Miki8 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago (edited) Kako da igra krilnog centra sa dva metra i kada su ga kroz celu karijeru forsirali na kecu i dvojci, cetvorku nikada nije igrao u zivotu. Opet promasena selekcija i guranje igraca preko veze tj. selektora mladjih selekcija. Ponavljam ovde je bilo mesta za Bosiljcica iz Beka, nije nista slabiji igrac od Marjanovica i Stojkovica koji su mu bili konkurencija na cetvorci. Takodje ponavljam da je ovde spoljna linija trebala biti sastavljena od igraca iz 2008 godista, zato sto su talentovaniji i perspektivniji od kolega iz 2007 godista. Covic otkako je preuzeo KSS , belezimo neuspehe u svim reprezentativnim selekcijama, kruna svega toga ce biti blazama seniora na EP. Edited 21 hours ago by Miki8
Miki8 Posted 21 hours ago Posted 21 hours ago 7 hours ago, Don Dusko said: Bas lose protiv Talije. Italija je ozbiljna ekipa. Prosle godine su igrali finale u17 SP. Ovde im jos nedostaju dva vazna igraca na centarskim pozicijama. Ovo nije nikakvo iznenadjenje , nego realan rezultat.
Beonegro Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 6 hours ago, Princeton said: Bačko je tehnički dobar, samo treba da sazrije, i poradi malo na fizici. Malo ubrza, dobije na eksplozivnosti. Veoma, veoma dobar prospekt. Poor man's Dragan Labović 1
Miki8 Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago (edited) Ne znam kada je to Labovic u svojoj karijeri imao 211 cm i raspon ruku od minimum 220 cm. Da ne pricamo o tome da je Backo talentovaniji igrac od njega. Edited 12 hours ago by Miki8 1
Bojdo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) Backo je za Labivica David Robinson u fizickom smislu(karikiram), ali ima.svojih mana. Mislim da kad ga u fizickim smislu kompariramo(ne i igrackom) sa Jokicem, fali mu Jokcev balans tijela u pokretu sa loptom prilikom napada kosa licem. Jokic sa 130 kg uradi ukrsteni dvokorak kao da je bek. Edited 10 hours ago by Bojdo
Miki8 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Poredjena sa Jokicem su bezvezna. Nema Backo viziju niti tehniku plejmejkera, sa tim se igrac radja. On je po igri slicniji Mark Gasolu. Bice Backo dobar igrac, samo da ga zdravlje posluzi, navodno je imao srcane probleme u proslosti. Izbrusice oni njega dobro u Megi. Mislim da svi visoki igraci u ovoj ekipi mogu da naprave kvalitene karijere uz dosta rada , znam da su neki razocarali na ovom prvenstvu ali gledao sam ih u klubovima i pokazali su odredjeni kvalitet. Cudno mi je da Marjanovic nije dobio neki minut juce, na utakmici na ANGT turniru u Beogradu protiv ekipe Armanija, koji je prakticno reprezentacija italije je bas bio odlican. Od Ostojica bi mogao da ispadne igrac koji ce igrom biti slican Kuzmicu itd. Bekovi su nam tragicni. Srzentic igra lose u poslednjih pola godina, neverovatno da je mnogo bolje igrao sa 2006 godistem prosle godine nego sa svojom generacijom, Lucic je muva zuimzara, ko je pratio juniorski tim CZ sve mu je jasno, skraceni plej, bez vizije. Mislim da bi od Radovica mogao ispasti igrac slican Avramovicu, na zalost juce se povredio sto je verovatno uticalo na njegovu igru u drugom poluvremenu. Ima on dobru brzinu i prodornost a kvalitetno grize i u odbrani. Nekako mi je on najblizi nekoj respektabilnoj seniorskoj karijeri sto se tice spoljne linije u ovoj generaciji. Edited 7 hours ago by Miki8
Recommended Posts