Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 minutes ago, fradler said:

Ivanic van protokola, Srnic u 11, opsti defetizam, tuzna poseta, krenuo pljusak...

Bice gadno vece.

Ivanic je povredjen ali za potop si sigurno pogodio hehe

Posted (edited)

Srniiiić!!!

Bravo Terza,bravo Mito,bravo i za beskičmenjaka na klupi bezveznjaka Milojevića.

Bravo za izbor prve postave.Ogadili ste mi sezonu celu,zgadili ste mi dolazak na stadion i praćenje FK.

sram vas bilo sve od reda.

Srniiiiiić!!!!! Hahahah kakva smo komedija od kluba majko mila.

Edited by Siki
  • Like 4
Posted

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Eraković, Milunović, Dragović, Rodić - Sanogo, Srnić - Bukari, Kanga, Katai - Pešić.

Klupa: Vasiljević, Pankov, Motika, Mustafa, Kangva, Nikolić, Ben, Stanković, Leković, Kulibali, Gobeljić, Mitrović.

Posted
7 minutes ago, KrX037 said:

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Eraković, Milunović, Dragović, Rodić - Sanogo, Srnić - Bukari, Kanga, Katai - Pešić.

Klupa: Vasiljević, Pankov, Motika, Mustafa, Kangva, Nikolić, Ben, Stanković, Leković, Kulibali, Gobeljić, Mitrović.

Miloje bi mogao na poluvremenu odmah da ubaci Gobelju a umesto Bukarija uvesti vihornog ali nimalo nemenadzerskog igrača Mustafu,čisto da se sačuvamo debakla.

• Like 2
Posted (edited)

Mi ne umemo da igramo na rezultat i da se branimo, jer trenera nemamo. Tako da sve i da izadjemo sa 10 stopera, primicemo gol. 

Edited by Markoss
  • Like 2
Posted

Jel taj Srnic toliko mocan, da svi prolaze, al on jedini opstaje?

Interesantno kako se svi povrede, razbole, ali ne i ova bubasvaba, njega ni nuklearka ne bi pomerila.

Slavili smo kad je otisao, ovi ga odmah najurise iz drugoligasa, nije imao klub i opet ga skupismo ko sigurna kuca da smo.

Ja se iskreno nadam praznim tribinama dokle god nas vode maloumnici poput Terzica i Mrkele, pvog mucenika na klupi niko i ne pita nista, taj je dosao da statira.

• Like 4
  • Ha-ha 2
Posted
11 minutes ago, Crni said:

Jel taj Srnic toliko mocan, da svi prolaze, al on jedini opstaje?

Interesantno kako se svi povrede, razbole, ali ne i ova bubasvaba, njega ni nuklearka ne bi pomerila.

Slavili smo kad je otisao, ovi ga odmah najurise iz drugoligasa, nije imao klub i opet ga skupismo ko sigurna kuca da smo.

Ja se iskreno nadam praznim tribinama dokle god nas vode maloumnici poput Terzica i Mrkele, pvog mucenika na klupi niko i ne pita nista, taj je dosao da statira.

Stadion pun. Nije valjao Dzaja, Stojkovic, Lukovic, Terzic, da necete mozda nekoga iz svoje familije da vodi klub ili mozda Abramovic

Posted
2 minutes ago, L' Imperatore said:

Zasad bolji.

Šteta što imamo snage samo još za nekih 25 minuta

To. Ako ga ne damo u prvom poluvremenu, to je to. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...