Miki28 Lakers in 5 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Ovo ce ostat lopta za njih. Zaista nevjera sta radimo
vinogradskaopera Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Sta rade ovi militanti majko sveta, stati pa gledati
Sinnerman Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Koja je ovo košarka sunce ti jbm. Navikao sam se na Evroligu i gledajući ovaj hrkljuš, imam osećaj kao da gledam žensku košarku ili drugi sport.
NMX Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Hvala Alibegovicu mada je opalio kolce pre zicera jebem ti ovu kosarku
Zadnji vezni Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Anđušić.....dva ubacivanja ne moze loptu jebenu da uhvati niti da se izbori za istu.
Problem sa licnim greskama Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Alimpije je rodjen pod nekom srecnom zvezdom, ako nista drugo je i to bitno. Uzasno bitna pobeda je ovo bila. Svaka cast Tanasku i malom Momirovu. Kuci cemo ih nabiti 30 razlike. 3
holden c. Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Sta bi ovo, sunce ti... Pretekesmo jedva, cuti, samo je to bitno 1
MrTripleDouble Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago MI IMAMO SVOGA BOGA IME MU JE TANASKO RODMAN! USTANITE NANOGE USTANITE NANOGE! ALE ALE ALE 2
Gudura Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago E tako, sad ovo pleme sa tribina moze kako dolikuje da se vrati u svoje brloge i da nastavi da nas mrzi😎 7
Problem sa licnim greskama Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago I bez teksta sam na ponasanje Djerdje. Da li je taj lik normalan? Pa jebote, srami se. Sveukupan utisak je da je ova ekipa Bosne prepuna seljobera i vodjena uber seljacinom. 1
NMX Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Sad kod Zelje na cevape i na avion. Zaboraviti ovu stoku sa tribina i ovu kosarku sto pre Jeste uzas ova kosarka, bukvalno drugi sport u odnosu na ono sto gledamo iz nedelje u nedelju ali kao ljubitelju reprezentacije - svaka pobeda prija 5
Issey Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Da je ušlo u produžetak, izgubili bismo... Iskomplikovali smo maksimalno. Bravo za borbu, ali baš teško za gledanje... Edited 21 hours ago by Issey
Kooineeperk Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 1 minute ago, holden c. said: Navukao sam dioptriju gledajuci ovaj usporeni Ja sam usao u neku kontemplaciju, jedva sam se trgao. Put it in the Louvre fazon. Razmisljam se, sta je slikar hteo da prikaze... 1
Problem sa licnim greskama Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago Just now, Dropkick Murphys said: Burek je sa eurokremom Moj sin potvrdjuje. 1
Recommended Posts