kalistenika u rutini Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 McLeode, hvala ti sto postojis! Novakov drugi najbolji mec u sezoni. Bas me je prijatno iznenadio. 🙂 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Komplimenti, Novace. Konacno dobijamo obrise ozbiljnog Djokovica. Dok je Tim potvrdio da je, trenutno, treci najbolji sljakas na turu. Verujem da ni Nadal, ni Djokovic, ne zele da ga vide, na njihovoj strani kostura, na RGu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Da ne grešim dušu, bilo je briljantnog tenisa mestimično, ali mi je overall experience meča nekako...meh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Prvi set je bio bas kvalitetan, u drugom su obojica znacajno pali 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Pobediti Tima na sljaci je uvek dobra stvar. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 16 minutes ago, Xpert said: Komplimenti, Novace. Konacno dobijamo obrise ozbiljnog Djokovica. Dok je Tim potvrdio da je, trenutno, treci najbolji sljakas na turu. Verujem da ni Nadal, ni Djokovic, ne zele da ga vide, na njihovoj strani kostura, na RGu. Novak je imao prilično sreće u žrebu za Rim jer će se ova trojica pokrljati međusobno do finala. Plus Zverev ne blista ove godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalistenika u rutini Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 15 minutes ago, 4_Webber said: McLeode, hvala ti sto postojis! Novakov drugi najbolji mec u sezoni. Bas me je prijatno iznenadio. 🙂 Dozvoli, molim te, imamo mi ovde i neke forumase koji bi malo da budu Kalif umesto Kalifa Meklaud umesto Meklauda ... Spoiler 10 hours ago, NMX said: Neki insekt mi kaže da Novaka danas čeka čišćenje. Kao što čeka i Cipiripija. I kao što čeka Thiema u finalu. Ceka se jos Cipiripi i NMX dobija pro licencu a Meka potezemo samo za slemove. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gistro Bančo Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Ono sto je mene radovalo u mecu....neodustajanje...Novakov tm iz najboljih dana. I pozdrav svim "teniskim forumasima".😃 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barker Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Pored sad vec poslovicnog no-me-interesa pristupa (posebno na startu) mene nekako nsjvise "brine" broj UE. Ne toliko broj, vise nacin na koji ih pravi. Ipak, prava pobeda u pravi cas, kad je uopste dobio zadnji put mec 76 76? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 11, 2019 Author Share Posted May 11, 2019 (edited) Edited May 11, 2019 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 ^ To je na kraju bio poen za Bertens 😄 ako neko nije znao pravila. Bertens dobila 6-4, 6-4 i postala prva igračica koja je osvojila Madrid bez izgubljenog seta, ovo joj je deveta titula u 11 odigranih finala. Od idućeg tjedna bit će 4. na svijetu te time ujedno i najbolja Nizozemka na WTA Touru ikada. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Znam pravila, ali ne secam se kad sam videla ovakav poen, ne znam da li sam ikada i videla :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Čari WTA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Đoković je tako izgubio poen jednom na RG, u ranoj fazi, lagano dobijen meč, ali pogodilo ga u stopalo. Ne mogu da se setim ko je bio protivnik. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 44 minutes ago, Yi Sun Shin said: Đoković je tako izgubio poen jednom na RG, u ranoj fazi, lagano dobijen meč, ali pogodilo ga u stopalo. Ne mogu da se setim ko je bio protivnik. Meni je Djokovicev najjaci WTF momenat bio, kad je u jednom vec dobijenom poenu (loptica letela dobrano u aut), lopticu zaustavio reketom, dok jos nije pala na zemlju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Idem lagano na 2/2 danas...in your face Mcl 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 To je taj meč. Na tu sam situaciju mislio. Varljivo sećanje jebiga... :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Koliko je meni gotivno da gledam Stefanosa: Sve kupi BH, nema šablona, ima glavu & muda, sevaju winneri iz svih pozicija, ume da poravna FH... još da ga neko nauči šta je to slajs i milina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Ovo je gore nego protiv Fonjinija Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted May 11, 2019 Author Share Posted May 11, 2019 (edited) WTA (mislim na mec Nadal-Cipiripi) Zezam se, naravno. Elem, dobar Cipiripi, bez pardona igra (e sad kad ga ureknem! ) Dobro je, nisam Svaka cast , prvi set u dzepu. Edited May 11, 2019 by wwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Bravo,Cicipas.Nadal kao i u Barseloni,dosta kasni sa namestanjem na udarac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 6 minutes ago, nlavrnja said: Ovo je gore nego protiv Fonjinija Ovo je gore nego bilo koji meč Nadala na zemlji koji sam gledao zadnjih godina. Ipak, mislim da okreće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GlennGould Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 Zezate? Daleko je od RG forme, ali za uslove sasvim solidan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Odjosh Posted May 11, 2019 Share Posted May 11, 2019 1:1 Ne znam koje su Stefanosove sanse sada. U poslednjem poenu bio je malo zblanut, kao da neveruE sta Rafa pogadja, sto je lose mentalno stanje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts