Issey Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 2 hours ago, Manu said: Sutra dakle na Portoriko, vidim da su odigrali neizvesnu utakmicu sa Italijanima. Steta sto nigde nije bilo prenosa. Jedina dva poznata igraca su im Gian Clavell i Gary Browne. RTS3 je prenosio... Ja gledao... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Jel im igra onaj Despasito? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Mučenje u najavi. A kako smo bili sigurni kad dobismo organizaciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 15 hours ago, drgnk said: Ne znam kako vi, ali imam neki loš predosećaj u vezi ovog turnira. 🙄 Ma jok, prolazimo na guzove na OI 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ChrisJudd Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Dobijamo lagano ove dve utakmice, u toku sledeće nedelje se priključuju Bogdanović, Lučić, Milutinov i Gudurić. Biće to sve dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Mora bolja odbrana,to znaci manje minuta za Bobija i Tea,peticu moze ponekad da igra i Bjelica Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 (edited) Bice tvrdo sa Portorikom. Edited July 2, 2021 by Zvezdinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Samo da vas obavestim da je moja drugarica jutros videla Tea kako najlaganije i najopuštenije puši tompus negde u gradu. 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koyot Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Tompus se pućka 😛 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 12 minutes ago, DameTime said: Samo da vas obavestim da je moja drugarica jutros videla Tea kako najlaganije i najopuštenije puši tompus negde u gradu. 😄 ako teokratija nije miran i opušten, u kakvom svetu mi onda živimo? 3 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 4 minutes ago, oubrevo. said: ako teokratija nije miran i opušten, u kakvom svetu mi onda živimo? Spreman za Portoriko. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 1 hour ago, DameTime said: Samo da vas obavestim da je moja drugarica jutros videla Tea kako najlaganije i najopuštenije puši tompus negde u gradu. 😄 Kakav bi to igrac bio da nema mentalitet i lifestyle engleskog fudbalera iz 60tih... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Quote Kokoškov: Micić i Bjelica bolje, Dobrić pod znakom pitanja Selektor Srbije Igor Kokoškov rekao je pred polufinale kvalifikacija za Olimpijske igre protiv Portorika da se takve utakmice ne dobijaju uigranošću. „Takve utakmice se dobijaju energijom, borbenošću i požrtvovanjem na terenu. Važno je da nam zdravstveni bilten bude bolji u odnosu na utakmicu sa Filipinima. Videćemo da li će igrati Kalinić, dok se Micić i Bjelica osećaju bolje što su dobri znaci. Ognjen Dobrić ima određene probleme i takođe je upitan za sutra. Najvažnije nam je da znamo ko će moći da nastupi. Ekipa Portorika igra duže zajedno, očigledno su uigraniji, imaju definisanu rotaciju i svoje uloge u timu. Mi, nažalost, nijedan trening nismo odradili u punom sastavu, a čak i danas će nam neki igrači faliti na treningu. To je informacija za ljude koji vole i prate naš tim, ali ponoviću, ovakve utakmice se ne dobijaju perfektnom uigranošću i egzekucijom, već željom, energijom i odlukom da se dobije. Ne sumnjam da ćemo se boriti, ali moramo da, uz energiju koja će biti prisutna na najvišem nivou, odigramo pametno, smanjimo broj izgubljenih lopti i igramo timski. Igramo pred svojom publikom, znamo šta je cilj i daćemo sve od sebe da to ostvarimo„, objasnio je Kokoškov. https://sportklub.rs/kosarka/reprezentacija-kosarka/kokoskov-micic-i-bjelica-bolje-dobric-pod-znakom-pitanja/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Samo da se nekako uguzimo. Ali, ako se i desi nezamislivo, nije smak sveta. Jebi ga, ekipa je zestoko okrnjena i neuigrana, a te blic kvalifikacije/turniri/ prozori i ostala pvc stolarija nek se teraju u 3 lepe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Jel neko zna gde se može gledati Srbija - Portoriko preko neta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 25 minutes ago, Darko said: Jel neko zna gde se može gledati Srbija - Portoriko preko neta? Preko neta mozes gledati na kompu, tabletu, telefonu...Cak mozes i na tv ako ima internet ili ga povezes hdmi kablom sa kompjuterom. Super stvar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 31 minutes ago, Darko said: Jel neko zna gde se može gledati Srbija - Portoriko preko neta? rts planeta. tako sam ja gledao kad me porodica izda kao jokić. ali ako si u inostranstvu, ne znam da li fercera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 1 hour ago, Darko said: Jel neko zna gde se može gledati Srbija - Portoriko preko neta? Ne znam u koje si drzave, ali izguglaj malo sta je Kodi Blue Thunder i da li ti to odgovara. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Uvek neugodni Portorikotm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niky Vestern Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Za sada se dobro držimo 😐😐😐 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 ako jos neko pomene dobriceve seksi snazne noge, poderat cu si lice Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Jel ima neki normalan stream ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 teo je bolji u odbrani od kobre 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 (edited) Portorikanski bekovi brži i od dominikanaca za dve brzine... Edited July 3, 2021 by Wingwalker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted July 3, 2021 Share Posted July 3, 2021 Najzad Beli da pogodi nešto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts