Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jeste bezobrazluk ako im puste Musu i Kamenjasa, ali ako zbog jednog Petruseva ne pobedimo, onda neka.

Glavna stvar kod ovih prozora i sto smo se nekad mucili, je sto su nam fizicki najmocniji igraci propustali te utakmice. Sada iz ABA lige moze da se probere i ne verujem da cemo imati problema sa tim, pogotovo ovi Spartaci su bas snazni, ne pada nam ekipa u undersized kategoriju.

Ako Vasilije odigra krsteno ne bi smelo da bude problema.

Posted

Koliko znam Musa je duže vrijeme povrijeđen i još nije počeo da igra.Tako da nije realno da bude tu.Dubai je pustio i Šanlija za Tursku. Pomalo nelogične stvari.Možda ipak i nije do kluba već do selektora ili do igrača?Petrušev i Avramović koji poslije povrede igra jako dobro bi mnogo značili.Petrušev igra odlično u zadnje vrijeme.

Ne znam,čudno mi je sve to... Uglavnom,poraz protiv BiH bi bio možda ne katastrofa ali veliki udarac za naše.

Posted

Ja iskreno mislim da ovaj put 8-4 nije dovoljno i ako onda samo u krugu, potrebno je 9-3 i u tom scenariju nam je potrebna ta pobeda u Bosni. 

Racunica je pobediti sve kuci, Bosnu, Svajcarsku, Island/Britaniju u gostima. I to je samo po sebi mnogo tesko. Prozor 2 protiv Turske u februaru je jednako bitan, u junu i septembru cemo imati vecinu NBA igraca i mislim da cemo tu imati odlican skor tipa 3-1 ili 4-0.

Posted

Švajcarci pozvali Kapelu za prvi prozor?

Switzerland

Roster: Noe Anabir, Noah Burrelll, Clint Capela, Dylan Ducommun, Selim Fofana, Jamal George, Joan Granvorka, Paul Gravet, Roberto Kovac, Yasmin Mambo, Lucas Maniema, Killian Martin, Boris Mbala, Dayan Nessah, Yanic Niederhauser, Matteo Picarelli, Malyk Rebetez, Toni Rocak, Oliver Sassella, Alexander Bell Schumacher, Yuri Solca, Laurent Zoccoletti

fiba.com

Posted
7 hours ago, Problem sa licnim greskama said:

Ja iskreno mislim da ovaj put 8-4 nije dovoljno i ako onda samo u krugu, potrebno je 9-3 i u tom scenariju nam je potrebna ta pobeda u Bosni. 

Racunica je pobediti sve kuci, Bosnu, Svajcarsku, Island/Britaniju u gostima. I to je samo po sebi mnogo tesko. Prozor 2 protiv Turske u februaru je jednako bitan, u junu i septembru cemo imati vecinu NBA igraca i mislim da cemo tu imati odlican skor tipa 3-1 ili 4-0.

Vidim fale nam neki igraci kao igra se EL. Pa i Dobric i Davidovac i Micić igraju EL pa su u sastavu.

Bice zajebano u Sarajevu.