didžej hel Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 2 minutes ago, Laki Marvini said: edit: a zamisli odbrane da recimo u isto vreme na terenu budu Teo, Novica i Radule 😄 zavisi s'kim igraš. protiv nekih kvalifikacionih ekipa verovatno može da se napravi vatromet u napadu za prvih pet minuta. protiv nekih drugih imaš tea i raduljiku a nowitzki uđe kasnije i tako pojma nemam mislim, radije bih poverio odbrambene zadatke veličkoviću nego dobriću ali to sam samo ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golijat Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Novica jbt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Zar Simon nije rekao da se oprostio u Kini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 I MJ se 3 puta opraštao... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Ajde što je zvao Novicu, koji se bukvalno raspada, nego što ja u tom sastavu ne vidim nijednu drugu četvorku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Pa Simon će na 4 full-time. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Kako ce ovaj sastav funkcionisati samo Selektor zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grunf Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Kapiram da je ovaj sastav dovoljno dobar da se zabilježe pobjede protiv Finske i Gruzije. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 10 minutes ago, realno *w said: Ajde što je zvao Novicu, koji se bukvalno raspada, nego što ja u tom sastavu ne vidim nijednu drugu četvorku? jedno je sigurno, kokoškov nije jajara iako koke nose jaja hehehe 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 12 minutes ago, realno *w said: Ajde što je zvao Novicu, koji se bukvalno raspada, nego što ja u tom sastavu ne vidim nijednu drugu četvorku? A sad kukate sto nema Birce, je li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 12 minutes ago, realno *w said: Ajde što je zvao Novicu, koji se bukvalno raspada, nego što ja u tom sastavu ne vidim nijednu drugu četvorku? Djordjevic? Plus naravno Simon 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 (edited) Djordjevic je 4. A i Radulja se letos pripremao za 4 i za povratak u NBA, ko se seca intervjua sa Sarenim... Mogao bi Kuzmic u tim, sada kada je prebacen u FMP. Edited February 11, 2020 by Bek Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 ne može kuzma, doktori još uvek većaju da li kreće sa košarkom u decembru, februaru ili martu 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 (edited) 1 minute ago, uini said: ne može kuzma, doktori još uvek većaju da li kreće sa košarkom u decembru, februaru ili martu Onda Covic moze. Plot twist- Nebojsa je prebacio vepra u FMP da bi zabelezio nastupe za reprezentaciju 😁 Edited February 11, 2020 by Bek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Sta je sa Vasom Pusicom? Ne pratim Italijansku ligu,kako igra tamo? Moze li biti koristan u ovim kvalifikacijama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Samo da nema Birčevića pa makar i Kokoškov igrao 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 11, 2020 Author Share Posted February 11, 2020 Trifunovic i Zagorac pre Davidovca smesno Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Davidovac mozda npr igra EL? (Koliko videh, dobric je cesto van rotacije) 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted February 11, 2020 Author Share Posted February 11, 2020 1 minute ago, nlavrnja said: Davidovac mozda npr igra EL? (Koliko videh, dobric je cesto van rotacije) tek sada video da se poklapa sa evroligom Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 52 minutes ago, mare80 said: Sta je sa Vasom Pusicom? Ne pratim Italijansku ligu,kako igra tamo? Moze li biti koristan u ovim kvalifikacijama? Ne moze on da igra za reprezentaciju sa takvim prezimenom 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 1 hour ago, Bek said: Onda Covic moze. Plot twist- Nebojsa je prebacio vepra u FMP da bi zabelezio nastupe za reprezentaciju 😁 Laki bi odrobijao Kokoskova. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 2 hours ago, Mile1 said: Trifunovic i Zagorac pre Davidovca smesno Dokle više grobari da vode reprezentaciju??? 😄 Meni se spisak sviđa, vidi se različit pečat u odnosu na Saleta. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 gde je tu pečat (uopšte) 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korona je najveća prevara Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 (edited) Stvarno, kakav pecat, uzimas najbolje sto imas od ovih otpadaka.. Edited February 11, 2020 by Bek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Južni Posted February 11, 2020 Share Posted February 11, 2020 Mislio sam na izostanak Birče, Đokovića i sl., i razgovor sa nekima koji nisu bili razmatrani dok je Sale bio tu. I mislim na to što je spisak kratak (Sale je imao duge spiskove i za prozore- subjektivno). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts