Tex_Willer Posted Sunday at 07:24 AM Share Posted Sunday at 07:24 AM 7 hours ago, Geronimo said: Da li se najzad ostvaruju reci momaka sa ovog topica (zato ne pisem na ABA)? Ognjen Radosic poslednje dve utakmice izgleda odlicno. Meni je on van vidokruga, ali ovo sto sam sada video je jako zrelo i hrabro. Ne videh bas plejmejkerski gen (vrlo moguce i zbog uloge), ali jedan vrlo pismen kombo u nastajanju. Cist bek je decko, dobra visina, nisko teziste fina leva ruka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted Sunday at 07:31 AM Share Posted Sunday at 07:31 AM 7 hours ago, Geronimo said: Da li se najzad ostvaruju reci momaka sa ovog topica (zato ne pisem na ABA)? Ognjen Radosic poslednje dve utakmice izgleda odlicno. Meni je on van vidokruga, ali ovo sto sam sada video je jako zrelo i hrabro. Ne videh bas plejmejkerski gen (vrlo moguce i zbog uloge), ali jedan vrlo pismen kombo u nastajanju. Dve dobre utakmice protiv Zvezde i Cedevite, nije loše. Kako je izgledao u odbrani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted Sunday at 11:20 AM Share Posted Sunday at 11:20 AM (edited) Nadja Maksimovic dominantma u kadestakkj ligi kao dvije godine mladja. Sutira i trojke. Definitivno nas najveci centarski prospect ikad. Edited Sunday at 11:20 AM by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted Sunday at 12:18 PM Share Posted Sunday at 12:18 PM 4 hours ago, Darko said: Dve dobre utakmice protiv Zvezde i Cedevite, nije loše. Kako je izgledao u odbrani? Glupo mi je da zakljucujem na uzorku od dve dobre tekme (sem da se prorocanstva odavde ostvaruju, hehe), ali ajd da probam... Fizicki deluje dugacko i nepopunjeno, u skladu sa svojih 18. Ipak, iako je malo 'rasrafljen', zilav je, ne deluje da ci biti salonski igrac. Zna gde treba da stoji u timskoj odbrani. Nije previse igrano na njega, ali mi je na lopti izgledao sasvim fino. Glas ga je malo napadao, ali sa nekim naskocima i sl. a ne probojima do samog kraja. Najvise muka je imao pri promeni pravca igraca bez lopte, i tu kasnio. Nekako mi se cini da kasni na te kretnje na sec. Sad, da li ce bolje reakcije doci sa telom ili je anticipacija problem - ja ne znam da kazem. Igrao je dosta minuta uz Pusicu i Dzonsa kao cista strec opcija (i tu je bio bezvezan na defanzivnom skoku i ofanzivno coskarenje, ocekivano), ali meni je ponajbolje delovao uz pleja i Gagija M. kao bodigarda. Ofanzivno, ume da spusti loptu na parket, ume i bez lopte. Ne komplikuje i konkretan je, mada je cela Igokea vrlo konkrenta - juris na kos po svaku cenu. Ipak, najveci highlight mi je sto se iz igre dize na kucanje (da ne pravim zabludu, nije to kucanje preko igraca, vise 1na0, pa jos i zaustavljeno faulom, ali meni je to uvek dobar znak). Naravno, uz meku ruku. Inace, Tex je 1000% upravu kad kaze cist bek. Moja ocena kombo je nesto sto ja zelim da vidim, mnogo vise nego sto jeste - a to je moja nada da moze u kontinuitetu da napada. Btw, Ognjen Stankovic mi je na ove dve tekme izgledao bzvz, ali premotacu veceras utakmicu sa Buducnosti, tu je imao lepe brojke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts