MilošVB Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Brat Šareni da prestane da govori ReBron. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Par minuta dobre igre naših. Čim Kravić zameni Radulju odmah smo znatno bolji u odbrani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 5 minutes ago, MilošVB said: Brat Šareni da prestane da govori ReBron. Brat Sareni da batali kosarku i posveti se Sarenici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Nije to to bez Bircevica. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whitnail Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 (edited) Kravić potpisao prvi ugovor sa 25 godina, dosta interesantna karijera. Primećujem da je dosta brz za svoju visinu, ovo kad je spustio loptu u dribling sa vrha reketa i zakucao, wtf. Edited February 20, 2020 by Whitnail Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Kako je Sarenac postao retardiran, nek mu neko ukaze na ponasanje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
riviera Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 1 minute ago, MilošVB said: Brat Šareni da prestane da govori ReBron. ne moze si pomoci, sam je priznao na pocetku da je to jace od njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Da li je do nas ili Finska nikad više kamenja. Kokoš ostavlja utisak samopouzdanja, sigurnosti i kao da zna šta hoće. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 (edited) 10 hours ago, realno *w said: Za početak, treba razlikovati igru sa dva centra i ovo o čemu ti pričaš. Drugo: Jokić je u napadu uvek imao priliku da igra svoju igru, a u odbrani je uvek čuvao peticu. Kako je to onda četvorka? Protiv Argentine je gotovo ceo meč imao duel sa Skolom, na obe strane terena. Baš je pizda Sale što ga je sa toliko kila viška, stavio da čuva mladog i poletnog Skolu. Inače, na tom meču nismo ni jednu jedinu sekundu imali dva visoka, a protiv Španije smo imali 10ak minuta ukupno i to je tu varijantu probao tek kada je bilo jasno da je Klaver pojeo Bjelicu. Ali dobro, kao što rekoh, legenda živi, ljudi se naslađuju i to je to. Sive ćelije na stand by i udri. Laz je i da nismo imali 2 visoka protiv Argentina startna petorka je bila Jokic i Raduljica. I to su divno krenuli sa - 7. Ali rekoh saletovi svedoci su izasli iz rupa i udarile sive celije na stand by pa pisu neku svoju istoriju. Naravno sacekali su vreme da prodje pa da menjaju istoriju i pisu neka svoje cinjenice igrajuci na kartu da ce ljudi da zaborave. Kao ova laz da nismo igrali ni sekundu sa 2 visoka protiv Argentine. A prava legenda je sledeca: genije je cele pripreme i prvenstvo igrao sa 2 visoka onda je i odlucujucu krenuo opet sa 2 visoka i posle -7 mu je doslo iz dupeta u glavu da mozda to nije put. Ali kasno Marko na Kosovo stize. Edited February 20, 2020 by LayupFromTheMidget 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vepar Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Trifunovic, Novica, Rebic... neko krivicno treba da odgovara za ovaj spisak Jaka smo mi kosarkaska nacija ako je ovo sve sto imamo van el 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Cestitke Kokoskovu. And many more... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Cestitke selektoru i debitantima. Jako neizvesno, uspela sam i da zaspim. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 17 minutes ago, vepar said: Trifunovic, Novica, Rebic... neko krivicno treba da odgovara za ovaj spisak Jaka smo mi kosarkaska nacija ako je ovo sve sto imamo van el Jaka smo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 (edited) ko je ilić, momak koji je igrao u četvrtoj? imao je neki ulaz sa korner - trice gde je praktično jednom spustio loptu na parket, napravio dvokorak u preostaloj razdaljini i zakucao bar mi se tako pricinilo. nisam video ništa drugo ali ovo je bilo lagano a impozantno Edited February 20, 2020 by uini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Srpski Janis, iz Republike Srpske , igra za Igokeu. 2000 godiste 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nelson Bighetti Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Ocekivao sam neko mucenje i vecu rezultatsku neizvesnost. Drago mi je zbog ovih mladjih, nadam se da cemo vrlo brzo dobiti jos par ozbiljnih kandidata za najboljih 12. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 1 hour ago, vepar said: Trifunovic, Novica, Rebic... neko krivicno treba da odgovara za ovaj spisak Jaka smo mi kosarkaska nacija ako je ovo sve sto imamo van el Eno sprovode upravo Kokoskova kod istraznog sudije. 1 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 1 hour ago, vepar said: Trifunovic, Novica, Rebic... neko krivicno treba da odgovara za ovaj spisak Jaka smo mi kosarkaska nacija ako je ovo sve sto imamo van el Pa kad u EL i EC (ovi sto ne igraju sad) imamo sigurno 30-40 igraca 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ace Rimmer Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 39 minutes ago, Del Piero said: Kako ovi to sve upamte šta je rekao. Ja sam se pogubio nakon 3 sekunde. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scepan Mali Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 slobodno nek kaze vepar ko sve trebao da bude na spisku a eto nije... Filip covic i birca?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mister-no Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Štimac Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Stimac je elitni EL igrac, ovo igra boranija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 200k trazili za Tea, lol. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scepan Mali Posted February 20, 2020 Share Posted February 20, 2020 Stimac igra EL, ne znam stvarno ko je jos mogao, Jelovac? iskreno nista mi smislenije nije da igra Jelovac nego Velickovic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts