Vreme čuda Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Imas moju punu podrsku u navijanju za Hrvatsku reprezentaciju na sledecem U16 EP, posto igraju B diviziju tako da nece biti preplitanja. Na kraju ipak je bilo 10 razlike sto vidim da te cini manje srecnim. Nisam primetio kosarkasko obrazlozenje u tzv dominaciji Hrvata . Nasi klinci su tek pre tri meseca poceli da igraju pick and roll, igrali smo bez Avdalovica koji je nosioc ove generacije. Igrali smo sa sirim rosterom i sa mnogo manje akceleranata. Hrvati igraju intezivno turnire sa ovom gen zadnje dve godine. Nama je ovo trece okupljnje. Sto se mene tice ja cu i dalje verovati u ovu generaciju i mislim da ce to mnogo bolje izladati na sledecem turnuru u Turskoj u januaru.
Bojdo Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 3 minutes ago, Vreme čuda said: Imas moju punu podrsku u navijanju za Hrvatsku reprezentaciju na sledecem U16 EP, posto igraju B diviziju tako da nece biti preplitanja. Na kraju ipak je bilo 10 razlike sto vidim da te cini manje srecnim. Nisam primetio kosarkasko obrazlozenje u tzv dominaciji Hrvata . Nasi klinci su tek pre tri meseca poceli da igraju pick and roll, igrali smo bez Avdalovica koji je nosioc ove generacije. Igrali smo sa sirim rosterom i sa mnogo manje akceleranata. Hrvati igraju intezivno turnire sa ovom gen zadnje dve godine. Nama je ovo trece okupljnje. Sto se mene tice ja cu i dalje verovati u ovu generaciju i mislim da ce to mnogo bolje izladati na sledecem turnuru u Turskoj u januaru. Necu ti ovo uzeti za zlo jer sam saznao zasto si vezan za 2010 generaciju, emotivno je teško ostati na zemlji i vjerujem da ovo dolazi iz tih nekontrolisanih emocija. Svako bi na tvom mjestu bio subjektivan do bola, i vjeruj mi želim da ti se ispune snovi. Edited 3 hours ago by Bojdo
Vreme čuda Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Drago mi je da imas takva saznanja, snove ostavljam tebi vise mi odgovara java.
Darko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Nisam gledao ali po vaših komentarima mene malo plaši nedostatak atletike kod naših igrača. Nadam se da je samo u pitanju što su late bloomeri, to jest nisu akceleranti. Na kraju krajeva, najvažnije je koliko će igrača izrasti iz te generacije. Takođe, ako je neki klinac atletičan sada, ne znači da nije talenat. Zavisi od toga da li mu se igra zasniva na tome ili ima jaku tehniku.
Recommended Posts