kako ce vas mnoge Srnela pokakiti ako bude igrao. Covjek je igrac zadatka. Ne znam ekipu koja nema covjeka za odradjivanje svega prljavog. Trci tamo, trci ovamo. Zatvori onog ili ovog. Ostani poslednji kod prekida itd... Mani Gatuzo. Znaš li ekipu u kojoj igra neko ko ne zna da vodi loptu, da uputi pas na metar od sebe, otkrije se saigraču da primi loptu ? Ima tamo neka Zvezda koja ima dva takva igrača? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 13 minutes ago, СтелаРоса said: Jel se zezas ili si ozbiljan? Posto ja bas i ne znam nekog igraca koji u svom klubu vecinu utakmica presedi na klupi, ali zato skoro svaku bitniju utakmicu bude starter. Nekada u Utd kod SAF-a, cuveni Ji Sung Park 5 minutes ago, Perkos2 said: Znaš li ekipu u kojoj igra neko ko ne zna da vodi loptu, da uputi pas na metar od sebe, otkrije se saigraču da primi loptu ? Ima tamo neka Zvezda koja ima dva takva igrača? Znam. Isto Utd i cuveni Scott McTominay 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 2 minutes ago, Miki28 said: Znam. Isto Utd i cuveni Scott McTominay 😀 taj se baš ubi od igranja važnih utakmcia😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 6 minutes ago, Miki28 said: Znam. Isto Utd i cuveni Scott McTominay 😀 Srpski Srnaldo je bolji od Skotskog Srnalda! :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 8 minutes ago, Perkos2 said: taj se baš ubi od igranja važnih utakmcia😄 Onda ne pratis Utd. Decko se utrkuje sa Maguire-om oko toga ko ce od njih dvojice biti 1 ime na spisku menadzera😀 3 minutes ago, Don Radonja said: Srpski Srnaldo je bolji od Skotskog Srnalda! :D Srpski Srnaldo je Pirlo za Skotskog Srnalda👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosMan_jr Posted August 17, 2022 Share Posted August 17, 2022 26 minutes ago, СтелаРоса said: Jel se zezas ili si ozbiljan? Posto ja bas i ne znam nekog igraca koji u svom klubu vecinu utakmica presedi na klupi, ali zato skoro svaku bitniju utakmicu bude starter. Kazu da je tako Kreso Cosic, ne igra do polufinala, onda da 40 i 35 i uzme zlato 🦁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts