Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Evo da otvotimo ovu temu malo opsirnijom metodom od slavne Zoe metode. :classic_biggrin:

#MMOPEN will take place from the 3th to 12th of May

Igraju ga i teniserke i teniseri, za oba tura turnir spada u obavezne (ATP masters 1000 serija i WTA premier mandatory)

Nagradni fondovi:

WTA: $7,021,128

ATP: €7,279,270

Igra se na crvenoj sljaci.

Sajt turnira: https://www.madrid-open.com/

Twitter: https://twitter.com/MutuaMadridOpen

Direktor turnira: Feliciano Lopez (mislim da je ovo vazna informacija :classic_biggrin: )

Igra se u Caja Magica:

spacer.png

spacer.png

Branioci titula u singlu:

Petra Kvitova i Aleksander Zverev

spacer.png

spacer.png

Dubl:

Makarova i Vesnina

Mektic i Peya

Madrid ce biti i poslednji profesionalni turnir koji ce odigrati David Ferrer:

Nedostajace tenisu.

Takodje DelPo se vraca na teren, vec je u Madridu i trenira.

Edited by wwww
  • Like 6
Posted (edited)

Ne, ne ucestvuje (ne moze, ne dozvoljava pravilnik 😄 ). Elem, procitah negde da je Tomi Haas "probao" da ucestvuje na IW kad je vec postao Herr Direktor, ali mu rekli: no, no, nece da moze. Tako da Señor Lopez verujem da nije ni pokusavao 😄

@Boxy mozes sad da prebacis svoj post ovde, glupo da ga ja prepisujem.

Edited by wwww
Posted

Posto  jos nema teme   je otvorena tema za Madrid, Ivana Jorovic igra u 1.kolu kvalifikacija protiv Mladenovic, Krunic protiv Pliskove, a Olga je dobila WC i igra protiv Petkovic

• Like 1
Posted

DelPo maltene bio neizvestan i za RG (ako sam dobro ispratio),a sad poof! - evo ga u Magicnoj kocki. :smiley33:

Otkazali su Raonic,Isner,Anderson (on preskace celu sezonu na sljaci),a pod upitnikom su FF,Monf i Gofan.
Venus i Shugarpova otkazale,Caro je pod upitnikom.

Posted
4 minutes ago, Crni Bombarder said:

DelPo maltene bio neizvestan i za RG (ako sam dobro ispratio),a sad poof! - evo ga u Magicnoj kocki. :smiley33:

Otkazali su Raonic,Isner,Anderson (on preskace celu sezonu na sljaci),a pod upitnikom su FF,Monf i Gofan.
Venus i Shugarpova otkazale,Caro je pod upitnikom.

Berdih odbio WC, kaze treba mu jos vremena da se spremi.

Zasto mislis da su Fabio, Gofan i Monf pod upitnikom? Gofan je juce u Estorilu (konacno) odigrao jedan dobar mec, danas igra QF.  Monf takodje (mada s njim nikad ne znas, on kakva je budala moze svaki cas da se povredi izvodeci neke totalno nepotrebne ludorije na terenu). Fabio je valjda odustao da bi se odmorio i oporavio za Madrid i Rim, ne verujem da ima nesto ozbiljno.

Posted

Nisam sigurna ima li smisla da se Karo muči i dalje kad je očigledno da nije više fizički u stanju za vrhunski tenis. Bolje da čuva zdravlje umesto što otežava sebi.

Aleksandra je naravno već ispala. Ivana možda ima neke šanse s obzirom na Kristininu formu. A i ona je prebrzo stigla od finalistkinje turnira do kvalifikacija :ajme:

O Olgi neću ni da razmišljam.

• Like 1
Posted (edited)

Zadnji put kad sam pogledala LS Ivana je imala 5:2 a sad vidim da je izgubila set 7:5 :ajme:

Evo završila i Ivana sa Madridom a i Olga samo što nije :classic_rolleyes:

Edited by alcesta
Posted (edited)

Izasao i ATP zreb:

spacer.png

:classic_ohmy: kakav zreb!

Evo ga i zreb za muski dubl:

spacer.png

Kirios i Tomic igraju zajedno dubl :s_w::lol_2:

Edited by wwww
  • Like 1
Posted (edited)

Meni je mnogo smesan lepi Feli  direktor turnira koji izjavi da se nada da ce Rafa da osvoji gde to ima  :roflmao: koliko se secam cak ni Haas to nije izjavio nego je izjavio da se nada finalu Rafa-Feki (isto to je izjavio Santana za Madrid) :hammer:

Sto se tice Novakovog zreba vise volim njegov nego Fekijev priznajem, sumnjam da ce Feki da prodje Tima, a Rafina polovina je po meni bitno slabija - sve u skladu sa zeljama direktora :classic_laugh:

Edited by ciao
Posted
2 hours ago, ciao said:

Sto se tice Novakovog zreba vise volim njegov nego Fekijev priznajem, sumnjam da ce Feki da prodje Tima, a Rafina polovina je po meni bitno slabija - sve u skladu sa zeljama direktora :classic_laugh:

Грозан жреб је за обојицу. Гомила играча којима се игра базира на шљаци.Неколико дужника али изгледа да није сада у осветољубивом моду већ опет у оном хипи. Новак главом ван тениских терена пола године,са повременим излетима,Феки је био у више него солидној форми али шљака, на њој није играо буквално 100 година и  занима ме живо како ће да изгледа све то. Тим - Рафа је скоро па сигурно финале.Баш, али баш бих се зачудио да неко други игра.

• Like 1
Posted (edited)

Fed-Novak...4 godine od poslednjeg meča na šljaci...valjda će obojca da se dovuku do tog meča....

sem ako Novak nije naprasno nabio kondiciju i izbacio cveće, sunce i drveće iz glave, Thiem-Nadal je nacrtano finale. 

edit...debil...pa Fed mora da izbaci Thiema da bi se desio taj dvomeč...sad tek videh :ajme:

Edited by NMX
  • Ha-ha 1
Posted

Meni je nešto teško da poverujem u to polufinale, mada gledajući žreb rekla bih da Fed ima nešto veće šanse da dotle stigne.

Nego zna li se planira li Serena uopšte da igra šljaku i na kom turniru će izvoleti da se pojavi?