Jump to content

Recommended Posts

Posted
3 minutes ago, MrTwister said:

Ne znam jel ista coek odbranio, izgleda da ga moze samo usrati da neko promasi pored njega. Nije se doduse ni Bobi proslavio vs Valanciunasa.

Bobi prva dva napada sasvim dobre odbrane na Valancijunasom dok ovaj nije krenuo da ga izvlaci malo iz reketa...

Posted
Just now, Dropkick Murphys said:

Pre par dana sam bas navijao da sudjenje ne bude navlacenje na nasu stranu i bilo je vise nego korektno, za razliku od ovih amatera sto sad gledamo.

Da se ne lazemo, u BG-u su isto jasno navlacili za nas. Mada se slazem da je ovdje malo gora situacija.

• Like 1
Posted (edited)

Svidja mi se kako igramo. ne mracite bez veze. 

simonovic skuplja ofanzivne skokove pored raduljice. Svi se zalazu, prava milina

Edited by slavisa
Posted

Baš debelo preterujete. Pomislio bi čovek da su nas nabili dvadeset razlike sa Raduletom na parketu, a ne da smo u plusu.

• Like 1
Posted
Just now, medobrundo said:

Baš debelo preterujete. Pomislio bi čovek da su nas nabili dvadeset razlike sa Raduletom na parketu, a ne da smo u plusu.

Pa bilo bi da je samo Raduljica na parketu od nasih...covek je zasrao sve sto je dotakao...

Posted
Just now, Drakaris said:

Bice Raduljica TOP, fale mu jaki mecevi. 

Simonovic je energican u odbrani da ulazi sa klupe, trebalo bi razmisliti o njegovom vodjenju na SP. 

Apsolutno mora da ide ako je Teo out.

Posted
1 minute ago, medobrundo said:

Pa nema tu neke njegove zasluge. Počeo sam da strecam svaki put kad primi loptu da ce napravit korake.

Posted
2 minutes ago, Niky Vestern said:

Da se ne lazemo, u BG-u su isto jasno navlacili za nas. Mada se slazem da je ovdje malo gora situacija.

Ja to nisam video, a gledao sam i reprizu. Izuzev 2 situacije kada se i Sabonis iznervirao, bilo mi je prilicno ujednacen kriterijum. 

Posted

bravo Vasilije...pretrnuh da će da uvali kosku Bjelici u ovoj kontri.

Simonovića ima svugde...kontra, skok, odbrana, razume preuzimanja...naravno da ovde ne može da se raspucava...ostalo prilično agilno.

• Like 2