NikadProtivKaline Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 kariju uopste ovo nije trebalo pitanje je da li on uopste zna imena svih nasih igraca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Kari,Rile i kUridza u CzV Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 E ebo vam ja mater svima kompletno. 4 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 glavu gore,imamo dva evroligasa i puno afrikanaca 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joka i Miloje Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 (edited) Ovo je moj poslednji upis na forumu. To je to. Bolje da sačuvam zdravlje, ne mogu više ovako. Društvo, želim vam svako dobro. Molim administraciju da mi obriše profil. Hvala. Ps. Stidite se i sramite se, rđe jedne raspale. Da Bog da vam....... Uh. Neću. Edit: Moram opsovati - u usta vas j.... žvalava. Sve odreda. Gonite se u tri lijep p..... materine. Smradovi jedni. Neznalice. Idi žvalo žvalavi u penziju, ionako si jednom nogom u grobu. Idi podigni spomenik u Pirotu, radi druge stvari u životu, kad ćeš ako nećeš sad pod stare izlapele dane. Je.... vam majku svima. Mrš stoko. Edited July 4, 2022 by PavNO1 Poludio sam. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Kuku kakva bruka... ostadosmo bez svetskog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Ma jebem vam mater, nabijem vas na onu stvar majmuncine jedne, sve odreda. Nek mi bude prvi ban zbog ovih konjina, ne marim. Mrs bre stoko i iz saveza i iz reprezentacije. Picketine jedne Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 1 minute ago, vlaDixXx said: glavu gore,imamo dva evroligasa i puno afrikanaca Treses pogresan kavez, veruj mi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Falio je Jokic. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 jel avram ulazio uopste u poslednjoj cetvrtini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Msm sta reci imas kuci +11 i uspes to da prospes i izgubis. Zadnji napad i odbrana tacno pokazuju koheziju ovog nakaradnog tima. FIBA jeste odgovrna za ove prozore ali nije za sve kriva. Jebiga ako ne mozemo kuci dobiti Belgijance onda sta da pricamo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 u kojii god sport gde udju velike pare,mi tu propadnemo bez obzira kakvi smo pre bili,posle nestane love i rasulo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Урош19 Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Шта сад морамо све добити у другом кругу? Нема леба од тога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nnn Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Red flag za svakog našeg trenera je kad počne da laprda o sudbini naše košarke, nekim prošlim vremenima, i sl. To je znak da je spreman za penziju i kafanu, a ne za klupu. Posle ovoga će ga još i igrači koje će zvati za EP gledati kao budalu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Realno evropsko nam je bitnije od sveckog Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 5 minutes ago, Bodie said: Jel zacrveneli alkos planira da da otkaz i zašto ne? Ne valja Kokoskov, ne valja Pesic, mozda je i do igraca malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Just now, Don Radonja said: Msm sta reci imas kuci +11 i uspes to da prospes i izgubis. Zadnji napad i odbrana tacno pokazuju koheziju ovog nakaradnog tima. FIBA jeste odgovrna za ove prozore ali nije za sve kriva. Jebiga ako ne mozemo kuci dobiti Belgijance onda sta da pricamo. Ma daj, ne zajebavaj. Koja Fiba. Mi imamo debilne igrace. Oa samo zbog zadnjeg napada i nepravljena faula se daju otkazi i sutia sve s noge na nogu. Ovo su sve profesionalci koji su prosli obiljne klubove Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Kari,vreme je za sah,povedi Ristica,Bobija i ostale Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Jebote gledam na moru na nekom raspalom strimu, vidim +11 za nas... Rekoh gotovo, da se ne mučim više... Vratim se da proverim rezultat, kad videh poslednji napad... Užas jedan... Nije kriv ni Ristić ni Marjanović, oni su bar došli da igraju. Mi ne možemo više da priuštimo sebi da nam na igraju najbolji, inače idemo istim putem kao i Hrvati.. Znao sam da je Kari greška, ali jbg kad nema ko. Kokoškov je bio još gori. SP je završena priča za nas već sad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Just now, Miki28 said: Ma daj, ne zajebavaj. Koja Fiba. Mi imamo debilne igrace. Oa samo zbog zadnjeg napada i nepravljena faula se daju otkazi i sutia sve s noge na nogu. Ovo su sve profesionalci koji su prosli obiljne klubove A gde ja svaljujem svu krivicu na FIBU? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Just now, Урош19 said: Шта сад морамо све добити у другом кругу? Нема леба од тога. Mi ne možemo nikoga dobiti u ovom sastavu. A može i gore. Neko je postavio link sa spiskom igrača na koje se može računati u zadnjem prozoru. Ispod 15 razlike nijedna utakmica protiv Grčke i Turske. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 i ko nam ostaje posle ove generacije, koja je duboko u godinama Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 Pešić napravio istu grešku kao Kokoškov, nije hteo Končara 🤬 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 3 minutes ago, medobrundo said: Red flag za svakog našeg trenera je kad počne da laprda o sudbini naše košarke, nekim prošlim vremenima, i sl. To je znak da je spreman za penziju i kafanu, a ne za klupu. Posle ovoga će ga još i igrači koje će zvati za EP gledati kao budalu eee, Medo, Medo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2022 Share Posted July 4, 2022 1 minute ago, Don Radonja said: A gde ja svaljujem svu krivicu na FIBU? Ma banuj me, bolje je. Sad bi im jebao sve po spisku koliko sam bijesan. Zemlja kosarke? Zemlja glupandera i debila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts