alcesta Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 3 minutes ago, Elias said: Jel samo Djokovic popasao diskvalifikaciju zbog ovih napucavanja loptice vani. Bilo je mali milion incidenata u medjuvremenu ali ne pamtim slican ishod kobne prirode po igracu kao na USO 2020? Evo Tsitsipas gadja nekoga u publici I dobija samo code violation. Pa jbt. Pa Đoković je uspeo nekog i da pogodi, Cicipas izgleda nije. Kako god, Kirgios bi mogao da ućuti i da se koncentriše na svoju igru, ne mogu da verujem da toliki deo publike navija za njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Ovaj Kirijos je bas smece od lika... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Na šta je spao Vimbldon ne znam ko je gori, ova dvojica na terenu ili majmuni u publici koji se deru na servis i tokom poena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Nisam siguran ni da bih mogao da nazovem napucavanjem loptice Novaka na USO 2020, samo je malcice jace udario da brze stigne do skupljaca lopti, nije imao pojma ni gde je sudija, niti je imao nameru, niti udarac bio silovit. Imao pre toga napucavanje loptice, mozda 10 minuta, kada je iz besa pogodio reklamu sa strane. Inace sama diskvalifikacija je bila smesna. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Stvarno sta reci na ovaj perfomans obojice.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Pa Novak ceo život napucava lopticu, i nikad nije bio diskvalifikovan zbog toga, niko nije da ja znam. Zeznuo je stvar kad je slučajno pogodio sudiju bez napucavanja, i to na praznom stadionu, i to treba umeti ali šta ćemo sad. Cicipas ima trenutno više sreće nego pameti, ako nastavi ovako nekog će i pogoditi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Ova dvojica ako se ne ubiju do kraja Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Takmiče se ko je veći džiber. Tražili ste živopisne likove u tenisu, izvolite gledajte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 (edited) Pa ovo sto kaze Drakarys, Djokovic je tada polu napucao loptu, nije bilo to nesto previse jako, e sad sto je ona sutkinja pala kao pokosena, to je druga stvar. Cicipas danas besno gadja publiku, evo sada i Kirgiosa I ima srecu sto za sada nikoga nije pogodio. U medjuvremenu od tog USO-a 2020, desavali su se I drugi incidenti na turu, gadjani su ballkidsi, sudije, kamermani ali niko nije diskvalifikovan od igraca. Ja sam tada bio u kampu da je Djokoviceva diskvalifikacija potpuno opravdana. Ali sada iz ove perspektive mi deluje kao teska sprdnja. 15 minutes ago, alcesta said: Pa Novak ceo život napucava lopticu, i nikad nije bio diskvalifikovan zbog toga, niko nije da ja znam. Zeznuo je stvar kad je slučajno pogodio sudiju bez napucavanja, i to na praznom stadionu, i to treba umeti ali šta ćemo sad. Cicipas ima trenutno više sreće nego pameti, ako nastavi ovako nekog će i pogoditi. Edited July 2, 2022 by Elias 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Nadam se da se niko neće povrediti do kraja, u celom ovom cirkusu samo još to fali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 @Elias Sad niko nije pao u publici, to je presudno kod ovog napucavanja loptica, inace bi bilo ko zna koliko diskvalifikacija na nivou kola, a ne turnira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Kirgiosu bi bolje bilo da se pokrije ušima jer je i sam tako nešto izveo u Australiji, a i sam je bio iznenađen što ga nisu diskvalifikovali. Deluje da se posle onog pada slabije kreće i skraćuje poene, videćemo, nadam se da nije ništa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Bas to, meni je skroz jadno da jedan igrac trazi diskvalifikaciju drugog 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elias Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Jel ovo Nadal objasnjavao Sonegu neke stvari na mrezi, nakon sto je ovaj vratio brejk u trecem setu!? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Nisam gledala, Visko kaze da mi je pre par minuta nesto dobacio oko Sonegovog urlikanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Nesto je Sonego urlikao, Rafa je skretao paznju na to ali sudija nije reagovao. Zvao ga na mrezu, da mu skrene paznju ali se nista nije culo, sta tacno pricaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 (edited) Baš bi ličilo na Kirgiosa da sad izgubi set na nonšalanciju. Edit: pa Sonego urliče uvek Edited July 2, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 kad god pogledam ovaj mec , neki cirkus. da se konacno zavrsi i da se pobiju ko ljudi na kraju, bas bi bilo dobro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Auuu kakav potez na meč loptu Ne bi me nimalo iznenadilo da izgubi iduće kolo od Nakašime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 Mec turnira, steta sto nije otislo u 5.set, Nik lagano moze do sf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Helena Posted July 2, 2022 Share Posted July 2, 2022 3 hours ago, Elias said: Jel ovo Nadal objasnjavao Sonegu neke stvari na mrezi, nakon sto je ovaj vratio brejk u trecem setu!? Rafa učitelj, objašnjava šta je sportsko ponašanje, prvi asistent Serena. Što se pak ove dvojice tiče, Nik je bar dosljedan, ja ne volim Cicija i njegovo ponašanje, pa posle izvinjavanje na mrežama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Na SK 4K ceremonija na CC povodom 100 godina, Federer ce se pojaviti jer je vidjen danas 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 Auuu, kakva ekipa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 (edited) Jos dosta njih fali, Sampras, Serena, Navratilova koja je trebala ali je dobila koronu, Beker u zatvoru, Agasi, Stefi itd. Edited July 3, 2022 by Boxy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted July 3, 2022 Share Posted July 3, 2022 (edited) Nisam znala da je Navratilova dobila koronu. Kako prekjuče reče Viško, Bekerov sin sedi u Novakovoj loži a Beker znamo gde je. Zakasnila sam na početak, ne vidim je li Endi tu? Edit: a, sad su ga prikazali. Moraću da premotam na početak kad su ulazili da vidim ko je sve tu, stigla sam na Lejvera. Edited July 3, 2022 by alcesta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts