Barkley#34 Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 Realno, Miško FTW. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 Sto bi rekli, moraju ova dvojica da pohebu po ceo stadion svaki, pa da prismrde magiji Zagorca u NBA... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemanjau5 Posted December 3, 2021 Share Posted December 3, 2021 (edited) 4 hours ago, Chaos Is Me said: misko bas abjuzuje ovu jaknu Edited December 3, 2021 by nemanjau5 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Izasli rasporedi za EP, protivnici su Izrael Finska Poljska Olandija i Ceska, vrlo zajebani protivnici, slicni nama po snazi, bice ujednacena grupa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Ko je tačno sličan nama po snazi ako budemo koliko toliko kompletni? Ove ekipe bi morali da otresemo kao vašarsku krušku. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 S obzirom da se kod nas do dva dana pred prvenstvo ne zna ko će biti u dvanaest, ja do prvog septembra ništa ne siguram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 26 minutes ago, Manilla said: Ko je tačno sličan nama po snazi ako budemo koliko toliko kompletni? Ove ekipe bi morali da otresemo kao vašarsku krušku. Sa zdravim Bogdanovicem verovatno smo bolji od Poljske i Ceske i imali bi sanse da osvojimo ovu grupu. Izrael i Finska su ekipe zbog kojih se kaze da danas svi igraju kosarku. Upitan je dalji razvoj nasih mladjih igraca, oni se jos uvek bore da izadju iz proseka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Uozbilji se. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Ajte ljudi nemojte zajebavati, setnja kroz ovu grupu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 27 minutes ago, Manilla said: Uozbilji se. Kad budemo znali sta je reprezentacija i ko igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 30 minutes ago, KfJ said: Kad budemo znali sta je reprezentacija i ko igra. reprezentacija • ženski rod Pretstavljanje, zastupanje, zamenjivanje; gospodstven izgled, dostojanstveno držanje, ponašanje koje odgovara zvanju koje neko ima; narodno pretstavništvo; sp. najbolji pretstavnici jedne grane sporta koji učestvuju, kao celina na utakmicama u inostranstvu kao pretstavnici sporta jednog naroda, jedne države. (lat.) - igraju kosarkasi, ako je u pitanju kosarkaska reprezentacija (prim. uini) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Just now, uini said: reprezentacija • ženski rod Pretstavljanje, zastupanje, zamenjivanje; gospodstven izgled, dostojanstveno držanje, ponašanje koje odgovara zvanju koje neko ima; narodno pretstavništvo; sp. najbolji pretstavnici jedne grane sporta koji učestvuju, kao celina na utakmicama u inostranstvu kao pretstavnici sporta jednog naroda, jedne države. (lat.) - igraju kosarkasi, ako je u pitanju kosarkaska reprezentacija (prim. uini) Navijao sam za nashe u prozoru, bila je dobra borba, zadovoljan sam. Ako opet bude takva atmosfera i ako to bude ekipa, naravno da ce biti zanimljivo pratiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 ja sam navijao sa troseda ali bili su prozori nedaleko od mene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Sta je reprezentacija za tebe npr ? Beyond definicije koju si ljubazno postirao. Moze to biti bilo sta naravno, od onog naseg kosarkaskog do cisto nacionalnog ponosa, neka istorija ciji smo hronicari, ili jednostavno samo iskra u oku, tetovaza KSJ na suterskoj ruci. Pitanje je retoricko i ne zahteva odgovor. Za mene konkretno, reprezentacija je grupa igraca koji cine jezgro + trener. Kakav oni utisak ostavljaju kao grupa i vodje i kako se ophode jedni prema drugima odredice i stepen ozbiljnosti njihove misije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Kosarkaska reprezentacija je nesto sto se dozivljavalo kao nacionalni brend jos tamo od doba SFRJ. A onda je, negde nakon 2002 snaga i brzina okupirala i ovaj sport, te shodno tome... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janne240 Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 kao i mnostvo tetovaza po telu, korpulencija i masa dominiraju. Medjutim i tehnicki napredak u igri svih, od bekova do centara i krila vidljiv je i znacajan, kao i koncept moderne kosarke, pod uticajem NBA i trzista igraca i trenera u Evropi. Pa ipak, reprezentacija i u kosarci kao i u svakom drugom sportu, morala bi da bude nesto vise od pripadnosti klubu sa profesionalnim angazovanjem. Drago mi je da Kari Pesic prihvatio da vodi reprezentaciju jer mi se cini da je harizma tog kosarkaskog strucnjaka bitna u stvaranju jakog tima za velika takmicenja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mmajstor Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Nacionalni brendovi nestaju svi....retko gde tu ima love sem mozda u treskavcu. A pare pare pokrecu svijet, politiku i nogomet. Al upamti frajeru, da ti pare ne mogu, kupit raju - iskrenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Labović je beše igrao za reprezentaciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 18 minutes ago, freethrow said: Labović je beše igrao za reprezentaciju? nešto valjda kod moke, pa ga je duda isto jednom zvao i više nije pa je popizdeo sad vidim, labović on a rampage. kakva dileja https://nova.rs/sport/kosarka/uhapsen-dragan-labovic-taksista-oteo-auto-kradja/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Da, deluje kao da je teška priča. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 I Labavi ume da zabavi. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 (edited) Ali razlog je pobedio 😄 Taksista mu tražio da sedne na zadnje sedište zbog epidemioloških mera i ovaj je, pazi, prebio ga, te ukrao (da, ukrao, ћирилицом-украо, УКРАО) automobil 😂 Гаги вент фулл ГТА Edited December 7, 2021 by Manilla 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 (edited) 1 hour ago, uini said: nešto valjda kod moke, pa ga je duda isto jednom zvao i više nije pa je popizdeo Izjavio tada da Duda laže kao pas. Mislim da je još izjavio da je Duda dobar pedagog ali ne i trener. Videlo se i tada da nije vinklovan. Edited December 7, 2021 by Volter 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Miličić čita i averuje. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volter Posted December 7, 2021 Share Posted December 7, 2021 Moj zajeb, tačnije deo. Ovo prvo da laže kao pas reko Miličić, ovo drugo Labović. U svakom slučaju u to vreme ni jedan ni drugi nisu bili vinklovani, s tim što se Miličić malo opametio, ovaj drugi nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts