Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Bogami, biće zajebano u Sarajevu ako Vasa ne ubaci 25+. Švicu bismo morali da dobijemo i sa desetim timom po kvalitetu.
McLeod Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago Jeste bezobrazluk ako im puste Musu i Kamenjasa, ali ako zbog jednog Petruseva ne pobedimo, onda neka. Glavna stvar kod ovih prozora i sto smo se nekad mucili, je sto su nam fizicki najmocniji igraci propustali te utakmice. Sada iz ABA lige moze da se probere i ne verujem da cemo imati problema sa tim, pogotovo ovi Spartaci su bas snazni, ne pada nam ekipa u undersized kategoriju. Ako Vasilije odigra krsteno ne bi smelo da bude problema.
Ludi za Poli Posted 13 minutes ago Posted 13 minutes ago Kamenjasa i Kondica mozda i pusti Dubai jer su im sporedni igraci, Musu koji im je prva zvijezda pogotovo nakon duze povrede cisto sumnjam da ce i pomisliti pustiti.
Radovan III Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago Koliko znam Musa je duže vrijeme povrijeđen i još nije počeo da igra.Tako da nije realno da bude tu.Dubai je pustio i Šanlija za Tursku. Pomalo nelogične stvari.Možda ipak i nije do kluba već do selektora ili do igrača?Petrušev i Avramović koji poslije povrede igra jako dobro bi mnogo značili.Petrušev igra odlično u zadnje vrijeme. Ne znam,čudno mi je sve to... Uglavnom,poraz protiv BiH bi bio možda ne katastrofa ali veliki udarac za naše.
Recommended Posts