Luchifer89 Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Dobro, ja ne moram da glasam [emoji846]Ni ja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gudura Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Pre nego sto se odjavim na neodredjeno vreme, a posto do danas nisam bio u prilici, komsije da cestitam zasluzenu titulu, bez ikakvog "ali", bili ste bolji taman za to malo. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 1 hour ago, Barkley#34 said: Bogdan. 1 hour ago, Kronostime said: Dobro bre budite realni iako ste grobari 🙂 Stavio bih ja njega i pre Veselog, rekao sam vec jednom ranije da mi je Bogdan omiljeni KKP igrac, ali sam mislio da pisemo koliko toliko realno sta moze da se vrati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 6 minutes ago, Kooineeperk said: Dobro bre budite realni iako ste grobari 🙂 Stavio bih ja njega i pre Veselog, rekao sam vec jednom ranije da mi je Bogdan omiljeni KKP igrac, ali sam mislio da pisemo koliko toliko realno sta moze da se vrati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Od povratnika želja da se vrate svi kojima sad ističe ugovor. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fillam Posted June 26, 2023 Author Share Posted June 26, 2023 Đoku Šaliću ističe ugovor u Rochelais Basket. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zorex Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Bertans čim ga otpusti Oklahoma 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 8 minutes ago, zorex said: Bertans čim ga otpusti Oklahoma Najteze mi pada sto osta @Beonegro nejahan. 1 1 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 2 hours ago, Kooineeperk said: ali sam mislio da pisemo koliko toliko realno sta moze da se vrati. Pogrešno si mislio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Ništa momci, ja noćas putujem, obično je bilo nekih pojačanja u tom periodu, a sada se ne bih bunio da samo bude produženja. Skromno 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 svi da odu a poneko da dodje cuje mene poceko, poneko Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 6 hours ago, Stiletto said: Gde je i šta radi Drug Odron? (znam, znam, pitaj Google, ali će ovde realnost nekako suptilnije da mi zavali šamarčinu). Igra za Fukuoka Rising. Kad bi statse odande uspeo da prenese na EL, bio bi u opticaju 🙂. Osim Zenita i Lokomotive, vrlo skromna karijera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 13 minutes ago, jedibojan said: Igra za Fukuoka Rising. Kad bi statse odande uspeo da prenese na EL, bio bi u opticaju 🙂. Osim Zenita i Lokomotive, vrlo skromna karijera Igrao je i za Partizan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Ipak Barsa, pu.Sve najbolje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenenvy Posted June 26, 2023 Share Posted June 26, 2023 Au kakav ugovor. Jbg, ovo se ne matchuje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 😥😥😥😥😥😥😥😥😯 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 4 hours ago, Cooper said: Ipak Barsa, pu. Sve najbolje. Jako ozbiljna i vise nego zasluzena kinta. Drago mi je zbog Puntera. 6 hours ago, Sector said: Igrao je i za Partizan. Za skromni partizan, ne "pijani milioneri" partizan 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aman 2 Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Očekivano jbg. Sezona života. Hvala mu za sve. Za njega adekvatne zamene nema. Moraće da se kompenzuje na nekoj drugoj poziciji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Prokleti novac... 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 treba da adaptirate "odu kevi" iz majstori majstori, bivsi gdin vam je doneo titulu. zvali smo ga jednostavno, keva.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 trenutno... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Ostaye Yam. Ako zadrzimo Dantea, to je ogroman posao. Ako ne, rado bi se posibao sa Olyjem za NWG-a, pre nego za Sloukasa. Punter i Pap su mislim 2 najvece plate ove sezone. Zatim dolaze Matijas i Dante od kojih jedan a mozda i obojica idu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 15 minutes ago, jedibojan said: Ostaye Yam. Ako zadrzimo Dantea, to je ogroman posao. Ako ne, rado bi se posibao sa Olyjem za NWG-a, pre nego za Sloukasa. Punter i Pap su mislim 2 najvece plate ove sezone. Zatim dolaze Matijas i Dante od kojih jedan a mozda i obojica idu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
goofy Posted June 27, 2023 Share Posted June 27, 2023 Pa nek je sa srećom Kevinu i nek sad nekom drugom upropaštava plasman na F4. A mi sad da se opustimo i uživamo u niotkudaimenima kad se objave... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts