Milance Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Odlični smo tj imamo fantastične igrače ali mene brine selektor. Opet kada zagusti igramo hero ball na BB. Isto kao na EP, pa posle Bogdan plače a selektor mudruje na kzš. Mi nemamo akciju za poslednji min tesne utakmice, nego daj Bogdanu a ostali u coskove. Srećom Gudura i Bjelica videli problem pa odlucili da to ne slušaju nego da pripomognu mucenom Bogdanu. Grci su dobri a oni su treći favorit posle nas i USA tako da je ovo bila prava proba. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Just now, realno *w said: Ljudi, Jos nesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 1 minute ago, realno *w said: Ljudi, ona situacija sa rampom nad Micićem je morala biti silazna. Totalno je nebitna rampa koja je bila čista, ali posle tog karambola, lopta ide u koš i Janis je vadi sa unutrašnje strane. Nije bila silazna nego je dirao mrezicu dok je lopta bila na obrucu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Bircevic je smehotresan, cak jednom je i branio naseg igraca kad su grci napadali :) Raduljica isto tako, izgleda da je igranje u kineskoj ligi ostavilo traga na njega. Nije to vise onaj raduljica. Marjanovic je isto bio ocajan u ovoj tekmi. Glupo je ici samo sa jednim centrom Milutinovim. Sorry zaboravio sam na Jokica. :) Janis kad primi loptu i krene u napad on meni uvek korake pravi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unagi Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 1 minute ago, slavisa said: Bircevic je smehotresan, cak jednom je i branio naseg igraca kad su grci napadali 🙂 Raduljica isto tako, izgleda da je igranje u kineskoj ligi ostavilo traga na njega. Nije to vise onaj raduljica. Marjanovic je isto bio ocajan u ovoj tekmi. Glupo je ici samo sa jednim centrom Milutinovim. Sorry zaboravio sam na Jokica. 🙂 Janis kad primi loptu i krene u napad on meni uvek korake pravi. Jeste, gde me sad podseti, Jovicu je postavio blok 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Ma, kolektiva ti, dokle, bre, im poluvreme fore dajes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Mene najviše brine to što bez ikakve sumnje mi za knock-out fazu imamo još 3 brzine iznad 🤩 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 opasni su grci u zaštiti reketa ali im nedostaje šuta. nema šanse da thanasis onako cepa mrežice, verovatno ni burusis meni se australija čini kao jača ekipa. možda i francuska. špance nisam gledao 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Statement win 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 opasni su grci u zaštiti reketa ali im nedostaje šuta. nema šanse da thanasis onako cepa mrežice, verovatno ni burusis meni se australija čini kao jača ekipa. možda i francuska. špance nisam gledao Monsieur, voulez-vous encourager la france pour votre fils frankie?Beo, jel ok? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Najveća fora je da je nama sviran prvi faul na 1:52, a grci nisu dali 10 poena iz igre celu četvrtinu... a mi smo kao jači u napadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asterion Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 1 minute ago, Luchifer89 said: Monsieur, voulez-vous encourager la france pour votre fils frankie? Beo, jel ok? Nije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Super mi ona akcija kada Milutinov pravi blok Bogiju za 3 na 45° i ona akcija Beli za Milutinova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 5 minutes ago, uini said: meni se australija čini kao jača ekipa. možda i francuska. špance nisam gledao Gledao sam Francuze protiv CG i Argentine, mislim da su opasni samo onog dana kad pogađaju i Fournier i Batum, sve ostalo je manageable i to bez uzbuđivanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 One more thing (Sure, i'm arrogant): 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 16 minutes ago, Beonegro said: Mene najviše brine to što bez ikakve sumnje mi za knock-out fazu imamo još 3 brzine iznad 🤩 Sej vat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 38 minutes ago, Laki21 said: Nikolica napokon odigrao ljudsku utakmicu za reprezentaciju, kurcu hvala. Da se vratim na ovo, kad centar provede cca minuD i po tekme okačen o protivnički obruč, to se ne zove ljuCka utakmica nego bukake 😀 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milisav Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Ovo kazu na Tviteru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dekifisher Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Mene odusevljava nasa inteligencija u odbrani. Toliko presecenih linija dodavanja, nestvarno. Posebno Stef i Gudura. Bas dosta kosarkaski pametnih igraca imamo. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 1 minute ago, uncletima said: Sej vat? Sej da ćemo ih na prvenstvu na'raniti spolovila sa Lučom i Debelim 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 3 minutes ago, Milisav said: Ovo kazu na Tviteru. Već sam pisao odmor za 23. (Cure svira na festivalu Rock en Seine), moraću i ovaj utorak nekako da smajmunišem 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 Janis ne deluje nezaustavljivo u Fiba kosarci, ovi Grci su toliko bolno operisani od suta. Zverske fizikalije i tretman su tu, ali kraci teren, i to sto na izlazni pas cekaju Kalates, Tanasis i kompanija cini da se skupljanjem na njemu moze otupeti njihov napad. Tanasis odigrao utakmicu karijere, ali je daleko od konstantne pretnje spolja. Ukoliko nam povrede dozvole, ocekujem da se ozbiljno posibamo sa Amerima jer smo brutalno jaki. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 2 minutes ago, dekifisher said: Mene odusevljava nasa inteligencija u odbrani. Toliko presecenih linija dodavanja, nestvarno. Posebno Stef i Gudura. Bas dosta kosarkaski pametnih igraca imamo. I meni je ovo glavni utisak. Bukvalno smo uvijek nekako na lopti, bilo pas bilo čačkanje. I danas smo odlično skupljali na Janisu, bilo je tu i pametnih udvajanja, zaista igramo pametno. Realno, sem Birče (a ja čak ne bih ni njega sad tu nešto posebno kudio), BBIQ na zavidnom nivou kod svih pojedinaca. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 2 minutes ago, Beonegro said: Sej: Šat ap! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uncletima Posted August 18, 2019 Share Posted August 18, 2019 2 minutes ago, Cavani said: brutalno jaki. Šat ap! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts