leki bg Posted Monday at 12:15 PM Posted Monday at 12:15 PM (edited) Mozda delimicno off topic, ali ja nisam uspeo da pogledam celu epizodu 6.75 podcasta iako sam bio primoran ceo vikend da budem u stanu. Mene oni udave..jbg. Obrni-okreni, jedino Udvajanje sa E I M bas uzivam. Edited Monday at 12:16 PM by leki bg 1
Chaos Is Me Posted Monday at 12:17 PM Posted Monday at 12:17 PM Meni dobro zezanje ovih Leskovčana na račun Vase direktora i Vase igrača, umro sam tu.
leki bg Posted Monday at 12:24 PM Posted Monday at 12:24 PM 5 minutes ago, Chaos Is Me said: Meni dobro zezanje ovih Leskovčana na račun Vase direktora i Vase igrača, umro sam tu. Bude sporadicno I Vasa i Misa da se bas otkinem, neke random reels isto, ali cela emisija cca 2h me udaaaavi. Nekako mi sporo pricaju, ne znam kako da objasnim.
Chaos Is Me Posted Monday at 12:27 PM Posted Monday at 12:27 PM Ma razumem te, i mene uglavnom smara kad pričaju o večitima i klibere se usput. Ja obično premotam odmah na "ostatak Evrolige", sreća imaju timestamps. 1
MrTripleDouble Posted Wednesday at 06:49 PM Posted Wednesday at 06:49 PM Srki Radojević briljira sa miskomunikacijom i nečim što sam prvi put čuo u životu - podmukli atleta Kakav komentatorski terorista 5
Guru Posted Wednesday at 08:02 PM Posted Wednesday at 08:02 PM 1 hour ago, MrTripleDouble said: Srki Radojević briljira sa miskomunikacijom i nečim što sam prvi put čuo u životu - podmukli atleta Kakav komentatorski terorista Pa preveo čovek sneaky athletic, nije mu to prvi put da tako bukvalno prevede na srpski. Potpuni promašaj naravno, smislenije bi bilo da je npr. upotrebio pritajen za to što je hteo da opiše. 3 1
Delfinarijum Posted Thursday at 10:11 PM Posted Thursday at 10:11 PM On 4/8/2026 at 10:02 PM, Guru said: pritajen Ili skriven, meni to mozda i bolje zvuci. A najbolje pritajeni tigar skriveni zmaj. 2
Del Piero Posted Friday at 09:27 AM Posted Friday at 09:27 AM Izraz podmukli atleta nije izmislio Srdjan, cuo sam Edina dosta puta da to izgovara.
Chaos Is Me Posted Friday at 10:34 AM Posted Friday at 10:34 AM Možda izraz nije baš najsrećniji na srpskom ali definitivno ima svoju poentu, opisuje igrače koji nisu atlete na prvi pogled kad ono međutim. Carlik Jones definitivno spada u tu kategoriju igrača.
Recommended Posts