Stiletto87 Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago (edited) Ne sećam se da sam išta pisao pred OI. Potsetiću se kad budem našao vremena, ali mislim da nisi u pravu. Slobodno daj neki citat kao dokaz. Neću te tužiti za kršenje autorskih prava😉 Edited 16 hours ago by Stiletto87
Miki28 Lakers in 5 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Konacno cemo danas saznati ko je na spisku 1
Урош19 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 7 hours ago, Stiletto87 said: Ne sećam se da sam išta pisao pred OI. Potsetiću se kad budem našao vremena, ali mislim da nisi u pravu. Slobodno daj neki citat kao dokaz. Neću te tužiti za kršenje autorskih prava😉 Moguće onda da sam te pomešao sa nekim drugim ko je pisao kako nam Jokić ne treba na OI jer smo bez njega uzeli srebro na SP a na EP ispali od Italije. Ako je to slučaj, izvinjavam se.
Pero_Cameron Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Gledam ovaj snimak Jokica kad slavi pobedu konja, fino se jelo ovih dana baš se dobro ubucio
Stiletto87 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 hours ago, Урош19 said: Moguće onda da sam te pomešao sa nekim drugim ko je pisao kako nam Jokić ne treba na OI jer smo bez njega uzeli srebro na SP a na EP ispali od Italije. Ako je to slučaj, izvinjavam se. Naterao si me da pregledam sve svoje postove na svim temama u periodu pred OI i Jokića nisam uzeo u usta ni u jednom. Ako tvrdiš drugačije, daj citat. A to da smo na dva evropska i dva svetska prvenstva zaredom bez Jokića uzeli srebra, a sa njim doživeli debakle je činjenica.
Shonewizard Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Quote Na spisku se nalaze: Aleksa Avramović, Stefan Jović, Vasilije Micić, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Uroš Trifunović, Nikola Topić, Ognjen Dobrić, Vanja Marinković, Dejan Davidovac, Nikola Jović, Filip Petrušev, Nikola Jokić, Nikola Milutinov, Tristan Vukčević, Balša Koprivica i Alen Smailagić. 10 4 2 2
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Najjači sastav. Brutalni smo i sigurno favorit broj 1. Bez lažne skromnosti. 14
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Izašao spisak i to je to što se tiče ovog radnog dana. 6 1 1 9 1
Marvin Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pomalo cudno sto nema nijednog od dvojca Lucic / Kalinic, kao ni Pokusevskog i Djurisica, dok su tu Balsa i Trifa koji su kvalitetom ispod. Ali ok, verujem da stari zna sta radi 5
Kooineeperk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Micic, Topic Bogdanovic, Guduric, Avramovic Marinkovic, Dobric Jovic, Petrusev Jokic, Milutinov I jos jedan visoki, ne znam koji... ali prednost bih mozda dao Tristanu. Micic i Topic su dovoljni, nema potrebe za Jovicem, uz osiguranje u kreaciji u vidu Gudurica i Avramovica. Marinkovic i Dobric deluju mozda tanko na krilu, ali i to moze da pokrije Guduric koji je verovatno u zivotnoj formi sada. Samo da su svi zdravi, i to je to.
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Marvin said: Pomalo cudno sto nema nijednog od dvojca Lucic / Kalinic, kao ni Pokusevskog i Djurisica, dok su tu Balsa i Trifa koji su kvalitetom ispod. Ali ok, verujem da stari zna sta radi Zar se i Kalina i Luca nisu vec oprostili?
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kakav Topić, jebote... Ide Jovke da se oprosti od reprezentacije, najverovatnije. I zaslužio je. 5 2
Stiletto87 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bio Micić pre neki dan u BMW salonu na Adi, da se malo počasti posle novog ugovora, tako da ne sumnjam da će mu motivacija biti na 100%😀
Kooineeperk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Marvin said: Pomalo cudno sto nema nijednog od dvojca Lucic / Kalinic, kao ni Pokusevskog i Djurisica, dok su tu Balsa i Trifa koji su kvalitetom ispod. Ali ok, verujem da stari zna sta radi Za Kalinicem i Lucicem nema potrebe, godine su ih stigle. Ima mladjih koji ce da preuzmu ali bas me cudi da nema Pokua. Za Djurisica se slazem, slab sam na njega, i mislim da bi on cak mogao da ima mestu u 12 umesto Dobrica. 1
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Gospodi pomiluj kakav sastav. Pozdrav iz Grčke svima.
Kooineeperk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 2 minutes ago, DameTime said: Kakav Topić, jebote... Ide Jovke da se oprosti od reprezentacije, najverovatnije. I zaslužio je. Iskreno se nadam da se sprdas. Gotivan je Jovke, i hvala mu za sve u repki, pogotovo prozorima, ali slicna prica kao i sa Lucicem - mozda bi on hteo, ali telo ne moze jos mnogo. Ako misli da odradi jos koju dobru sezonu profesionalne klupske kosarke, onda su mu pripreme i EP previse (a ni klub nema).
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Mislim da matorom ostaju 3 nedoumice sa ovog spiska jovic vs topic (iskustvo i namazanost plus oprostaj od reprezentacije, sa druge strane igrac kome su potrebne utakmice i oporavak, licno mislim da je jovic bolje resenje, bice vremena za topa, nek se oporavlja i sprema) davidovac vs jos jedan visoki (tristan ili trifa) peti visoki (tristan ili smajlaga) i onda dve od tri dileme da ubaci u tim dakle Micic, Avram, ______ Bogdan, Gudura, Vanja Dobric, Davidovac (ili ______) Jovic, Petrušev Jokić, Milutinov (ili _____ u zavisnosti šta bude sa Davidovcem) Edited 5 hours ago by NMX 1
Poenter Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago On 7/25/2025 at 9:04 PM, Bogoljub Gagic said: @Poenter Шта је тачно разлог овог безобразног подсмеха? To što znaš spisak 😉
McLeod Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Stefan ide sigurno kao treci plej, kakav Topic. Ima vremena, decko nema 20 ozb seniorskih tekmi u zivotu. 3
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Pa bi vodio Topića, koji se vraća iz jedne od najtežih povreda? Nadam se da se ti sprdaš. 10 minutes ago, NMX said: Izašao spisak i to je to što se tiče ovog radnog dana. Vreme je da se polako otvore Twitter bookmarks od prošlog leta... 1
Shikamaru Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 minute ago, NMX said: Mislim da matorom ostaju 3 nedoumice sa ovog spiska jovic vs topic (iskustvo i namazanost plus oprostaj od reprezentacije, sa druge strane igrac kome su potrebne utakmice i oporavak, licno mislim da je jovic bolje resenje, bice vremena za topa, nek se oporavlja i sprema) davidovac vs jos jedan visoki (tristan ili trifa) peti visoki (tristan ili smajlaga) dakle Micic, Avram, ______ Gudura, Vanja Dobric, Davidovac (ili ______) Jovic, Petrušev Jokić, Milutinov (ili _____ u zavisnosti šta bude sa Davidovcem) Am, neko malo bitan ti fali 1
Kooineeperk Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago @NMX eliminisao kapitena repke... @DameTime intervenisi! 7
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Just now, Kooineeperk said: @NMX eliminisao kapitena repke... @DameTime intervenisi! Ispravio uveliko 1
DameTime Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Bogdan se toliko podrazumeva da brat NMX nema potrebu ni da napiše njegovo ime. ❤️ 2
Recommended Posts