Stoned Laki21 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 7 minutes ago, Beonegro said: Aleksa Avramovic >>> Drazen Petrovic Pazi, trolovanje teme je zabranjeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 U pravu je covek. Za slovo duze prezime. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Trenutno je malo bolji igrac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 26 minutes ago, Predragdjape said: MiLenko moze samo sa LeBronom da se uporedjuje, sve ostalo nema smisla I to samo ako se prihvati stav da je LBJ bolji od MJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 1 hour ago, realno *w said: Da, ceo svet potrčao da hvali odbranu Seltiksa i da pljucne Janisa jer njegova igra nije "plejof igra", a onda 4 pobede za redom Baksa, sa ukupno 70+ razlike, uz prosek Janisa od 35 poena... Za bold dio je cijeli svijet bio u pravu 😄 Celtics-i kad su u elementu peglaju nestvarnu timsku odbranu, preslikano direktno iz udzbenika. Njih je mucila trula hemija u ekipi, i neizivljeni Kyrie, ali ideja kako da se igra protiv Bucks-a je bila ispravna. Uz nekog zdravijeg vodju na terenu bi bila druga serija. - Mi mozemo da kvalitetno iskopiramo, na timsku disciplinu i nenormalnu zelju. Jos ako napadacka masinerija proradi i utrpamo vise poena od protivnika, to bi trebalo da je to. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Mislim da je bolje napadati Janisu dribling nizim igracem i sto vise ga sprecavati da se zaleti, pa onda pakovati reket kad proba bully ball. Takodje je bitno mijenjati odbranu, da se ne navikne tako lako. Znaci malo Dragan, malo Nemanja. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Lučić da mu ne prilazi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 1 hour ago, Kosta said: Pojedinci briljiraju. Bogdan bolji od Peje, a Krlo od Jokica? Sta je sljedece, Gudura Tripkovic bolji od Bodiroge, a Tepic od Danilovica? 🙄 Popravio sam pattern Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Povrijedjen je za ovu prijateljsku, ali ako se susretnemo na SP, ne sumnjam da ce on provesti najvise vremena na Janisu. Slazem se sa idejom da se rotiraju defanzivci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Djuro Ostojic > Vlade Divac Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 7 minutes ago, Zvezdinho said: Djuro Ostojic > Vlade Divac Bar pogadja slobodna bacanja u poslednjem minutu. Potonji je dokazani choker. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomiprunet Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 30 minutes ago, Beonegro said: Mislim da je bolje napadati Janisu dribling nizim igracem i sto vise ga sprecavati da se zaleti, pa onda pakovati reket kad proba bully ball. Takodje je bitno mijenjati odbranu, da se ne navikne tako lako. Znaci malo Dragan, malo Nemanja. Meni samo jedno ime pada na pamet, a on nije na spisku 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 14 minutes ago, Zvezdinho said: Djuro Ostojic > Vlade Divac Svaki dan u svakom pogledu 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Beonegro Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 (edited) 1 minute ago, slavisa said: Meni samo jedno ime pada na pamet, a on nije na spisku Filip Covic?! Edited August 16, 2019 by Beonegro 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Birčević: Šta će mi klub kada sam u reprezentaciji 1 3 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 35 minutes ago, Beonegro said: Znaci malo Dragan, malo Nemanja Malo Slađa, malo Zorka, malo trupci i motorka. 4 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 1 minute ago, zoe Bg said: Birčević: Šta će mi klub kada sam u reprezentaciji Birca ne vadi sto bi se reklo. 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 (edited) 7 minutes ago, 34Barkley said: Malo Slađa, malo Zorka, malo trupci i motorka. svičuje se vise koja, eto to je difens moja Edited August 16, 2019 by Ne sam Safete 6 1 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 43 minutes ago, Ne sam Safete said: svičuje se vise koja, eto to je difens moja sasoljis me po bradici, a ja tebe po celici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoly Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 1 hour ago, McLeod said: Bar pogadja slobodna bacanja u poslednjem minutu. Potonji je dokazani choker. Jos je i grobare izdao onomad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Casaubon Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 1 hour ago, zoe Bg said: Birčević: Šta će mi klub kada sam u reprezentaciji Kontam da se mucni Birca nada da ce ga Sale odvesti u Virtus. Mada mu nije losa logika - "Ako sam mu dovoljno dobar za reprezentaciju, valjacu mu i za Virtus. Spremajte miljune, Talijani!" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamburinjo Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 3 hours ago, 34Barkley said: Ne sećam se da je neko izjavio da je Bogi bolji od Peje, a što se tiče ovoga A Mek u fazonu... Kako se ne secas pa cela diskusija zdnjih strana je oko Beove tvrdnje da je Pedja jednodimenzionalan igrac i da je Bogdanovic vec sada bolji igrac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Što se Janisa tiče, suštinski je taktika prost - sprečavati tranziciju a u pozicionom skupljati kad god je moguće. Spolja što ubaci, ubaci. Uopšte se ne bih uzrujavao zbog toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 3 hours ago, 34Barkley said: I to samo ako se prihvati stav da je LBJ bolji od MJ. Dovoljno da je bolji MiLenku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 16, 2019 Share Posted August 16, 2019 Quote Orlovi u Atini, a Teo u Beogradu - sa "čizmom" Kapiten reprezentacije sprovodi terapije u glavnom gradu. Miloš Teodosić bije bitku sa bolom i sa vremenom. Nakon što je u subotu obnovio povredu stopala, Teo je u Bolonji dobio uputstvo sa intenzivnu terapiju, za koju se u stručnom štabu nadaju da će mu omogućiti da ipak bude na spisku putnika na Mundobasket u Kini (31. avgust - 15. septembar). Zbog te povrede Teo je očekivano propustio meč protiv Litvanije u ponedeljak, a neće nastupiti ni na Akropolis kupu u Atini (od petka do nedelje), kao ni Vladimir Lučić, čiji nastup u Aziji ipak nije doveden u pitanje. Prethodnih dana, iz reprezentacije su stizale poruke da će Teovo stanje biti aktivno praćeno, a na dan odlaska ekipe u Atinu na Instagram profilu jedne klinike za fizikalnu terapiju u Beogradu "okačena" je kapitenova slika sa ortopedskom "čizmom" na nozi. Ekipa Aleksandra Saše Đorđevića otići će na azijski deo priprema u utorak, 20. avgusta i do tada bi moglo da bude poznato više informacija o Teovom stanju i spremnosti da bude deo tima na Mundobasketu. U međuvremenu, "orlovi" će u petak od 17 časova igrati kontrolni meč u Atini protiv Turske, uz direktan prenos na TV Arena sport. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts