Ne sam Safete Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Ko ne procita sta pise na bedzu dzaba se smije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 6 minutes ago, Ne sam Safete said: Ko ne procita sta pise na bedzu dzaba se smije (iz ove sad perspektive) Voleo bih da sam penzioner. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 jel me vid izdaje ili je "drogirani penzioner" 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 @Stondisha I to svajcarski Prisjeticu se misli mog dobrog prijatelja- Nije vazno gdje si i kako ti je, vec kakav si ti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 3 minutes ago, Yi Sun Shin said: jel me vid izdaje ili je "drogirani penzioner" I jedno i drugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoned Laki21 Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Just now, Ne sam Safete said: @Stondisha I to svajcarski Prisjeticu se misli mog dobrog prijatelja- Nije vazno gdje si i kako ti je, vec kakav si ti Svi Safetovi prijatelji su i moji prijatelji 😀 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Ljudi, je l ste realni da ste dali NBKU ban za ono ? JA sam to radio iz fazona branim kolegu Mikija, ceo report je bio sprdnja. Mislim, i nije sprdnja, u tom trneutku sam zeleo da dobije zasluzeni ban, ali ono mogli ste manje, 3-4 dana, previse je po meni 7. Mene ste na b92 banovali jer sam napisao za Monda da je orangutan, a svi koji me znaju, znaju da sam vise obrnuti rasista. Nema potrebe za zezanje na nba koje je dobro i opustena atmosfera da kaznjavate, mozda samo opomene/brisanje postova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 25, 2019 Author Share Posted June 25, 2019 2 minutes ago, delgado said: report je bio sprdnja Sad si se otkrio nbk-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Tebra, mi smo pisali na starom pre 10 godina, znamo se vise nego sto ti + Broggy + Zett i skorasnji forumasi zajedno boravite na ovom mestu... Uvek smo bili korektni jedni prema drugom, dok nije krenuo bas vredja LeBrona. Ja to, kao istinski fan kosarkaske igre, ne mogu da dozovlim Jos je 'pretio' ignorom, pa daj, najveci smaraci su bili ignore likovi uvek kao bora i posle kao "nemojte ga quotovati MOLIM VAS". To je jedno vreme radio i @Yi Sun Shin , da bi posle dolazio da bleji sa mnom gajbi. NBK ima izvinjenje od mene svakako kad se vrati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 a šta ću...kad nisam imao drugi izvor manga...morao sam 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Just now, Yi Sun Shin said: a šta ću...kad nisam imao drugi izvor manga...morao sam 😞 Povredio si mi tanana osecanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 25, 2019 Author Share Posted June 25, 2019 7 minutes ago, delgado said: NBK ima izvinjenje od mene svakako kad se vrati. Nbk se javio bas na ovoj temi pre par dana. Vidim da si uvek dobro informisan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Znaci onda ste me lozili za ban ? Izdajnici. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kurc Emuchelo Posted June 25, 2019 Author Share Posted June 25, 2019 Odlezao ga je 300 puta do sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 ignorise mi suru, mesec dana, vredjao lebrona, jos duzi ban! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 ne. nbk je trebalo najmanje 7x u 7dana da piše afirmativno o lebronu na njegovom svetom topiku i to bi bilo primereno. plus bi naučio nešto iz kazne. ovako ste ga pustili na slobodu a ko zna kakve loše navike je pokupio irl za tih nedelju dana 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 1 hour ago, ... said: Sad si se otkrio nbk-u. Promakao ti je taj post, delgado je javno napisao da je reportovao NBK. 😂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 to je tampering 😕 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 1 hour ago, Yi Sun Shin said: a šta ću...kad nisam imao drugi izvor manga...morao sam 😞 Od dece se grebes? ccccccccc i jos jednom c. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 9 minutes ago, Kronostime said: Od dece se grebes? ccccccccc i jos jednom c. koje dete, mator konj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 58 minutes ago, uini said: koje dete, mator konj. Pamtim kad je bio najmladji na forumu i na prvom showdownu na Adi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Esc Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 22 hours ago, HAMMER said: citaj jebote nista ne kapiram 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 3 hours ago, delgado said: Ljudi, je l ste realni da ste dali NBKU ban za ono ? JA sam to radio iz fazona branim kolegu Mikija, ceo report je bio sprdnja. Mislim, i nije sprdnja, u tom trneutku sam zeleo da dobije zasluzeni ban, ali ono mogli ste manje, 3-4 dana, previse je po meni 7. Mene ste na b92 banovali jer sam napisao za Monda da je orangutan, a svi koji me znaju, znaju da sam vise obrnuti rasista. Nema potrebe za zezanje na nba koje je dobro i opustena atmosfera da kaznjavate, mozda samo opomene/brisanje postova. Ti stvarno ovde javno pises da si koristio opciju prijavljivanja posta zbog sale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 šta fali. ja samo prijavljujem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Squabbit Posted June 25, 2019 Share Posted June 25, 2019 Si prijavio mene nekad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts