Bogoljub Gagic Posted February 23 Share Posted February 23 1 hour ago, Chaos Is Me said: Istu stvar sam čuo i za Micića. Васа је већ био најавио да ће играти на ои, једино ако се нешто после није десило? Што се Калинића ако се испостави као истина то је велики хендикеп, нема такве радилице као што је он, а праву замену немамо, Лучић је тренутно само сенка онога што је био, Маринковић и Добрић су другачији типови играча а да се не лажемо далеко су од врхунских играча на том нивоу. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zumbul Posted February 23 Share Posted February 23 1 hour ago, Čočo said: Momcima i kouču sva sreća i zdravlje. Danas po prvu pobedu. 💪🍀 Inače što se tiče Kalinića, on neće igrati za reprezentaciju dok je Pešić trener. Takva je situacija za sada. Možda se se nešto promeni u međuvremenu ali nisam optimističan. Ako me išta nervira u našem reprezentativnom sportu, a posebno košarci do koje nam je, je li, najviše stalo, to su raznorazne uvređene "mlade". 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 23 Share Posted February 23 52 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: @Kankkunen reci ti za koga navijas veceras? 😄 50 minutes ago, Kronostime said: Isto pitanje i za @Kooineeperk. 99% za Srbiju, 1% za Finsku. Ipak je to po prababinoj liniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted February 23 Share Posted February 23 nmg utvrdim... gde jos, osim u reprezentacii, igra radanov? koliko vidim, prosle godine peristeri, ove, runa, al ga nema na spisku, da vidim mu statse. jel davo neke golove tamo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 23 Share Posted February 23 (edited) Kari neguje trenersku ljubav prema Beslacu, nadam se da ce danas dobiti Dusan i koji minut da se vidi da li ima za te buduce prozore bilo koje osnove za to. Dok je igrao u KLS ajde, razumem tu Karijev motiv, ipak matori propagira (po meni sa punim pravom) jaku KLS i izlazak iz ABA lige ali sada kada Beslac luta po SSR-u i u Saratovu ima 9.2ppg s 39% iz polja mi nije bas jasno cime je zaduzio opremu reprezentacije. Miletic mi deluje po onome sto sam video ove sezone kao igrac koji bi mnogo vise doneo narocito u domacim utakmicama, pre svega skorerski. Vise verovatno i od Ristica i Koprivice na njegovoj poziciji, mozda igrac koga stvarno treba proveriti u novembarskom prozoru. Ne ocekujem nikakvu rapsodiju veceras ali bi valjalo dobiti sa kojom god razlikom. Edited February 23 by Problem sa licnim greskama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 23 Share Posted February 23 16 minutes ago, mipivi said: nmg utvrdim... gde jos, osim u reprezentacii, igra radanov? koliko vidim, prosle godine peristeri, ove, runa, al ga nema na spisku, da vidim mu statse. jel davo neke golove tamo? Nemoj tako, igra redovno https://www.proballers.com/basketball/player/65037/aleksa-radanov/games 8.6p 4.1sk 2.3as za 24.2min - 10.2 indeks - ne ide mu sut za 3p ali nikada i nije bio neki suter. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mipivi Posted February 23 Share Posted February 23 jedan od oni slucajeva, kad ovi s kojima gledam, pocnu me gledaju ispod oka, dok ja objasnjavam kako mi se svidja lepo telo nekog igraca. jbg, igra trojku, a krompira u uspesnim sutevima za 3, puna kolona. ne moze to. inace si igrac na poziciji: dobar decko. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 23 Share Posted February 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 23 Share Posted February 23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted February 23 Share Posted February 23 2 hours ago, mipivi said: jedan od oni slucajeva, kad ovi s kojima gledam, pocnu me gledaju ispod oka, dok ja objasnjavam kako mi se svidja lepo telo nekog igraca. jbg, igra trojku, a krompira u uspesnim sutevima za 3, puna kolona. ne moze to. inace si igrac na poziciji: dobar decko. Nije to slucajno. Jer https://www.instagram.com/p/B-CKUhZDR3c/ Ne sudim. Ne, ne. 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 23 Share Posted February 23 2 minutes ago, Kooineeperk said: Nije to slucajno. Jer https://www.instagram.com/p/B-CKUhZDR3c/ Ne sudim. Ne, ne. 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 23 Share Posted February 23 Kaze Sedlacek da smo u oroslom duelu im dali 100 poena, 62 u prvom i imali 30 asistencija i tako treba ivcrs a ono tada Jokic, Kalina, Micic, Neda itd itd igrali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 23 Share Posted February 23 Šarenac ili Plavšić, pitanje je sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 23 Share Posted February 23 1 minute ago, Stiletto said: Šarenac ili Plavšić, pitanje je sad. Plavsic naravno, tu je Sedlacek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 23 Share Posted February 23 Vanja pa gde ces... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 23 Share Posted February 23 Peteusev ne zna dje bije, Jare nije kosarkas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 23 Share Posted February 23 Drugarice i drugovi, ja sam malo (više) pijan, molim moderaciju da bude nežna ako malo mnogo lupim. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 23 Share Posted February 23 Strasno smo poceli jbt evo sad i Luka glupost... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 23 Share Posted February 23 1 minute ago, Don Dusko said: Strasno smo poceli jbt evo sad i Luka glupost... A ovo nam je najbolja petorka osim Jareta/Aleksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted February 23 Share Posted February 23 Ovo u napadu nije igra, već očaj živi. Kad se igrači sastanu dva dana pre utakmice pa pokušavaju sa igraju nešto "uigrano". A odbrana je trenutno bušan basket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atmsfr lnČ Posted February 23 Share Posted February 23 Strava i zasu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 23 Share Posted February 23 Jbt ne mozemo odigrati krsten pick and roll.. A evo Luka opet faul jbt ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 23 Share Posted February 23 Odbrana nepostojeca, napad uzasan. Jedan jedini napad nismo org kako treba u ovih 6 minuta Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 23 Share Posted February 23 7 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Peteusev ne zna dje bije, Jare nije kosarkas Baš njih dvojica su problem u ovih 5 minuta? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 23 Share Posted February 23 1 minute ago, realno *w said: Baš njih dvojica su problem u ovih 5 minuta? Njih dvojica u prva 3 minuta a onda ih Luka prestigao. Jaramaz je uzasan kosarkas, decko je plej koji nema pojma da organizuje napad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts