bekrinjo Posted May 9 Posted May 9 Tenerife je vodio 40-25 a sada je 49-61 za Galatu prvom polufinalu u Atini. Od 20h igraju AEK i Malaga
MrTripleDouble Posted May 9 Posted May 9 Nije mi jasno sta Real pokusava sa ovim Kramerom, tezak prosek od igraca. Tenerife su valjda po proseku godina najstariji klub na svetu. 1
realno *w Posted May 9 Posted May 9 (edited) Uključio se na poluvremenu, Unikaha izgledao kao KLS ekipa, iz donjeg doma. Edited May 9 by realno *w
bekrinjo Posted May 11 Posted May 11 Unikaha rutinirala Galatu u finalu, ovo im je 5 trofej za godinu dana: -FIBA LŠ 23/24 i 24/25 -FIBA Interkontinentalni kup 2024 -Kup Kralja 24/25 -Superkup 24/25 U meču za 3 mesto domaćin AEK je u zadnjoj četvrtini preokrenuo dvocifreni minus protiv Tenerifa. 9 2
Kooineeperk Posted June 17 Posted June 17 4 hours ago, zvezdale said: Spartak i Igokea ce igrati FIBA CL naredne sezone. SC Derby ce u kvalifikacije. FMP-a nema ni u kval a konacno su zaigrali u ligi prosle godine nakon ranijih neuspesnih kvalifikacija. Spartak prosle godine nije uspeo da prodje kvalifikacije a sad ce igrati direktno.
goldberg bcd Posted Friday at 11:35 PM Posted Friday at 11:35 PM On 6/18/2025 at 12:35 AM, Kooineeperk said: SC Derby ce u kvalifikacije. FMP-a nema ni u kval a konacno su zaigrali u ligi prosle godine nakon ranijih neuspesnih kvalifikacija. Spartak prosle godine nije uspeo da prodje kvalifikacije a sad ce igrati direktno. Spartak ce direktno jer su se plasirali u finale domaceg takmicenja. Prosle sezone je valjda FMP bio najbolji nakon KKCZ, KKP i Mege.
Kooineeperk Posted Monday at 06:31 PM Posted Monday at 06:31 PM On 6/21/2025 at 1:35 AM, goldberg bcd said: Spartak ce direktno jer su se plasirali u finale domaceg takmicenja. Prosle sezone je valjda FMP bio najbolji nakon KKCZ, KKP i Mege. Netacno. Objavljeno je ko igra FIBA CL istog dana kada je Spartak igrao sa Zvezdom drugu utakmicu, tako da ne verujem da je odluka doneta na osnovu toga i objavljena odmah po tom saznanju. Vest je verovatno plasirana u toku dana, PR sluzba da napise tekst, dizajn tim da napravi vizuale - tako da verujem da je odluka doneta barem koji dan ranije. A uostalom, mogao je i FMP da se plasira u finale (tad jos nije ni odigrana druga utakmica polufinala). Mogao je i sampion da postane. Sta onda s tim? Tamo se jer su iskazali interesovanje, a gleda se i neki nacionalni koeficijent (tako nekako bese, mrzi me sada da proveravam) da bi se videlo ko ide direktno ko u kvalifikacije...
goldberg bcd Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago On 6/23/2025 at 8:31 PM, Kooineeperk said: Netacno. Objavljeno je ko igra FIBA CL istog dana kada je Spartak igrao sa Zvezdom drugu utakmicu, tako da ne verujem da je odluka doneta na osnovu toga i objavljena odmah po tom saznanju. Vest je verovatno plasirana u toku dana, PR sluzba da napise tekst, dizajn tim da napravi vizuale - tako da verujem da je odluka doneta barem koji dan ranije. A uostalom, mogao je i FMP da se plasira u finale (tad jos nije ni odigrana druga utakmica polufinala). Mogao je i sampion da postane. Sta onda s tim? Tamo se jer su iskazali interesovanje, a gleda se i neki nacionalni koeficijent (tako nekako bese, mrzi me sada da proveravam) da bi se videlo ko ide direktno ko u kvalifikacije... KKCZ je tu nebitna, Spartak se racunao kao najbolji nakon projekata. A sto se tice FMP, tu si formalno u pravu, ali mislim da su iz FIBA znali da FMP ne planira da nastupa u tom takmicenju. U svakom slucaju, FIBA se vodi principom da najbolji (ako ne racunamo EL i EC klubove) mogu da igraju barem u kvalifikacijama. Tako da mislim da bi FMP svakako bio ispred Spartaka da je osvojio titulu + da su zeleli da igraju LS.
Kooineeperk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, goldberg bcd said: KKCZ je tu nebitna, Spartak se racunao kao najbolji nakon projekata. Nisam ni rekao da je KKCZ tu bitna vec da je FIBA CL ovo objavila dok jos serija sa Zvezdom, kao ni Partizanova sa FMPom, nije zavrsena. Tako da je netacno to sto si rekao da je Spartak tu "jer su se plasirali u finale domaceg takmicenja". 3 minutes ago, goldberg bcd said: A sto se tice FMP, tu si formalno u pravu, ali mislim da su iz FIBA znali da FMP ne planira da nastupa u tom takmicenju. U svakom slucaju, FIBA se vodi principom da najbolji (ako ne racunamo EL i EC klubove) mogu da igraju barem u kvalifikacijama. Tako da mislim da bi FMP svakako bio ispred Spartaka da je osvojio titulu + da su zeleli da igraju LS. Upravo to sam i rekao, kratko i jasno: On 6/23/2025 at 8:31 PM, Kooineeperk said: Tamo se jer su iskazali interesovanje Spartak je iskazao interesovanje, FMP ocigledno nije, pa nije ni bitno ko je koji zavrsio u KLS. Po nacionalnom koeficijentu smo imali jedno mesto direktno u ligi ove sezone i to je to. 1
goldberg bcd Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, Kooineeperk said: Nisam ni rekao da je KKCZ tu bitna vec da je FIBA CL ovo objavila dok jos serija sa Zvezdom, kao ni Partizanova sa FMPom, nije zavrsena. Tako da je netacno to sto si rekao da je Spartak tu "jer su se plasirali u finale domaceg takmicenja". Ne secam se tacno tajminga, ali ako je tako bilo kao sto si napisao onda si u pravu. Konstatacija "jer su se plasirali u finale domaceg takmicenja" znaci da FIBA LS ne zakida klubove koji se na terenu izbore (kroz domaca prvenstva) za mesto u tom takmicenju. Mislim da imaju samo 4 WC i to je to. 1
Recommended Posts