Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ne sećam se da sam išta pisao pred OI.

Potsetiću se kad budem našao vremena, ali mislim da nisi u pravu.

Slobodno daj neki citat kao dokaz. Neću te tužiti za kršenje autorskih prava😉

Edited by Stiletto87
Posted
7 hours ago, Stiletto87 said:

Ne sećam se da sam išta pisao pred OI.

Potsetiću se kad budem našao vremena, ali mislim da nisi u pravu.

Slobodno daj neki citat kao dokaz. Neću te tužiti za kršenje autorskih prava😉

Moguće onda da sam te pomešao sa nekim drugim ko je pisao kako nam Jokić ne treba na OI jer smo bez njega uzeli srebro na SP a na EP ispali od Italije.

Ako je to slučaj, izvinjavam se.

Posted
3 hours ago, Урош19 said:

Moguće onda da sam te pomešao sa nekim drugim ko je pisao kako nam Jokić ne treba na OI jer smo bez njega uzeli srebro na SP a na EP ispali od Italije.

Ako je to slučaj, izvinjavam se.

Naterao si me da pregledam sve svoje postove na svim temama u periodu pred OI i Jokića nisam uzeo u usta ni u jednom. Ako tvrdiš drugačije, daj citat.

A to da smo na dva evropska i dva svetska prvenstva zaredom bez Jokića uzeli srebra, a sa njim doživeli debakle je činjenica.

Posted

Na spisku se nalaze: Aleksa Avramović, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Uroš Trifunović, Nikola Topić, Ognjen Dobrić, Vanja Marinković, Dejan Davidovac, Nikola Jović, Filip Petrušev, Nikola Jokić, Nikola Milutinov, Tristan Vukčević, Balša Koprivica i Alen Smailagić.

• Like 10
  • Love 4
  • Thanks 2
  • Pumpaj! 2
Posted

Pomalo cudno sto nema nijednog od dvojca Lucic / Kalinic, kao ni Pokusevskog i Djurisica, dok su tu Balsa i Trifa koji su kvalitetom ispod. Ali ok, verujem da stari zna sta radi

• Like 5
Posted

Micic, Topic
Bogdanovic, Guduric, Avramovic
Marinkovic, Dobric
Jovic, Petrusev
Jokic, Milutinov 

I jos jedan visoki, ne znam koji... ali prednost bih mozda dao Tristanu. 

Micic i Topic su dovoljni, nema potrebe za Jovicem, uz osiguranje u kreaciji u vidu Gudurica i Avramovica.

Marinkovic i Dobric deluju mozda tanko na krilu, ali i to moze da pokrije Guduric koji je verovatno u zivotnoj formi sada. 

Samo da su svi zdravi, i to je to. 

Posted
Just now, Marvin said:

Pomalo cudno sto nema nijednog od dvojca Lucic / Kalinic, kao ni Pokusevskog i Djurisica, dok su tu Balsa i Trifa koji su kvalitetom ispod. Ali ok, verujem da stari zna sta radi

Zar se i Kalina i Luca nisu vec oprostili?

Posted

Just now, Marvin said:

Za Kalinicem i Lucicem nema potrebe, godine su ih stigle. Ima mladjih koji ce da preuzmu ali bas me cudi da nema Pokua. 

Za Djurisica se slazem, slab sam na njega, i mislim da bi on cak mogao da ima mestu u 12 umesto Dobrica. 

• Like 1
Posted
2 minutes ago, DameTime said:

Kakav Topić, jebote... Ide Jovke da se oprosti od reprezentacije, najverovatnije. I zaslužio je.

Iskreno se nadam da se sprdas. 

Gotivan je Jovke, i hvala mu za sve u repki, pogotovo prozorima, ali slicna prica kao i sa Lucicem - mozda bi on hteo, ali telo ne moze jos mnogo. Ako misli da odradi jos koju dobru sezonu profesionalne klupske kosarke, onda su mu pripreme i EP previse (a ni klub nema). 

Posted (edited)

Mislim da matorom ostaju 3 nedoumice sa ovog spiska

jovic vs topic (iskustvo i namazanost plus oprostaj od reprezentacije, sa druge strane igrac kome su potrebne utakmice i oporavak, licno mislim da je jovic bolje resenje, bice vremena za topa, nek se oporavlja i sprema)

davidovac vs jos jedan visoki (tristan ili trifa)

peti visoki (tristan ili smajlaga)

i onda dve od tri dileme da ubaci u tim

dakle

Micic, Avram, ______
Bogdan, Gudura, Vanja

Dobric, Davidovac (ili ______)

Jovic, Petrušev

Jokić, Milutinov (ili _____ u zavisnosti šta bude sa Davidovcem)

Edited by NMX
  • WOW 1
Posted

Pa bi vodio Topića, koji se vraća iz jedne od najtežih povreda? Nadam se da se ti sprdaš.

10 minutes ago, NMX said:

Izašao spisak i to je to što se tiče ovog radnog dana.

uyy68qehpdfe1.gif

Vreme je da se polako otvore Twitter bookmarks od prošlog leta...

• Love 1
Posted
1 minute ago, NMX said:

Mislim da matorom ostaju 3 nedoumice sa ovog spiska

jovic vs topic (iskustvo i namazanost plus oprostaj od reprezentacije, sa druge strane igrac kome su potrebne utakmice i oporavak, licno mislim da je jovic bolje resenje, bice vremena za topa, nek se oporavlja i sprema)

davidovac vs jos jedan visoki (tristan ili trifa)

peti visoki (tristan ili smajlaga)

dakle

Micic, Avram, ______
Gudura, Vanja

Dobric, Davidovac (ili ______)

Jovic, Petrušev

Jokić, Milutinov (ili _____ u zavisnosti šta bude sa Davidovcem)

Am, neko malo bitan ti fali

• Like 1