Miki28 Lakers in 5 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ovo ce ostat lopta za njih. Zaista nevjera sta radimo
vinogradskaopera Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sta rade ovi militanti majko sveta, stati pa gledati
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koja je ovo košarka sunce ti jbm. Navikao sam se na Evroligu i gledajući ovaj hrkljuš, imam osećaj kao da gledam žensku košarku ili drugi sport.
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Hvala Alibegovicu mada je opalio kolce pre zicera jebem ti ovu kosarku
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Anđušić.....dva ubacivanja ne moze loptu jebenu da uhvati niti da se izbori za istu.
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Alimpije je rodjen pod nekom srecnom zvezdom, ako nista drugo je i to bitno. Uzasno bitna pobeda je ovo bila. Svaka cast Tanasku i malom Momirovu. Kuci cemo ih nabiti 30 razlike. 3
holden c. Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sta bi ovo, sunce ti... Pretekesmo jedva, cuti, samo je to bitno 1
MrTripleDouble Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago MI IMAMO SVOGA BOGA IME MU JE TANASKO RODMAN! USTANITE NANOGE USTANITE NANOGE! ALE ALE ALE 1
Gudura Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago E tako, sad ovo pleme sa tribina moze kako dolikuje da se vrati u svoje brloge i da nastavi da nas mrzi😎 6
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I bez teksta sam na ponasanje Djerdje. Da li je taj lik normalan? Pa jebote, srami se. Sveukupan utisak je da je ova ekipa Bosne prepuna seljobera i vodjena uber seljacinom. 1
NMX Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Sad kod Zelje na cevape i na avion. Zaboraviti ovu stoku sa tribina i ovu kosarku sto pre Jeste uzas ova kosarka, bukvalno drugi sport u odnosu na ono sto gledamo iz nedelje u nedelju ali kao ljubitelju reprezentacije - svaka pobeda prija 5
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Da je ušlo u produžetak, izgubili bismo... Iskomplikovali smo maksimalno. Bravo za borbu, ali baš teško za gledanje... Edited 3 hours ago by Issey
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, holden c. said: Navukao sam dioptriju gledajuci ovaj usporeni Ja sam usao u neku kontemplaciju, jedva sam se trgao. Put it in the Louvre fazon. Razmisljam se, sta je slikar hteo da prikaze... 1
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Just now, Dropkick Murphys said: Burek je sa eurokremom Moj sin potvrdjuje. 1
Recommended Posts