Chaos Is Me Posted July 19, 2022 Share Posted July 19, 2022 Bilo bi lepo i korisno da prestanete da verujete instagram insajderima i kladioničarskim portalima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Zabalj Posted July 26, 2022 Author Share Posted July 26, 2022 Fmp pocinje 1 avgusta pripreme ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted July 26, 2022 Share Posted July 26, 2022 nadamo se najboljem! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Zabalj Posted July 28, 2022 Author Share Posted July 28, 2022 Fmp ce biti domacin kvalifikacionog turnira za Fiba ligu sampiona u dvorani Aleksandar Nikolic. Turnir se igra od 21 do 25 septembra . 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Zabalj Posted August 1, 2022 Author Share Posted August 1, 2022 Fmp i Vasilije Pusica su sporazumno raskinuli saradnju, zbog privatnih razloga . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlaDixXx Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 (edited) Filip Radaković rastura u18 Sta ce biti sa njim i sa Nem. Popovicem, bio je odlican u Vojvodini? Edited August 1, 2022 by vlaDixXx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Zabalj Posted August 1, 2022 Author Share Posted August 1, 2022 Nemanja Popovic se vratio sa pozajmice iz Vojvodine ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guru Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 Popovićeva ubedljivo najveća mana je užasan šut, a u Vojvodini je na 18 utakmica pogodio ukupno 3 trojke iz 17 pokušaja i uz to imao 57.6% sa bacanja, znači i dalje nije pokazao nikakav napredak u segmentu koji je ključan za njegovu karijeru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 Đenka iz penzije ... 1 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 Steta za Pusicu, bas me zanimalo kako ce izgledati u ABA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nenadd Posted August 1, 2022 Share Posted August 1, 2022 1 hour ago, Kankkunen said: Đenka iz penzije ... U jebote al se uprasio... Dobar je on lik, nije od onih koji zele da izmuzu klub u poslednjim danima karijere, verujem da ima jos zara u sebi. S obzirom na spremu tokom karijere kapiramda mu nece trebati previse vremena da se vrati u kakvu takvu formu. Jbg, uvek je lakse tamnoputoj braci da povrate misicnu masu i skinu salce nego nekom Markovicu, Kolomu, Cirbesu... Kad vec pominjem Cirbica, zna li neko jel misli on da se bavi kosarkom na jesen. Rece Lukman neki dan u podcastu da je imao tu zajebanu povredu menisusa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Video sam Đenku pre par dana ispred Hajata, izgleda kao tenkić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted August 3, 2022 Share Posted August 3, 2022 Ako može SF da pokrije pakuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Naravno da ce predji u Zvezdu za neku apanazu Cokiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Delija Zabalj Posted August 4, 2022 Author Share Posted August 4, 2022 Litvanski bek suter Paulius Valinskas je novi kosarkas Fmp ! Ugovor je potpisan na 2 sezone ! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted August 4, 2022 Share Posted August 4, 2022 Znaci, prva petorka izgleda otprilike ovako: Frazier, Jenkins, Nerandzic, Beech, Izundu, a rezerve su taj Valinskas, Stepanovic, Simovic i 4 mlada igraca (Pavicevic, Saranovic, Gusic, Manojlovic, Vujicic, Vudragovic, Vukovic)... Sa druge strane u Megi samo dvojica igraca imaju vise od 22 godine (jedan 23 i Rorie koji ima 26). I onda se zalimo kako ne moze junior od 18 godina da bude sa EL ekipom KKCZ, kako to moraju da budu stariji igraci. Pa i moraju i to igraci koji su proveli 2-3 sezone u FMP, bljesnuli u trecoj i dobili priliku da se bore za ulazak u 12 u maticnom klubu. Ovo sto radi Covic je teska budalastina sa stanovista KKCZ, ali zato i nemamo vec godinama mlade igrace iz KK FMP. Bitno je da se klub finansira iz drzavnog budzeta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 6, 2022 Share Posted August 6, 2022 Fmp se zahebao što nije ostavio Tasića. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Princeton Posted August 6, 2022 Share Posted August 6, 2022 53 minutes ago, propolis said: Fmp se zahebao što nije ostavio Tasića. Odličan je bio u FMP-u. Šta je s njim, gdje ode? Što ga ne zadržaše? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted August 6, 2022 Share Posted August 6, 2022 7 minutes ago, Princeton said: Odličan je bio u FMP-u. Šta je s njim, gdje ode? Što ga ne zadržaše? Ne znam nego videh spisak goldberga gde nema Tasića. Razvalio je prošlu sezonu i uz Jonesa bio najbolji igrač. Jbg nije flashy 😂pa ne privlači pažnju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted August 7, 2022 Share Posted August 7, 2022 Hah pojacava se fmp, bilo bi zanimljivo videti tu finansijsku konstrukciju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 reggie freeman, legenda https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/redzi-frimen-zbog-sagadina-sam-napustio-zvezdu-nisam-mogao-da-ga-podnesem/427705 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 6 hours ago, uini said: reggie freeman, legenda https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/redzi-frimen-zbog-sagadina-sam-napustio-zvezdu-nisam-mogao-da-ga-podnesem/427705 Njegov sapatnik iz društva "Zmago me nije voleo" Luka Bogdanović zida po Vračaru. Mogao bi jedan stan ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 reggie freeman je bio super kosarkas u fmpu, koga briga za zmaga i zvezdu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavijan2 Posted August 14, 2022 Share Posted August 14, 2022 20 minutes ago, uini said: reggie freeman je bio super kosarkas u fmpu, koga briga za zmaga i zvezdu Mene! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted August 24, 2022 Share Posted August 24, 2022 Je li gledao neko protiv Borca, litvanac izgleda dobar gledajući statse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts