Problem sa licnim greskama Posted yesterday at 05:00 AM Posted yesterday at 05:00 AM 5 hours ago, Darko said: Brate, stvarno! Francuzi vodili 8 razlike na oko 40 sekundi do kraja, Indiana style comeback. De Pino muda po poda. Sada sam pogledao, za one koji nisu vredi ovo videti: https://www.youtube.com/live/hPE5zEDDjz8?si=gob_QFyuYbLjjLQt Pratio na livescoreu do tog rezultata. Gledam i ne verujem 😄 Bravo klinci.
MikiMilane Posted yesterday at 08:05 AM Posted yesterday at 08:05 AM (edited) 9 hours ago, Darko said: Greška Edited yesterday at 08:05 AM by MikiMilane
Beonegro Posted yesterday at 09:19 AM Posted yesterday at 09:19 AM Francuzi nepopravljivo taktički nepismeni, i to uprkos činjenici da je žena koja ih vodi je stvarno probala sve što je mogla da ih trgne u završnici.
Silvanus Posted yesterday at 09:43 AM Posted yesterday at 09:43 AM Слабо су изводили слободна бацања на крају. Промашише 3 од 4 у завршници, а до тада су били веома прецизни са линије пенала.
Miki8 Posted yesterday at 11:12 AM Posted yesterday at 11:12 AM Pokradena francuska, ne moze nepravilniji blok da se postavi od onog kod pobedonosne trojke spanije, eto zasto nekim sudijama treba uvesto zabranu da sude ili ih zestoko kaznjavti. Posto direktno uticu na rezultat utakmica a to se skoro redovno desavana na utakmicama svih rangova sirom Evrope i sveta.
Miki8 Posted yesterday at 04:02 PM Posted yesterday at 04:02 PM Ima odlicnu ledjnu tehniku i mekanu ruku, tu ima slicnosti sa Jokicem. 1
Darko Posted 20 hours ago Posted 20 hours ago 6 hours ago, Miki8 said: Ima odlicnu ledjnu tehniku i mekanu ruku, tu ima slicnosti sa Jokicem. I sjajan šut. 95% sa linije slobodnih, 46% sa trojke. Ali nije baš jak na skoku (5 u 20 minuta) i bio je poprilično sebičan, 0.5 asistencija po utakmici. Što mi je bilo malo čudno, očekivao sam više dodavanja od njega pošto je valjda poznat po tome.
Stiletto Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 8 hours ago, Darko said: I sjajan šut. 95% sa linije slobodnih, 46% sa trojke. Ali nije baš jak na skoku (5 u 20 minuta) i bio je poprilično sebičan, 0.5 asistencija po utakmici. Što mi je bilo malo čudno, očekivao sam više dodavanja od njega pošto je valjda poznat po tome. A na sve to i levoruk. 1
realno *w Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago 8 hours ago, Darko said: I sjajan šut. 95% sa linije slobodnih, 46% sa trojke. Ali nije baš jak na skoku (5 u 20 minuta) i bio je poprilično sebičan, 0.5 asistencija po utakmici. Što mi je bilo malo čudno, očekivao sam više dodavanja od njega pošto je valjda poznat po tome. 15 hours ago, Miki8 said: Ima odlicnu ledjnu tehniku i mekanu ruku, tu ima slicnosti sa Jokicem. Ma meni je ovo old school pozicioniranje, pa onda pivotiranje i solidna upotreba obe ruke, nešto zlata vredno. Nekada je to bila osnovica centarske tehnike, sada nešto što je prava retkost. Fantastičan talenat. 1
Darko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) @realno *w i @Stiletto, naš najveći talenat iz 2007-e generacije definitivno. Visok, dugačak, jak, zna post igru, sjajan šut. Jedino me začudilo soliranje, očekivao sam da igra Jokićevsku igru sa mnogo asistencija pošto je valjda po tome poznat. Imao je 0.5 asistencija po utakmici i tri izgubljene gde se često zabijao u nekoliko igrača. Biće zanimljivo videti ga protiv seniora gde neće imati toliku fizičku prednost mada mislim da će i tu dominirati. Ima skills. Edited 9 hours ago by Darko
Beonegro Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 hours ago, realno *w said: Ma meni je ovo old school pozicioniranje, pa onda pivotiranje i solidna upotreba obe ruke, nešto zlata vredno. Nekada je to bila osnovica centarske tehnike, sada nešto što je prava retkost. Fantastičan talenat. To je postalo nebitno jer bekovi generalno više nisu vaspitani da čekaju centra da se namjesti niti obučeni da mu spuste dobru loptu. Bačko je igrač koji bi bio zlata vrijedan da je rođen 25-30 godina ranije, ovako je granični EL igrač, i to pod uslovom da je radnik. 1
Problem sa licnim greskama Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Mislim da Pavle može postati dobar igrač i na EL nivou iako ima fizičke deficite koje se teško mogu ispeglati. Meni inače nije upalo u oko da je gubio lopte kada se zabijao u trojicu već je većina usledila nakon agresivnog udvajanja i povratnih pasova u bunar. A to se ipak može iznivelisati.
Miki8 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Backo nije samo post up igrac, on moze da pogodi i trojku, ima veoma brz i siguran izbacaj a ume i da spusti loptu na parket i da krene u prodor. Daleko je on od nekog staromodnog centra koji samo zida. 4 hours ago, Darko said: @realno *w i @Stiletto, naš najveći talenat iz 2007-e generacije definitivno. Visok, dugačak, jak, zna post igru, sjajan šut. Jedino me začudilo soliranje, očekivao sam da igra Jokićevsku igru sa mnogo asistencija pošto je valjda po tome poznat. Imao je 0.5 asistencija po utakmici i tri izgubljene gde se često zabijao u nekoliko igrača. Biće zanimljivo videti ga protiv seniora gde neće imati toliku fizičku prednost mada mislim da će i tu dominirati. Ima skills. Pronalazio je on otvorene igrace cesto kada su ga udvajali sto je bila cesta pojava na ovom turniru. Samo sto su nasi bekovi promsaivali ili komplikovali tj. nisu uzimali otvorene suteve. Sto se tice skokova, mislim da je on solidan skakac, nije ovde ni nesto dugo igrao, 19 minuta po mecu. Edited 5 hours ago by Miki8
Miki8 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, Problem sa licnim greskama said: Mislim da Pavle može postati dobar igrač i na EL nivou iako ima fizičke deficite koje se teško mogu ispeglati. Meni inače nije upalo u oko da je gubio lopte kada se zabijao u trojicu već je većina usledila nakon agresivnog udvajanja i povratnih pasova u bunar. A to se ipak može iznivelisati. Koji su to fizicki deficiti??? Ja mislim da je on odlicno gradjen za centra, visina od 211 cm i raspon ruku od verovatno 220cm, uz siroka ramena. Mozda nije eksplozivan ali je eto u tom segmentu na primer jaci od Jokica, Jokica u zivotu nisam video da je imao alley op zakucavanje na mecu, pokusao je jednom na utakmici sa Denverom i to se neslavno zavrsilo. Mislim da moze jos fizicki da se zategne, da izgubi po neki kilogram, nabije misicnu masu itd.
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 11 minutes ago, Miki8 said: Koji su to fizicki deficiti??? Ja mislim da je on odlicno gradjen za centra, visina od 211 cm i raspon ruku od verovatno 220cm, uz siroka ramena. Mozda nije eksplozivan ali je eto u tom segmentu na primer jaci od Jokica, Jokica u zivotu nisam video da je imao alley op zakucavanje na mecu, pokusao je jednom na utakmici sa Denverom i to se neslavno zavrsilo. Mislim da moze jos fizicki da se zategne, da izgubi po neki kilogram, nabije misicnu masu itd. Dečko je spor. Da li je to mezomorfna građa ili višak kilograma je pitanje.
MrTripleDouble Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago dzabe krecite, naucno je dokazano da ne moze covek kosarkas da bude sa prezimenom backo
Recommended Posts