Borky Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 2 minutes ago, L' Imperatore said: Ja mislim da jeste bio penal (partizanov igrač prvi kod lopte, Katai kasni i šuta ga u list), ako se gleda po ovim novim VAR kriterijumima, gde se u sitna crevca gledaju ti minimalni kontakti i povlačenja za dres bez imalo osječaja za utakmicu. To što su ti novi kriterijumi težak bullshit i uništavaju fudbal, to je več za odvojenu debatu. Upravo to. Onda citam kako Bobana kako igraci previse padaju a ustvari ako ne padnes ne moze ni faul dobiti. Sad kad se setim kad Erakovic nije pao protiv Makabija a covjek ga udario 3x jace jos bio u gol sansi a ovaj izlazi sa loptom iz 16. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Mister odlazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LazarusMNE Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 I oni su mislili da se igra LŠ sa ovim timom koji ne može da izdrži jedno poluvrijeme da se ne crkava i diše na škrge, pa oni nisu normalni. Kondicioni trener bi treba' krivično da odgovara, užas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Jebeni Sanogo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Kakva dijabola je ovaj sanogo. Realno svaka čast grobarima, usrali su nas, ne znam kako ne vode već 3:1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Jbt jel vidi neko da nemamo igraca u sesnaestercu, a da igramo sa dva leva krila Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 1 minute ago, NikadProtivKaline said: a kako objasnjavas fiziku lopte nakon tog kontakta? kako lopta leti onoliko ako katai sutira igraca a ne loptu? Nisam obratio pažnju na to, iskreno. Ali sam primetio drugi detalj, koji mi je bio presudan. Možda če nekome biti smešno, ali ja na snimku vidim kako se igraču Partizana zatrese list, posle udarca Kataia. Što znači da je do kontakta tamo stvarno došlo. A skoro nemoguče je da Katai u jednom pokretu/zamahu pogodi prvo loptu pre Partizanovog igrača, a posle toga i njegov list Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 2 minutes ago, pavijan2 said: Jebeni Sanogo. To što on može zakuhati je strašno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 (edited) Daće ga Mitrović Edited August 31, 2022 by Gavran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Bukari od početka sezone ima snage samo za prvo poluvreme, posle toga ništa od njega. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Just now, Green23 said: Bukari od početka sezone ima snage samo za prvo poluvreme, posle toga ništa od njega. nije samo Bukari, ceo tim. Onog italijana treba strpati u zatvor, šta je on radio . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 (edited) 14 minutes ago, Venger said: Mister odlazi a sta je mogao ovaj da promeni u 5 dana? mister jeste u velikoj meri kriv za ovo sto gledamo danas…a najvise za to sto ne mozemo/ne umemo da trcimo Edited August 31, 2022 by NikadProtivKaline 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Da opet igramo sa Makabijem, ponovo bi nas pobedili. Ovaj tim pre svega nema pameti. Sam sebe pobedjujes, ne pomaze ovde trener, vec metla. Metla za Kataija, Sanoga i Rodica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Just now, NikadProtivKaline said: a sta je mogao ovaj da promeni u 5 dana? mister jeste u velikoj meri kriv za ovo sto gledamo danas…a najvise za to sto ne mozemo da trcimo Brate ja vidim da ni Mitrovic ne moze da trci, a usao je pre 10 minuta. Znaci da nije do kondicije nego do volje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 (edited) 2 minutes ago, NikadProtivKaline said: a sta je mogao ovaj da promeni u 5 dana? mister jeste u velikoj meri kriv za ovo sto gledamo danas…a najvise za to sto ne mozemo da trcimo Za pocetak, izmene su mu kriminalne. A po meni i startnih 11. Edited August 31, 2022 by Bode 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Evo ga Srna!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Igramo bez špica drugo poluvreme, kakav genije je Milojević. Ne možeš da das gol ali zato možeš da ga primiš . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borky Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 1 minute ago, K.Dot said: nije samo Bukari, ceo tim. Onog italijana treba strpati u zatvor, šta je on radio . Negdje sam bio procitao da taj kao kondiciju tempira prema kraju sezone odnosno da postepeno dize fizicku spremu igraca. Sad kad se serim Omonije i Serifa ista situacija je bila al se tad maskiralo vrucinama a opet protiv Milana i Glazgova smo fizicki bili dobri. U sustini stamota da ekipa koja zeli igrati ls u svako vreme ne moze odigrati 90min u bar nekom pristojnom tempu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gavran Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Da sam dočekao da je Kanga igrač koji se najviše troši i kome je najviše stalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Sad ce Kulibali da ga bocne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venger Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Evo ga Burdz Kalifa. Daje ga Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 3 minutes ago, Bode said: Za pocetak, izmene su mu kriminalne. A po meni i startnih 11. startnih 11 u ovom trenutku nemamo boljih za izmene mogu da se slozim da mitrovic nece da trci necu da se slozim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fradler Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Btw, mali Lucic je za ovog Mitrovica licno Mane... Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Ja bih Milojeviću dao otkaz samo zbog ovog derbija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted August 31, 2022 Share Posted August 31, 2022 Sest godina ne mozes da pobedis Partizan, a osvajas titule u nizu. Sta ima gospodin terzic da izjavi? Nesto nije vickast od Makabija. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts