vlaDixXx Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 Zvezda je imala idealnu priliku da da sansu u FMP, najtalentovanijim igracima 2005 u evropi da igraju 25.30 minuta(Gacicu i Topicu) i da se spremaju sa EL,uz ozbiljnu sansu i za Vukovica Umesto toga FMP 5 stranaca,treba im jos barem jedan ili dvojica, da bi uspeli da dobiju hrvatske ekipe(skoro bez stranaca) Mada kako je izgledao Topic kod onog Stefanovica ,cak i je dobio sansu i minutazu,bolje sto je izbegao takvog "strucnjaka" U OKK Beogradu je i Mihajlo Petrovic 2003,neverovatno je da ne moze da igra Aba ligu (to treba da igra u interesu nase kosarke) Sta se desava sa Nikolom Radovanovicem 2003 iz Partizana i Curcicem 2005 iz Borca(trebao je i on u OKK) Pavle NIkolic 2005,eto pricali su da ce biti u Borcu,da ce dobiti neku sansu ide na dvojnu registraciju u Radnicki Kragujevac Borac bili sampioni u kadetima i juniorima,sva deca se razbezala i pobegla iz "grada kosarke" nikom nisu dali sansu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 1 hour ago, Darko said: Kako ide format kvalifikacija? Ako Partizan izgubi od Mege (što je za očekivati), šta će biti sa njima? Hvala Mislim da prve dve prvoplasirane ekipe iz grupe ce se kvalifikovati u juniorsku ligu , ostale idu u baraz. Mozda i gresim, nmisam 100% siguran. Evo link za utakmicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hk1 Posted September 30, 2023 Share Posted September 30, 2023 7 hours ago, vlaDixXx said: Zvezda je imala idealnu priliku da da sansu u FMP, najtalentovanijim igracima 2005 u evropi da igraju 25.30 minuta(Gacicu i Topicu) i da se spremaju sa EL,uz ozbiljnu sansu i za Vukovica Umesto toga FMP 5 stranaca,treba im jos barem jedan ili dvojica, da bi uspeli da dobiju hrvatske ekipe(skoro bez stranaca) Mada kako je izgledao Topic kod onog Stefanovica ,cak i je dobio sansu i minutazu,bolje sto je izbegao takvog "strucnjaka" U OKK Beogradu je i Mihajlo Petrovic 2003,neverovatno je da ne moze da igra Aba ligu (to treba da igra u interesu nase kosarke) Sta se desava sa Nikolom Radovanovicem 2003 iz Partizana i Curcicem 2005 iz Borca(trebao je i on u OKK) Pavle NIkolic 2005,eto pricali su da ce biti u Borcu,da ce dobiti neku sansu ide na dvojnu registraciju u Radnicki Kragujevac Borac bili sampioni u kadetima i juniorima,sva deca se razbezala i pobegla iz "grada kosarke" nikom nisu dali sansu petrovic se nije bas pokazao ono sto je dobio priliku prosle godine u borcu mada, ama bas nista mu nije islo na ruku klubje rezultatski ocajno stajao kad je dosao, pobede su bile neophodne i nikakvog prostora za razogravanje nije bilo kolo ili dva kako je dosao, smenjen je amlina i doveden mijatovic nisu to nikako okolnosti za mladog igraca kog treba istrpeti pisao sam vec za mladjeg curcica zajedno sa starijim (04) poslat je na pozajmicu u cacak 94 cacak je kao debitant katastrofalno otvorio kls, mladji curcic je dobio neke minute u prvih 4-5 kola, ali su ga iz meni nepoznatog razloga gurali na pleja i to da prevodi loptu blago receno nije se snasao, sto je i bilo potpuno ocekivano, jer nije to igrao ni u juniorima onda u panici, krenuli da dovede matorce, strance, njega gurnuli na klupu, a posle nije bio ni na klupi tako da mu je u tom smislu propala sezona, igrao samo juniorsku za borac stariji curcic je odgrao celu kls, promenljivo, odbrnaa je posebno skripala mnogo bolje su prosli milosevic i nikolic koji su bili u zelu na pozajmici i odigrali dosta doboro drugu ligu, narocito nikolic stariji curcic je otisao na sent luis koledz, a mladji takodje u ameriku, valjda srednja skola ili ona neka jihova medju faza, sledece godine cena koledz takodje inace, zbog novih pravila , to je idealna opcija za te igrace koji nisu top talenti (nisu vidjeni za draft) ali imaju odredjeni nivo kvaliteta, bas mnogo igraca sa ex yu prostora je krenulo tim putem, a za ocekivati je da ih bude i vise to je novi dodatni problem za nase klubove koji nisu zvezda/partizan/mega pavle ce dobiti priliku u aba prilicno sam siguran, mislim da je kls, odnosno radnicki vise njegova zelka, koliko sma razumeo tamo ide u skolu danas nije igrao za radnicki, igrace se sutra za borac protiv cibone bjelic je otisao u real, tu borac nije mogao nista eric i dragicevic u zvezdu, jbg zvezda i sam beograd su klincima magnet, tesko se borcu nositit sa tim, ne znam ni kakva je procena njihovog talenta stojic je otisao u igokeu mislim i da je ivkovic negde otisao matija milosevic je otisao na neku akademiju u nemackoj, verovatno ce isto na koledz sledece godine dovedeno je dosta klinaca iz drugih gradova a pored nikolica, seniroima je prikljucen i mali radovic 07 , kog reklamiraju i potenciraju kao da je reinkaracija dzordana pretpostavljam da je jedan od razloga da bi time toboz ublazili ove masovne odlaske borac jeste u jebenoj situaciji, "mi" smo i u aba okvirima sirotinja, ali ima mnogo stvari i u samom klubu koje su na nedopustivo niskom nivou i moraju se pod hitno promeniti neke naznake da se ide u tom smeru postoje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 (edited) Borac baš voli te bekove ograničene fizikalijama. Ako se ne varam Radovic nema ni 185. Edited October 1, 2023 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vreme čuda Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 (edited) Sledeći vikend, kvalifikacije za 5 preostalih mesta u Triglav kadetskoj ligi Grupa A 1 Borac Mozzart 2 Spartak Office Shoes 3.Konstantin 4 Crvena zvezda Grupa B 1 Mladost 2 Vojvodina mts 3 SPD Radnički d.o.o. 4 Zemun Po dve najbolje ekipe prolaze, a trećeplasirani igraju za 5 mesto tj prolaz. Edited October 1, 2023 by Vreme čuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vreme čuda Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 11 hours ago, hk1 said: petrovic se nije bas pokazao ono sto je dobio priliku prosle godine u borcu mada, ama bas nista mu nije islo na ruku klubje rezultatski ocajno stajao kad je dosao, pobede su bile neophodne i nikakvog prostora za razogravanje nije bilo kolo ili dva kako je dosao, smenjen je amlina i doveden mijatovic nisu to nikako okolnosti za mladog igraca kog treba istrpeti pisao sam vec za mladjeg curcica zajedno sa starijim (04) poslat je na pozajmicu u cacak 94 cacak je kao debitant katastrofalno otvorio kls, mladji curcic je dobio neke minute u prvih 4-5 kola, ali su ga iz meni nepoznatog razloga gurali na pleja i to da prevodi loptu blago receno nije se snasao, sto je i bilo potpuno ocekivano, jer nije to igrao ni u juniorima onda u panici, krenuli da dovede matorce, strance, njega gurnuli na klupu, a posle nije bio ni na klupi tako da mu je u tom smislu propala sezona, igrao samo juniorsku za borac stariji curcic je odgrao celu kls, promenljivo, odbrnaa je posebno skripala mnogo bolje su prosli milosevic i nikolic koji su bili u zelu na pozajmici i odigrali dosta doboro drugu ligu, narocito nikolic stariji curcic je otisao na sent luis koledz, a mladji takodje u ameriku, valjda srednja skola ili ona neka jihova medju faza, sledece godine cena koledz takodje inace, zbog novih pravila , to je idealna opcija za te igrace koji nisu top talenti (nisu vidjeni za draft) ali imaju odredjeni nivo kvaliteta, bas mnogo igraca sa ex yu prostora je krenulo tim putem, a za ocekivati je da ih bude i vise to je novi dodatni problem za nase klubove koji nisu zvezda/partizan/mega pavle ce dobiti priliku u aba prilicno sam siguran, mislim da je kls, odnosno radnicki vise njegova zelka, koliko sma razumeo tamo ide u skolu danas nije igrao za radnicki, igrace se sutra za borac protiv cibone bjelic je otisao u real, tu borac nije mogao nista eric i dragicevic u zvezdu, jbg zvezda i sam beograd su klincima magnet, tesko se borcu nositit sa tim, ne znam ni kakva je procena njihovog talenta stojic je otisao u igokeu mislim i da je ivkovic negde otisao matija milosevic je otisao na neku akademiju u nemackoj, verovatno ce isto na koledz sledece godine dovedeno je dosta klinaca iz drugih gradova a pored nikolica, seniroima je prikljucen i mali radovic 07 , kog reklamiraju i potenciraju kao da je reinkaracija dzordana pretpostavljam da je jedan od razloga da bi time toboz ublazili ove masovne odlaske borac jeste u jebenoj situaciji, "mi" smo i u aba okvirima sirotinja, ali ima mnogo stvari i u samom klubu koje su na nedopustivo niskom nivou i moraju se pod hitno promeniti neke naznake da se ide u tom smeru postoje Prica se da ce mali Susic 08 u Bajern. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hk1 Posted October 1, 2023 Share Posted October 1, 2023 on je u mladosti seniori im usli u 1 srpsku ocekivao sam da dobije neke minute vec sad tamo je radovic iz borca na dvojnoj za njih od prosle godine igra istefan jankovic 04 centar, ex borac i kadetski reprezentativac, pa imao povredu tezu pre dve godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 (edited) Partizan se nije kvalifikovao u juniorsku ligu. Ista ta generacija Partizana je igrala finale kadetske lige prosle godine. Edited October 4, 2023 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trigger Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 56 minutes ago, Miki8 said: Partizan se nije kvalifikovao u juniorsku ligu. Ista ta generacija Partizana je igrala finale kadetske lige prosle godine. Jel su igrali Drezgić i Mikić kvalifikacije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 (edited) Igrao je Drezgic. Partizan igra sa igracima rodjenim 2006 godine i mladji. Voleo bi da Dimitrijevic ode iz Partizana da ne propadne tamo, u Megu ako je moguce. Edited October 4, 2023 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 2 hours ago, Miki8 said: Partizan se nije kvalifikovao u juniorsku ligu. Ista ta generacija Partizana je igrala finale kadetske lige prosle godine. Milijine (Bogićević, trener juniora Partizana) juniore su danas izbacili 2 njegova igrača (1 - 2) koje je vodio 2 godine u kadetima Zemuna i sa kojima je 20/21 (u pratećem godištu - kad su već i tukli Partizan sa sve Mikićem i uskratili im F4) i 21/22 (u nosećem godištu) uzeo šta je imalo da se uzme u kvalitetnoj ligi KSB i na regionalnom F4... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vreme čuda Posted October 4, 2023 Share Posted October 4, 2023 Kad zapostaviš rad u mladjim selekcijama radi statusa seniora i evrolige ovo se dešava. Zvezda i Partizan nemaju projekciju razvoja klinaca od juniora i to ostali klubovi vešto koriste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 (edited) Pronasao sam tačne mjere Topica. Height (no shoes) - 6'6 Wingspang - 7'0 (bolestan raspon ruku na tu visinu) Standing - 8'2.5'' (nije elitna brojka, naprotiv, ova brojke je ispodprosječna) Uprkod nedostatku odraza, taj nekarakteristični raspon ruku za bijelog čovejka je razlog njegovih uspjesnih zavrsetaka na obrucu (naravno pored prvog koraka, čitanja situcija i dobrog koriscenja tijela). https://eurospects.com/european-measurements-2023/ Edited October 5, 2023 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted October 5, 2023 Share Posted October 5, 2023 14 hours ago, Bojdo said: Height (no shoes) - 6'6 Wingspang - 7'0 (bolestan raspon ruku na tu visinu) Standing - 8'2.5'' (nije elitna brojka, naprotiv, ova brojke je ispodprosječna) Čudno kako mu je standing reach nizak za toliki raspon ruku i visinu. Mora da su mu ramena baš niska da bi imao takvu meru. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Ma to nije mnogo ni vazno za poziciju plejmejkera. On treba da postane malo konstantniji suter za tri poena. Mislim da na tome najvise treba da radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 1 hour ago, Miki8 said: Ma to nije mnogo ni vazno za poziciju plejmejkera. On treba da postane malo konstantniji suter za tri poena. Mislim da na tome najvise treba da radi. Slažem se, samo konstatujem. Šut, tighter dribling da ne gubi lopte toliko, i naravno odbrana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 (edited) Za eventualnu NBA karijeru uvesti step-back i side-step i bice bomba. Mislim da se u izvjesnoj mjeri ramena mogu podici vježbama. Edited October 6, 2023 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted October 6, 2023 Share Posted October 6, 2023 Ima on i taj sut unazad, gledao sam kada sutira i pogadja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vreme čuda Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 (edited) Ono što sam video u igri Zvezdinih kadeta protiv još goreg Borca je bruka za jedan ozbiljan klub. Prvo trener kome Antonić stoji nad ušima i priča ko treba da igra a ko ne, ispada smešan. Prospekt Marjanović šuta 15 trojki od toga pola nerezonskih, gde niko nesme da mu prigovori. Sve u svemu ako je to vizija razvoja ml selekcija onda nemoj da nas čudi što nam deca idu van. Edited October 7, 2023 by Vreme čuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted October 7, 2023 Share Posted October 7, 2023 (edited) Malesevic plodi portiv ekipe Zdravlja, 16 poena na poluvremenu, 3od 3 sut za tri poena. Kao sto sam vec rekao, ne umara se brzo kao u prethodnim sezonama, dosta je izdrzljiviji na terenu. Edited October 7, 2023 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 (edited) Jovan Vukovic broj 14 u belom dresu je jos jedan zanimljiv visoki igrac od 210+ cm iz 2007-og godista. Samo sto ni Spartak kao i partizan prosle godine nema ideju kako da ga razviju ofanzivno a nema uopste lose ruke. Dobro je gradjen sa dugackim rukama, dobro se krece i trci , rekao bi da je on najbolji atleta medju centrima iz tog naseg 2007 godista , na utakmici sa Borcem iz Cacka je imao osam blokada. Ima i CZ zanimljivu kadetsku ekipu , nekoliko centara i krilnih centara, bekova itd. samo su lose vodjeni i pogresnom igracu je data potpuna slobada u igri. Edited October 9, 2023 by Miki8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vreme čuda Posted October 9, 2023 Share Posted October 9, 2023 (edited) Od prikazanog u kadetskim kvalifikacijama stičem utisak da će Mega biti dominantna, pa onda Partizan i Dinamik zatim Zvezda koja će se oslanjati na 08 godište, a takodje Zemun i Mladost Čačak. Nisam gledao Užice. Što se tiče juniora, Mega pa Dinamik i Zvezda u zavisnosti da li će forsirati izlazne juniore. U pionirima glavni favoriti Zvezda i Mega. Čekamo prateće pionire Zvezde 010 dogodine. Ove godine će se prošetati KSB ligom, jedino ozbiljniji otpor im može pružiti Partizan l BKK Radnički. Edited October 9, 2023 by Vreme čuda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki8 Posted October 10, 2023 Share Posted October 10, 2023 Petar Bjelica iz kadetske ekipe Mege podseca malo na Jokica po gradji i odlicnoj viziji za visokog igraca. Videcemo koliko ce jos rasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted October 11, 2023 Share Posted October 11, 2023 13 hours ago, Miki8 said: Petar Bjelica iz kadetske ekipe Mege podseca malo na Jokica po gradji i odlicnoj viziji za visokog igraca. Videcemo koliko ce jos rasti. Da promeni ime u Nikola dok je jos vreme. I uspeh je zagarantovan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fancy Posted October 12, 2023 Share Posted October 12, 2023 18 hours ago, Kooineeperk said: Da promeni ime u Nikola dok je jos vreme. I uspeh je zagarantovan. Razgovor u Wassermanu: - Dečko, jel imaš stan? - Tri stana - Vukčeviću, niko te ništa nije pitao, ti mali, jel imaš stan? - Nemam. - A kola? - Ni kola - Hmm, dobro ime... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts