Jump to content

Recommended Posts

Posted
20 minutes ago, maXa88 said:

Ne secam se Micka po necemu losem. Nije neki igrac ali nije ni saban. uglavnom je igrao posteno i samo ono sto ume.

Da smo doveli igraca slicnog ranga na desnom beku, ovde bi se otvarao sampanjac

Da smo doveli igraca bilo kog ranga na desnom beku otvarali bi sampanjac

20 minutes ago, NikadProtivKaline said:

ja ga se ne secam uopste

ocekujem jos jednog alibi (bez)veznjaka

Ja ga se secam kao vecitog talenta, nesto kao Vukan Savicevic al se manje vidi da ne zna jer je zadnji bezvezni. Da vredi iole, ne bi u najboljim godinama bio u Cukarickom..

Posted (edited)

Koliko je Gobeljic glup i nesposoban ovo vise nije humano. Mi cemo bodove gubiti na marakani, da ne pricamo kada budemo igrali na strani. 

Edited by K.Dot
  • Like 1
Posted

Ovo je kurton od igre šta mi igramo. Jedini cilj je doći do šesnaesterca sa leve ili desne strane i centrirati usamljenom napadaču ili izboriti korner. 

Tako ja igram PES i FIFA otprilike. 

Niko ne prilazi za neku akciju, utrčavanje, bilo šta. Samo centaršut pa dok jednom ne upali. 

• Like 7
Posted
5 minutes ago, Venger said:

Jbt ove Nikoliceve lopte Bolt ne bi stigao. Svaka ide 30 m ispred igraca.

Komentator kaze da je covek u formi. Sta bi bilo da nije....

• Like 1
Posted
1 minute ago, Dropkick Murphys said:

Ovo je kurton od igre šta mi igramo. Jedini cilj je doći do šesnaesterca sa leve ili desne strane i centrirati usamljenom napadaču ili izboriti korner. 

Niko ne prilazi za neku akciju, utrčavanje, bilo šta. Samo centaršut pa dok jednom ne upali. 

To forsira ovaj Milojevic. Kod njega su bekovi glavni igraci u timu. Samo sto covek jos nije primetio da nema bekove.

• Like 3
Posted (edited)

Šta je ovo sunce ti poljubim, bez šuta na gol, bez centaršuta evo pola sata...

S druge strane opet sam igrač na petercu neometan kao u Turskoj.. lebe mekani

Edited by mister-no
Posted
3 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Au, Drope, pa odrao bih te u PESu ako tako igras.

• Ha-ha 3
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...