NikadProtivŽelimira Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja pustio sada emisiju sa Vladanom i ćaci Draganom. Jedno fact-based čišćenje poda žvaljinim botom i voditeljem Kalinićem. Tegi po navici izdominirao neinformisane i/ili svesne izbegavače činjenica. 🙂 1
Carl Johnson Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, alokin said: Otkud nema Edina već par kola na areni? Zavrsili su Edin i Arena 5
Knipex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad su završili? Prošle nedelje sam gledao prenos neke utakmice u evroligi što je prenosio sa Koletom.
Carl Johnson Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Just now, Knipex said: Kad su završili? Prošle nedelje sam gledao prenos neke utakmice u evroligi što je prenosio sa Koletom. Pre 2-3 dana 1
crni96 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Inače Luku i Kuzmu možemo pljuvat al prave opake brojke u lajvu
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Carl Johnson said: Pre 2-3 dana Sta je razlog i gde ce on?
Урош19 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Otkud to, zar nije Edin bio i direktor BiH Arene ili tako nešto
Dzo23 Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago (edited) 34 minutes ago, crni96 said: Inače Luku i Kuzmu možemo pljuvat al prave opake brojke u lajvu Ljudi vole rijalitije. Luka pravi budalu od sebe gdje vileni u lajv prenosu, dernja se, psuje, vrišti... Naravno, skonto je u medjuvremenu da se masa prima na to pa je još više dao po gasu. Kuzma uvijek isto priča. Totalno dosadan lik. Sve za lajk, šer, subskrajb, pičke materine. Fuj I to se snimaju svako veče po 3-4 sata. Ne bas svako, ali 4-5 dana u sedmici. Bolesno... Ispratim kad bude neki zanimljiv gost, kao što su skoro bili Mikri, Miličić, Rakočević...i to je dobra stvar. Ovo ostalo niđe veze. Udvajanje sa Milošem i Edinom, jednom sedmično, dva sata, kulturica i ubjedljivo najbolji podkast. Dotaknu se svega pomalo, od onog što je aktuelno, i to ne samo u domenu košarke nego i dosta drugih sadržaja. Imaju i pop kulturni segment što dodatno oplemenjuje sam podkast. Jedino što bih sugerisao je da mozda češće ubace nekog gosta iznenađenja. Bude tu Ivan Ognjanovic kad se najavljuje nba sezona ili march madness. Lik je hodajuća enciklopedija kad su američki sportovi u pitanju. Evo skoro je bio Kole, Edinov kolega sto je pohvalno takođe. Edin takođe ima vrhunski X'Os pokast gdje dovodi ozbiljne glave. Jao Mile sranje realno. Tip i ne prati košarkaška dešavanja. Totalno je van aktuelnosti. A i generalno totalno antipatičan i nezanimljiv u toj ulozi. Ne sviđa mi se taj koncept sa Otaševićem i Plavšićem. Monotoni su i ponavljaju se. Edited 47 minutes ago by Dzo23
crni96 Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Dobro to što snimaju često nije minus. Znaci da su baš u tome i ako jbg nije da imaš šta 5 dana u sedmici po 3,4h pričat a da nisi dosadan. Luka mi nije jeziv kad se ponaša normalno, vidi se da zna košarku i da prije svega je ozbiljan zaljubljenik u ovaj sport. E sad vidio na sta se masa prima pa divlja. Kuzma imam osjecaj da nema blage veze nabrojit sve klubove u EL da ga iznenadis pitanjem.
Recommended Posts