NikadProtivKaline Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 9 minutes ago, DameTime said: Belog i Vasu ne želim nikad više da vidim u reprezentaciji, svaki put izgledaju kao jebeni petlići koji su prvi put uzeli loptu. opet pljuvacina na osnovu licnih animoziteta 1
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Treba nam brza serija na pocetku 4/4 da udje voda u usi Italijanima. Ajde momci
DameTime Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 2 minutes ago, Takeshi_Kovacs said: opet pljuvacina na osnovu licnih animoziteta Koji lični animoziteti? Bjelica nas prodaje na drugom takmičenju zaredom, Vasa kad dođe u reprezentaciju ne zna gde je. Ja nisam iz vaše priče Zvezda-Partizan i zaobiđi me sa jeftinim provokacijama. Njima se nešto desi kad obuku nacionalni dres, nek idu kod psihologa ili baj-baj.
NikadProtivKaline Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 9 minutes ago, DameTime said: Belog i Vasu ne želim nikad više da vidim u reprezentaciji, svaki put izgledaju kao jebeni petlići koji su prvi put uzeli loptu. opet pljuvacina na osnovu licnih animoziteta
Wingwalker Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 dajte Bjelici da šuta sa tribine...jer on je kul lik.
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Vasa izgleda ima povredu cim ga ne vraca u igru
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Jbt, vec bonus u pm. Kako glupi faulovi Evo sad i tehnicka ma mrs u pm
SteveFrancis#3 Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Svi faulovi su cisti, potpuno idiotski protesti 1
Wingwalker Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 kako nam talijani brane šut iz kojeg smo izašli poodavno mož mi da glumimo sada izgaranje do avgusta.
Miki28 Teoljub Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Treba nam brza serija na pocetku 4/4 da udje voda u usi Italijanima. Ajde momci
Bode Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Kakve igrace imamo,a sta sebi dozvoljavamo.Jos jedan primer da su dobri igraci i dovar tim,dve potpuno razlicite stvari.
Borca Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Izgleda ce i 4-ti domacin kvalifikacionog turnira za OI ostati "kratkih rukava".
Bode Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Kakve igrace imamo,a sta sebi dozvoljavamo.Jos jedan primer da su dobri igraci i dovar tim,dve potpuno razlicite stvari. Kakve igrace imamo,a sta sebi dozvoljavamo.Jos jedan primer da su dobri igraci i dovar tim,dve potpuno razlicite stvari.
Issey Posted July 4, 2021 Posted July 4, 2021 Doktorski su odigrali Talijani i svaka im čast. Skautirali su nam sve mane i max su to eksploatisali... Mi smo mislili da će se oni sami pobediti, i dok smo ukapirali da neće, već su nas napunili i vodili 25 razlike... Primili smo za 34 minuta 93 poena u sred Beograda!!! Šta reći... 1
Recommended Posts